Şimdi Ara

Askerden Gelmek Ve Sonrası?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artık özgürüm diyorum herşey serbest güzel hoş ama şuanda çevremde kimse yok...

Ne bi ortamım var yok para yok kız arkadaşım yok

Ben aslen bilgisayarcıyım ben askerdeyken krizde gelmiş bi kaç yere nette cv bırakdım iş için ama zor çıkar gibi delirmek üzereyim benim yine eski ortamlaramı dönmem lasım ama bu gidişle zor bulcaz gibi

Ankarada oturuyorum bana bi iş bulabilirmisiniz Rica etsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 16 Şubat 2009; 0:55:48 >

• hacı malum kriz ortamı o dertler herkezde varda sen askerlikten bahset nasıl iyimiydi mayısta bende gidiyorum
  • aynen dostum bende maysta gidiyorum okuldu işti güçtü anca şimdi gidebilicez.. askerlik nasildi zormu
  • Ankarada yaşıyor olsam emin ol çevreme haber vererek yardımcı olmak isterdim, daha yeni gelmişsin hemen ümitsizliğe kapılma iş aramaya devam et ona yoğunlaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shopar.

aynen dostum bende maysta gidiyorum okuldu işti güçtü anca şimdi gidebilicez.. askerlik nasildi zormu

Askerlik mi aman aman benden uzak olsun

• geçmiş olsun arkadaş

bir kere sivil ortama ayak uydurmak zor gelir insana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

geçmiş olsun arkadaş

Gerçekdende öyle ya kısa bi örnekle cewap vermek istiyorum

Bugün bi tel bakayım dedim kendime cok yer gezdik hep saplar bakıyo yani adamlar

en son bi tr ekstraya girdik bi hatun vardı hasta oldum ya bi başladı konuşmaya şöyle böyle dayanamadım teli aldım süperdi ses tonu kendisi görmyeli konuşmayalı uzun zaman olmuş askerde nerdeyse telin yanında sizi alsamda olabilir dicekdim zor tuttum kendimi dememek için hatuna aşık oldum ya

• quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

geçmiş olsun arkadaş

Gerçekdende öyle ya kısa bi örnekle cewap vermek istiyorum

Bugün bi tel bakayım dedim kendime cok yer gezdik hep saplar bakıyo yani adamlar

en son bi tr ekstraya girdik bi hatun vardı hasta oldum ya bi başladı konuşmaya şöyle böyle dayanamadım teli aldım süperdi ses tonu kendisi görmyeli konuşmayalı uzun zaman olmuş askerde nerdeyse telin yanında sizi alsamda olabilir dicekdim zor tuttum kendimi dememek için hatuna aşık oldum ya

ben kho dan ayrıldıktan sonra dersanedeki hocalara komutanım dedim bir süre
    neyse şimdi düzeldik de kabuslar bitmedi

• Kızlar benden uzak allah babaya yakın olsun
  • gir bir yere kriz felan yok kriz olmadıgında aldıgım kola 1.5du gene 1.5 kriz felan hikaye

@berkos1 Qay'mısın kızlar benden uzak dıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 17 Şubat 2009; 0:05:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

gir bir yere kriz felan yok kriz olmadıgında aldıgım kola 1.5du gene 1.5 kriz felan hikaye

başım çok fena yandı aman diyim
  • benımde cok yandı ama haticeye deil neticeye bal
  • quote:

gir bir yere kriz felan yok kriz olmadıgında aldıgım kola 1.5du gene 1.5 kriz felan hikaye

bunu da gördük!!!
    krizi aldığı kolaya göre değerlendiren birisi

kasım ayında 600 küsü bin kişi işsiz kalmış,

2 milyon 900 bin kadar kişi işsizmiş şuanda, resmi olmayan işlerle bu rakam çok daha yüksekmiş.
    ocak ayı bütçe açığı %466 arttı

kriz yok mu hala?

bırakalım bu palavraları, nasıl çözüm buluruz ona bakalım.
    bu işe nasıl çözüm bulunacaksa, en zararsız yoldan bulunsun, desteğimi veririm

• Bende askerde iken,bir diyaloğumuzda Alay komutanımızın eşine hanım efendi diyeceğime,emredin komutanım demiştim,kadına ayıp olmuştu ya;ee adamı papağan ediyorlar anasını satayım,o..b..ka komutanım dersen olacağı bu;benim için belli rütbeler ve üstü komutanım statüsünde idi;diğerlerini gerçekten sallamazdım,çoğunu adam yerine bile koymazdım.

Hatta unutmuyom,hıyar teğmenin biri gelip;kendisi benden 3 - 5 yaş küçük olur;evlat,oğlum vb.. tabirler kullanmaz mı,ya da astekler kendini komutan tribine sokmaz mı?5 küsür aylık askerliğim süresince hakkaten çok tartıştım bu tür kompleksli tiplerle...
  • futbolculara verıyoz mılyon dolarla bu paralar kımden cıkıyor bı top kosturuyorlar alıyorlar trılyon bızım neyımız eksık sonra bu showlar krız felan dıyor carmen electra getırıyolar en az 500 mılyar alır o karı genemı krız var ben sadece ufak bır ornek verdım ;)
  • ben askerden gelince çalışmıcam çünkü benim dna'mda çalışmakkk yoooghkkk
  • quote:

futbolculara verıyoz mılyon dolarla bu paralar kımden cıkıyor bı top kosturuyorlar alıyorlar trılyon bızım neyımız eksık sonra bu showlar krız felan dıyor carmen electra getırıyolar en az 500 mılyar alır o karı genemı krız var ben sadece ufak bır ornek verdım ;)

arkadaş akşam akşam güldüm sağol

dediklerimi okumadın galiba

o gelen yıldızlar vs, reklam gelirlerini artırıyor zaten merak etme

carmen electra geldiğinde beyaz canlı canlı 50 tane reklam yaptı

futbolculara hep veriliyordu, sen dediğim rakamlara bak.

"Kriz beni teğet geçmedi"
    Aydın'da intihar eden esnafın son sözü
    http://www.haberturk.com/haber.asp?id=128745&cat=200&dt=2009/02/17

BDDK’nın verdiği rakamlara göre 2 milyon 100 bin kredi kartı veya tüketici kredisi ödenmiyor ve bankalar bunlar için takibe başladılar.

Dünyanın en iyi beş ekonomistinden biri olarak gösterilen Harvard Üniversitesi profesörü Kenetth Rogoff geçen hafta BBC’de bir açık oturuma katıldı.
    Rogoff açık oturumda gelişmekte olan ülkeler için son derece olumsuz bir tablo çizdi.

Gelişmekte olan ülkelerin bu krizinden çok olumsuz etkileneceklerini söyledi, borç ödemekte zorlanacaklarını belirtti ve bazı ülkelerin iflas edebileceklerini anlattı. Rogoff’a bu ülkelerin hangileri olduğu soruldu.

Rogoff yanıtladı: “Umarım olmaz ama muhtemelen Türkiye”
    http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=10023

kola fiyatlarından krizi anlamak gibi mi?

• Bugün son parayı cep telefona verdik kız güzel diye şimdi hepden peş parasız kaldık bakalım napacaz onu düşünüyom
  • Krizin tek çözümü ÜRETİM

Bana kendi ülkenizde bir şey üretemiyorsanız gelişmekten bahsedemezsinizz

Son 4-5 yılda hazine arsaları/gayrimenkulleri satılarak ayakta duruldu bakalımm bunlar bitince ne yapacaklarr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.