Şimdi Ara

Askere gidecekler yoklama kaçağı olmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 88'li bir arkadaşım kağıdım gelmedi yoklamaya gitmeyecem dedi ve yoklamayı uzattı.

İşyerinde sigorta yapmak için başvuruya gitti. Hemen 24 saat geçmeden komutan bizzat işyerini arayıp askere gelmek için 25 gün süresi olduğunu bildirdiler.

Ordumuzu bu konularda tebrik ediyorum. Gerçekten çok hızlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 15 Mart 2008; 12:27:07 >

• Bende 88 liyim ama üniversitede okuyorum, kağıdım falanda gelmedi. Nereye başvurmalıyım. Nüfus kütüğüm yaşadığım şehirde değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokak_papagani

Bende 88 liyim ama üniversitede okuyorum, kağıdım falanda gelmedi. Nereye başvurmalıyım. Nüfus kütüğüm yaşadığım şehirde değil.

üniversitede okuyorsan okulun senin otomatik tecil işleriyle uğraşır sana bir şey olmaz merak etme.
  • Teşekkürler cevabın için. Ama ne olur ne olmaz ben pazartesi bir öğrenci işlerine uğrayım =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

88'li bir arkadaşım kağıdım gelmedi yoklamaya gitmeyecem dedi ve yoklamayı uzattı.

İşyerinde sigorta yapmak için başvuruya gitti. Hemen 24 saat geçmeden komutan bizzat işyerini arayıp askere gelmek için 25 gün süresi olduğunu bildirdiler.

Çok hızlı olsaydı kağıt gelirdi.Böyle bir sorun olmazdı dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: canus

quote:

88'li bir arkadaşım kağıdım gelmedi yoklamaya gitmeyecem dedi ve yoklamayı uzattı.

çocuk izmir'e yeni taşındı ve bu kişi kürt. tahminen yoklama kağıdı memleketine gitti oradaki annesi babasıda haber vermedi.

Bu kadar önyargılı olmana anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 15 Mart 2008; 12:36:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: canus

quote:

çocuk izmir'e yeni taşındı ve bu kişi kürt. tahminen yoklama kağıdı memleketine gitti oradaki annesi babasıda haber vermedi.

Bu kadar önyargılı olmana anlam veremedim.

Bu şeyleri yeni söylüyorsun ilk mesajında yazsaydın zaten yazmazdım bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 88'liiyim.Bana kağıt falan gelmedi.Öss ye hazırlanıyorum ve 2. defa giricem.Fakat anodolu lisesi çıkışlı olduğumdan dolayı mı gondermedıler.Çünkü bi arkadaş vardı oda meslek liseli çıkışlıydı.Ona göndermişlerdi.Bunu öğrenmek için nereye başvurabilirim..
  • genelde kütüğün neredeyse oraya gider, orayı ararlar..

Ama sen öss'ye gireceğin için tecil ettirebilirsin.

Bulunduğun il ve ilçedeki askeri şubeye gidip bu işlemleri 1 günde yapabilirsin.
  • Kütüğün farklı bir ildeyse yabancılar şubesine gitmelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Bende 88'liiyim.Bana kağıt falan gelmedi.Öss ye hazırlanıyorum ve 2. defa giricem.Fakat anodolu lisesi çıkışlı olduğumdan dolayı mı gondermedıler.Çünkü bi arkadaş vardı oda meslek liseli çıkışlıydı.Ona göndermişlerdi.Bunu öğrenmek için nereye başvurabilirim..

öss 2 defa gireceksen askerlik tehcil etmezler

askerlik subesine gitip DURUM BELGESİ ALMAN GEREK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 15 Mart 2008; 12:57:32 >
  • 1ay önce kağıdım geldi bu hafta gideyim ben yoklamaya.
  • Mesela üniye falan gitmeyenler 5-8 yıl dtecil ettirmişler.Sonuçta tecil ettirirsem kac yıl ettirebilirim..Durum belgesi ne demek oluyor..Bide tam 20 yaş sınırı yok mu.20 yaş olmama 6 ay var.O sıralardada gelmesi gerekmez mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 15 Mart 2008; 13:03:46 >
  • babam aradı sabah şırnak komando birliği askerlik falan dedi anlamadığım şu ben üniversitede okuyorum ve 89 doğumluyum ne alaka?
  • quote:

Mesela üniye falan gitmeyenler 5-8 yıl dtecil ettirmişler.Sonuçta tecil ettirirsem kac yıl ettirebilirim..Durum belgesi ne demek oluyor..

5-8 yıl dtecil ettirmişler 5 - 8 yil tehcil edilmez.. okuyumuyorsan tehcil edemesin ..Durum belgesi Ne zaman askere gidecegin veya tehcilli olup olmadigini gostren belge
  • Tecil abi tecil. Rapor alıp uzatmaya devam. yaş oldu 30 olacak hala gidemedim. Ne zaman bitecek bu işler...
  • Valla tanıdım adamın yaş 21 ve öss ye 4. kez gircek.Adam 2011 yılına kadar tecil ettirmiş..
  • quote:

Valla tanıdım adamın yaş 21 ve öss ye 4. kez gircek.Adam 2011 yılına kadar tecil ettirmiş..

öss'ye girme hakkı bile 3, 4. kez nasıl giriyor yahu!?
  • ÖSS'ye giriş hakkı 3 mü

Benim bildiğim istediğin kadar girebilirsin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sokak_papagani

Bende 88 liyim ama üniversitede okuyorum, kağıdım falanda gelmedi. Nereye başvurmalıyım. Nüfus kütüğüm yaşadığım şehirde değil.

üniversitede okuyorsan okulun senin otomatik tecil işleriyle uğraşır sana bir şey olmaz merak etme.

Buna güvenmeyin. Ben 2006'da askerlik şubesine gideyim dedim, bakalım tecil falan yapıyor mu okul diye.
    Yoklama kaçağı çıktım. Hemen aceleyle okula gidip gerekli belgeyi falan alıp kendim tecil ettirdim.
    Hatta bana 2007 için de gelip kendin yap dedi oradaki bayan ama gitmedim. Şu an okulla muhatap oldular mı, yoksa yine kaçak mıyım bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.