Şimdi Ara

Askerde dayak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Başlarda artık dayak yok cümlelerini çevremden duyduğumdan bu olayı görmezden geldim ama askerlik vakti çok yaklaştı ve bu konu kafamda tekrar cereyan etti.Askerlik anılarını anlatan insanların anıları paylaşan bir siteye girdim.%99 dayak,küfür ve hatta ölümle sonuçlanan vakalara yer verilmiş.Bir şahıs gideceğim birlikte yaşadığı günlük dayak gibi kötü bir anıya vermiş ve bu beni dahada ürküttü açıkçası.Bu aşırı dayak ve cezalarında öyle elle tutulur bir sebebi yok.Hepsinin gerekçesi boş,sudan sebepler olduğuna yer verilmiş çoğunlukla.Özellikle şikayet edemeyeceğimizden,ettiğimiz takdirde işin daha vahim sonuçlara gidilebileceğinden bahsedilmiş.Gidip gelen bitiren arkadaşlar,bu konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 25 Ocak 2015; 22:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 da disco yöntemini uzun adam kaldırmış işte

Edit:Artık dayak dönemi bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 25 Ocak 2015; 22:34:18 >
  • forevır evribadi bedelli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde binbir türlü insan var ve hepsi iyi niyetli insanlar değil ne yazık ki. Hırsızlıktan tut bir insana yakışmayacak bir sürü hareket yapanlar elbette dayak yiyordur ama sessiz ve saygılı birini dövecek halleri yok. Öyle bir şey olursa artık şikayet hattı var oraya şikayet iletilir ve TSK Genelkurmay Başkanlığı tarafınca gerekli işlem yapılır.
  • Askerlik kadar saçma olay yok. Bedelli askerliğe de karşıyım, askerlik gönüllü ve eğitim alan kişiler yapmalı. Komutanın ayak işleri için askerlik saçma

• Geçenlerde bizim tanıdıga komutan bi yumruk çakmış helvasını yedik

• İşini düzgün yaparsan kimse sana elleşmez , dayakta yemezsin .ben bitireli yaklaşık 10 sene oldu, o zamanlarda vukuat işleyenler - uyumsuz olanlar dayak yerdi. Herşeyi ne ben bilirim nede bilmem de. Ikisinin arasındaki dengeyi koru, dedikodu yapma, kendi işine bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerde dayak yok ama dayaklık çok adam var. Bir adam askerde dayak yediğini söylüyorsa bil ki hak etmiştir. Komutanlara gerçekten bazen sabır diliyorum, çok dayaklık adam var.
  • Beni mi ça?yrdynyz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Askerde binbir türlü insan var ve hepsi iyi niyetli insanlar değil ne yazık ki. Hırsızlıktan tut bir insana yakışmayacak bir sürü hareket yapanlar elbette dayak yiyordur ama sessiz ve saygılı birini dövecek halleri yok. Öyle bir şey olursa artık şikayet hattı var oraya şikayet iletilir ve TSK Genelkurmay Başkanlığı tarafınca gerekli işlem yapılır.

Hocam bahsettiğin bimer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Madalina Pica

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Askerde binbir türlü insan var ve hepsi iyi niyetli insanlar değil ne yazık ki. Hırsızlıktan tut bir insana yakışmayacak bir sürü hareket yapanlar elbette dayak yiyordur ama sessiz ve saygılı birini dövecek halleri yok. Öyle bir şey olursa artık şikayet hattı var oraya şikayet iletilir ve TSK Genelkurmay Başkanlığı tarafınca gerekli işlem yapılır.

Hocam bahsettiğin bimer mi?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Askerde dayak yok ama dayaklık çok adam var. Bir adam askerde dayak yediğini söylüyorsa bil ki hak etmiştir. Komutanlara gerçekten bazen sabır diliyorum, çok dayaklık adam var.

Haksız yere dayak yiyenlerin olmadığını nerden biliyorsun?
  • 8 gün sonra gidip göreceğiz
  • Dayagi cok hakeden var ama dayak yasaktir. Dayak yiyenlerin %99 u haksiz yere yemistir ve hep karsi tarafi suclarlar, hos dayagin hakli yere atilani olmaz ancak bazen oyle tip askerler geliyor ki birak dayagi ulkeden silmek gerek. dayak bir ceza degil Ancak suc isleyen askere verilen cezalarda caydirici degil. zaten adam sivilden kafayi koparmis, oraya vatani gorevini yapmaya gelenleride bozuyor, al bi kaya nerene dayarsan daya. Dayaga karsi olanlara verelim rutbeyi tsk ya girsinler dayak ta serbest olsun 30 da asker verelim 1 ay sonra milleti dayak manyagi yaparlar. Adam yonetmek zor heleki 20 yasinda akli bi karis havada insanlar, onlarin sucu degil, askere zorunlu geliyorlar ancak rutbelilerde ellerini ovusturarak asker beklemiyorlar cunki onlarda bikmis durumda... uzar gider.

• quote:

Merhaba arkadaşlar.Başlarda artık dayak yok cümlelerini çevremden duyduğumdan bu olayı görmezden geldim ama askerlik vakti çok yaklaştı ve bu konu kafamda tekrar cereyan etti.Askerlik anılarını anlatan insanların anıları paylaşan bir siteye girdim.%99 dayak,küfür ve hatta ölümle sonuçlanan vakalara yer verilmiş.Bir şahıs gideceğim birlikte yaşadığı günlük dayak gibi kötü bir anıya vermiş ve bu beni dahada ürküttü açıkçası.Bu aşırı dayak ve cezalarında öyle elle tutulur bir sebebi yok.Hepsinin gerekçesi boş,sudan sebepler olduğuna yer verilmiş çoğunlukla.Özellikle şikayet edemeyeceğimizden,ettiğimiz takdirde işin daha vahim sonuçlara gidilebileceğinden bahsedilmiş.Gidip gelen bitiren arkadaşlar,bu konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.

bak kardeşim,353.kısa dönem olarak 2013 kasım/aralık celbinde askere gittim,10 haziran 2014'de askerden döndüm.
    sana bırak dayak atmayı,küfreden herhangi rütbe'de,herhangi bir askeri personeli rütbe ayrımı gözetmeksizin derhal BİMER(Başbakanlık iletişim merkezi) şikayet et ve sonrasında ne olurum diye sakın düşünme.
    her tür rütbe'den asker'de bu mekanizmadan çok korkar ve çekinir...hele hele ispatlaman durumunda,o askerin ilk olarak bildiğim kadarıyla olayın şiddetine bağlı olarak,en hafif ceza rütbe düşürmedir ki bu da,onların en çok korktuğu şeydir çünkü subaylarda bir rütbe ortalama 4 yılda 1 alınır.

• Türkiye de vicdanı red hakkının olmaması çok üzücü bir şey neyse ki avrupa birliğine girmek istiyorlarsa bu hakkı getirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

quote:

Merhaba arkadaşlar.Başlarda artık dayak yok cümlelerini çevremden duyduğumdan bu olayı görmezden geldim ama askerlik vakti çok yaklaştı ve bu konu kafamda tekrar cereyan etti.Askerlik anılarını anlatan insanların anıları paylaşan bir siteye girdim.%99 dayak,küfür ve hatta ölümle sonuçlanan vakalara yer verilmiş.Bir şahıs gideceğim birlikte yaşadığı günlük dayak gibi kötü bir anıya vermiş ve bu beni dahada ürküttü açıkçası.Bu aşırı dayak ve cezalarında öyle elle tutulur bir sebebi yok.Hepsinin gerekçesi boş,sudan sebepler olduğuna yer verilmiş çoğunlukla.Özellikle şikayet edemeyeceğimizden,ettiğimiz takdirde işin daha vahim sonuçlara gidilebileceğinden bahsedilmiş.Gidip gelen bitiren arkadaşlar,bu konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim.

bak kardeşim,353.kısa dönem olarak 2013 kasım/aralık celbinde askere gittim,10 haziran 2014'de askerden döndüm.
    sana bırak dayak atmayı,küfreden herhangi rütbe'de,herhangi bir askeri personeli rütbe ayrımı gözetmeksizin derhal BİMER(Başbakanlık iletişim merkezi) şikayet et ve sonrasında ne olurum diye sakın düşünme.
    her tür rütbe'den asker'de bu mekanizmadan çok korkar ve çekinir...hele hele ispatlaman durumunda,o askerin ilk olarak bildiğim kadarıyla olayın şiddetine bağlı olarak,en hafif ceza rütbe düşürmedir ki bu da,onların en çok korktuğu şeydir çünkü subaylarda bir rütbe ortalama 4 yılda 1 alınır.

Hiç bimeri kullanmak zorunda kaldın mı hocam?

• Biz ülke olarak profesyonel orduya geçmek için geç kaldığımızı düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlarım kullandı ve ciddi anlamda etkili oldu.sana şu kadarını söyliyim,bölük komutanı koğuşumuzdaki tüm 353.kısa dönemlerle kendi koğuşumuzda toplantı yapmak zorunda kaldı...sırf bazı şeylerden korktuğu ve çekindiği için.bahsi geçen kişi bir yüzbaşıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-775CF0D93 -- 28 Ocak 2015; 23:07:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlarım kullandı ve ciddi anlamda etkili oldu.sana şu kadarını söyliyim,bölük komutanı koğuşumuzdaki tüm 353.kısa dönemlerle kendi koğuşumuzda toplantı yapmak zorunda kaldı...sırf bazı şeylerden korktuğu ve çekindiği için.bahsi geçen kişi bir yüzbaşıydı.

Saolasın hocam.Daha bir rahatladım açıkçası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.