Şimdi Ara

Askerden kaçmak? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten ülkeden bi beklentisi olan varsa şimdiden inancını yitirsin
  • Ne batı yanlısıyım nede milliyetçiyim.
    Devletin başındakilerin oğlu keyfi yere askere gitmeyecek ve ben gidecem öyle mi ?
    Nerde bu işin adaleti ? 15-16 Sene boyunca oku eğitim al gelecek planlarını yap askerde bir kör kurşuna git, 2 gün arkandan ağlasınlar kınasınlar sonra gündem değişsin unutulup git.
  • Devletin başındakilerin oğlu keyfi yere askere gitmeyecek ve ben gidecem öyle mi ?
    Nerde bu işin adaleti ?

• Ortada ilan edilmiş bir savaş yok , pkk kovana çomak sokmadan kimsse dokunmuyor çomak sokunca da 2 gün silah sıkıyolar , dağı taşı bombalıyolar sonra unutuluyor . Bu yüzden ölen askerlerimiz boşuna ölmüş gibi birşey oluyor . Başımızdakilerin izlediği politikalar yanlış stratejiler ve yanlış saflar .... O yüzden kimse kendini kandırmasın bugün desinler ki Pkk ya savaş ilan ediyoruz kökü kazınana kadar durmak yok o zaman herkes seve seve gider askere diye düşünüyorum , ama şu senelerdir izlenen politika gereği resmen ölümü bekliyor askerlerimiz kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar . Ben beklerken ölmek değil kahramanca tepelerine binerken ölmeyi isterim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

Ortada ilan edilmiş bir savaş yok , pkk kovana çomak sokmadan kimsse dokunmuyor çomak sokunca da 2 gün silah sıkıyolar , dağı taşı bombalıyolar sonra unutuluyor . Bu yüzden ölen askerlerimiz boşuna ölmüş gibi birşey oluyor . Başımızdakilerin izlediği politikalar yanlış stratejiler ve yanlış saflar .... O yüzden kimse kendini kandırmasın bugün desinler ki Pkk ya savaş ilan ediyoruz kökü kazınana kadar durmak yok o zaman herkes seve seve gider askere diye düşünüyorum , ama şu senelerdir izlenen politika gereği resmen ölümü bekliyor askerlerimiz kimse kusura bakmasın gerçekler bunlar . Ben beklerken ölmek değil kahramanca tepelerine binerken ölmeyi isterim ...

Yurekten katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletvekilleri sıcacık havuzlarında yüzsün diye benim saçma sapan bir sebepten ölmemmi gerekiyor? onlar kendi oğullarını yollasınlar önce. bu gidişle kimse askere falan gitmez bu ülkede
  • Vatani görevmiş pehh... kaldı mı öyle birşey bunu milletvekili oğluna söyle
  • Askerdeyken Subay gazinosunda görev yaptım.Kanı beş para etmez adamlara hizmet ettim.DEğmez arkadaş bu insanlar için.Yazık şehitlere.Allah ailelerine sabır versin.DEĞMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

milletvekilleri sıcacık havuzlarında yüzsün diye benim saçma sapan bir sebepten ölmemmi gerekiyor? onlar kendi oğullarını yollasınlar önce. bu gidişle kimse askere falan gitmez bu ülkede

Asker bulamayacak devlet çok yakın gelecekte

Şu anda zaten çok az giden var onlar da işe giremedim diye gidenler, yarın ret çıkınca onlar da gitmeyecek, askersiz bir ülke olacağız, böyle savaş karşıtı, sempatik bir ülke

• bilmem kaçıncı yüzyılda kalmış mazeretler bulmaya gerek yok.
    direkt ben askerliğe karşıyım, gitmek istemiyorum diye göğsünüzü gere gere söyleyebilirsiniz.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

bilmem kaçıncı yüzyılda kalmış mazeretler bulmaya gerek yok.
    direkt ben askerliğe karşıyım, gitmek istemiyorum diye göğsünüzü gere gere söyleyebilirsiniz.
    .

ben zorunlu askerliğe karşıyım , gitmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1298xz

quote:

.

Ben zaten açıkça belirttim daha önce, zorunlu askerliğe karşıyım.

Sadece zorunlu askerliğe değil zorunlu tutulan her şeye karşıyım belli hukuki sebepler dışında ( kırmızı ışıkta durmanın zorunlu olması gibi )

Zorla güzellik olmaz, devam zorunluluğu geldikten sonra üniversiteler de bozulmuştur, dersi geçti mi geçti ister her derse girer istemezse hiçbir derse girmez.

• quote:

quote:

.

Hemen kaydını alıyorum. İşlemler bittiğinde biz size ulaşacağız.
  • quote:

quote:

quote:

.

Hemen kaydını alıyorum. İşlemler bittiğinde biz size ulaşacağız.

Ne işlemiymiş o, zorla kolundan tutup askere mi götüreceksin?

• seve seve yapacaksınız canım kardeşlerim benim bulgar göçmeni bi arkadaşım vardı yapmıcam yapmam diyordu 2 ay sonra soluğu hakkaride karakolda aldı şimdi facede fotoğraflarından geçilmiyo hudut kartalları diye

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Yıl olmuş 2012 hala Devlete borcu olduğunu sananlar var. Hala anlayamıyolarki devletin yaptığı her şeyin aslında devletin onlara borcu olmasından kayanklı olduğunu. Hala adnlamıyolarki devlet baba diye bir şey olmadığını. Hala anayamıyolarki devlet denen şeyin dünyada insanların başına gelen en kötü şey olduğunu ve Türk Devletinin bunların içinde de oldukça kötü olduğunu. Hala da anlamıyonuz ki boşa ölmenin hiçbir kahramanca yanı yoktur.

Zornulu askerlik insanlık suçudur. Başka bir şey değildir.

Zaten Osman Pamukoğlu hayranı liseli ve muhtemelen entellektüel düzeyi inşaat işçisiyle aynı olan türkçü bir adamı ciddiye alarakta yeterince ayıp ettim.

Cahil olmasan biraz konunun başındaki mesajlarımı okusan liseli değil lisede 13 yıllık öğretmen oldugumu görür , cahil cahil klasik liseli ve işçi amelesi muhabbeti yapmazdin

Bu senin seviyeni

Turk yazarken t yi Kucuk yazman kimliğine verdigin degeri

Kendini işçiden amellerden üstün görerek de kaliteni

Zaten belli etmissin

Keşke benim öğretmenim olsaydın vatan millet diye notlarımı yüksek tutardı bu arada tarih öğretmenisin sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Yıl olmuş 2012 hala Devlete borcu olduğunu sananlar var. Hala anlayamıyolarki devletin yaptığı her şeyin aslında devletin onlara borcu olmasından kayanklı olduğunu. Hala adnlamıyolarki devlet baba diye bir şey olmadığını. Hala anayamıyolarki devlet denen şeyin dünyada insanların başına gelen en kötü şey olduğunu ve Türk Devletinin bunların içinde de oldukça kötü olduğunu. Hala da anlamıyonuz ki boşa ölmenin hiçbir kahramanca yanı yoktur.

Zornulu askerlik insanlık suçudur. Başka bir şey değildir.

Zaten Osman Pamukoğlu hayranı liseli ve muhtemelen entellektüel düzeyi inşaat işçisiyle aynı olan türkçü bir adamı ciddiye alarakta yeterince ayıp ettim.

Cahil olmasan biraz konunun başındaki mesajlarımı okusan liseli değil lisede 13 yıllık öğretmen oldugumu görür , cahil cahil klasik liseli ve işçi amelesi muhabbeti yapmazdin

Bu senin seviyeni

Turk yazarken t yi Kucuk yazman kimliğine verdigin degeri

Kendini işçiden amellerden üstün görerek de kaliteni

Zaten belli etmissin

Keşke benim öğretmenim olsaydın vatan millet diye notlarımı yüksek tutardım bu arada tarih öğretmenisin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 23 Eylül 2012; 16:23:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

seve seve yapacaksınız canım kardeşlerim benim bulgar göçmeni bi arkadaşım vardı yapmıcam yapmam diyordu 2 ay sonra soluğu hakkaride karakolda aldı şimdi facede fotoğraflarından geçilmiyo hudut kartalları diye

Artık millet "Benim sana verecek bir oğlum yok paşa" diyor

GBT'de çıkarsak yakalayıp götürürler, sen canını sıkma

• Öldün şehit oldun ya da gittin tekrardan geldin diyelim. Ne olacak? Adamlar yıllardan beri dagda egitimde bana verecekleri azıcık eğitimle kafa kafaya mı çatışmam isteniyor?

Oyun degil bu re-spawn olamiyorsun. Profesyonel orduya geçilmeli bir an önce.

• Hep söylüyoruz zaten zorunlu olmasa kimse "gideyim de vatanı kurtarayım" deyip gitmezdi askere, burada kahramanlık yapıyorlar.

Arkadaş 3-4 bin dolar maaşla iş var diyor, kimse yanaşmıyor, hani isteyerek askerlik yapmıştın sen, neden o maaşı beğenip gitmiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.