Şimdi Ara

Asker sınırı olmayan bir oyun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Asker sınırı olmayan oyun arıyorum.Şöyle yüzlerce adamı yönetecek cinsten.Asker sınırı olayından nefret ediyorum.Total war serisini oynadım.Red Alert,Generals gibi oyunlarıda oynadım.Bana grafiği güzel mümkünse eski zamanlı (kılıç,mızrak,ok vs... silahların olduğu)oyun arıyorum.Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

• empire earth oyunu.tank tufek ucak yap babam yap.ben pc kasılana kadar yapardim.
  • cossack serileri var.
  • Paylaşımın için saol araştıracağım başka oyun varmı bildiğiniz?Seçenek çok olsunda ona göre aradan bir seçim yapayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Paylaşımın için saol araştıracağım başka oyun varmı bildiğiniz?Seçenek çok olsunda ona göre aradan bir seçim yapayım.

olmaz mı hiç dostum stronghold 2 tam sana göre.oyun çıkalı 4 yıl oldu sanırsam.hala deli gibi oynuyorum.adam sınırı yok.oyunda çeşitlilik çok fazla.strateji detayları ondan da fazla .bu oyunu kesinlikle oynamalısın.forumdaki arkadaşlar da bu oyunun güzel olduğunu bilir kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fguner88

cossack serileri var.

Cossacks oynadım ama açıkçası fazla beyenmedim oyunu.Çabuk sildim.Başka bi öneriniz?
  • Stronghold 2 gerçekten güzele benziyor grafik fazla iyi değil sanırım ama stratejide grafiğe çok fazla bakmam ben fakat vidyolarını izledim oyunda bazı hatalar var gibi adamların koşturması ve saldırı tarzında bi gariplik var, çok hızlı koşup saldırıyorlar sanırım.Ama aradığım oyun bu olabilir yardımın için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 15 Mart 2009; 23:29:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fguner88

cossack serileri var.

Cossacks oynadım ama açıkçası fazla beyenmedim oyunu.Çabuk sildim.Başka bi öneriniz?

Cossacks Güzel Bişeye Benzemiyo Googleden Baktm
  • cossacks biraz acayip american conquest daha iyi diyebilirim cok birimleri komuta altına alıp oynamak daha iyi oluor tavsiye ederim bınlerde birimi komuta alıtına almadan oynamak zaten cırt olur bence ::D kızıl derililerle oynuyacaksan fight back olanını tavsiye ederim
    benım bıldığım kadarıyla komuta altına alınarak oynanan baska oyun yok(sınırsız birim)
  • stronghold hastası bi adam olarak sana "stronghold crusader" öneriyorum mükemmel bi eski zaman savaş oyunu. macınıklar, kale surlar idam araçları giyotin. bi kale yap köşelere kocaman savunma kulesi yap bayrakla donat surlarını offff süper. stronghold 2 bana göre bek güzel diil grafik yapayım derken batırmışlar.adamlar köseli köşeli olmuş. ama onda da güzel ayrıntılar var. valla stronghold crusader daha güzel bence. eski oyun ama ayrıntı var. sen en iyisi ikisinide dene. bence birini seveceksin.
  • Stronghold Crusader,arkadaşında dediği gibi şiddetle tavsiye edilir.Özellikle arkadaşlar arasında Hamachi ile oynarken çok daha zevkli oluyor.
  • Command&Conquer Tiberium Wars istediğin sayıda üniteyi yönetebiliyorsun.
  • Stronghold Crusader
  • Şuan normal stronghold 2 yi indiriyorum.Bu oyunu indirdikten sonra Crusader de indiriceğim.Avrim Hamachiden hala oynuyorsanız bende oyunu bulduktan sonra sizinle oynamayı çok isterim.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

@Far-Cry Tiberium Warsa baktımda çok uçuk saçık fazla hayalperest cihazlar var o yüzden hoşuma gitmedi.Eski tarz oyunları seviyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

empire earth oyunu.tank tufek ucak yap babam yap.ben pc kasılana kadar yapardim.

Empire Earth oyununun 3 serisi varmış bana hangisini önerirsiniz.Duyduğuma göre en iyi grafik ve oynanılabilirlik 1. oyununda varmış doğrumu?
  • Supreme commander onerebilirm
  • quote:

quote:

empire earth oyunu.tank tufek ucak yap babam yap.ben pc kasılana kadar yapardim.

Empire Earth oyununun 3 serisi varmış bana hangisini önerirsiniz.Duyduğuma göre en iyi grafik ve oynanılabilirlik 1. oyununda varmış doğrumu?

bence dogru en güzeli empire earth 1 ama ben medieval 2 total war'dan şaşma derim 1Numaraa

• quote:

Orjinalden alıntı: _**_TeeeK_**_

quote:

quote:

bence dogru en güzeli empire earth 1 ama ben medieval 2 total war'dan şaşma derim 1Numaraa

Mediaval 2 oynadım fakat ingilizcem çok kötü olduğundan anlaşmalar ticaretler yapamadım oyunu anlamadığımdan erken bıraktım.Empire earth 1 in grafiği diğerlerinden dahamı iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 16 Mart 2009; 13:31:22 >

• c&c serisinde yok diye biliyorum.
  • quote:

Stronghold 2 gerçekten güzele benziyor grafik fazla iyi değil sanırım ama stratejide grafiğe çok fazla bakmam ben fakat vidyolarını izledim oyunda bazı hatalar var gibi adamların koşturması ve saldırı tarzında bi gariplik var, çok hızlı koşup saldırıyorlar sanırım.Ama aradığım oyun bu olabilir yardımın için teşekkür ederim.

önemli değil.
    istersen oyunun hızını ayarlayabilirsin.ben orta hızda oynardım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.