Şimdi Ara

Aşk-Sevgi-Mutluluk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin icin mutluluk nedir ? yani güc sahibi olup evlenmek mutlu mesut yasayıp hayallerinizi gerceklestirmek mi ? eğer böyleyse

sizi seven birinin ne olursa olsun yanınızdan gıtmıcegınızden nasıl emin olabilirsiniz gerçek aşkı nasıl buldugunuza emin olursunuz eğer kız veya erkek sizin icin ne yaparsa veya nelere katlanırsa gözünüzde en üstun olur ?

cevaplarsanız sevinirim

• Hicbir zaman emin olamazsin. 3 yillik iliskim bir anda bitiverdi. Herseyimsin asla senden ayrilmam sen ayrilsan bile pesini birakmam diyen kiz gun geldi eskisi gibi hissedemiyorum sevgim bitti deyip terkediverdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgi aşk olayı zaten içten gelen bişey.bence kimse kimse için bişeylere katlanmamalı.Hayat kısa.Ortak şekilde mutlu olmayı öğrenince zaten olaylar ilerler.Aile bilinci oluşunca da zaten planlar kurulur.terketme falan filan bu mevzular daha çok sevgili aşamasında.Eğer sen sevgilinle bir iki level atlamışsan ciddi planlarınız varsa zaten çoğu şeyden eminsinizdir.Plandan kastım aşkım mutfağımızın rengi pembe olsun 2 çocuk istiyorum yeaa tipinden değil.herşey aşama aşama adım adım ilerlemeli.birden aşk patlamaları lüks romantiklikler hediyeler pohpohlamalar senin için ölürüm yanarımlar ilişkiyi daha çok köreltir

• Güzel bir iş güzel bir eş.

• Mutluluğu aşk ve sevgiye indirgeyemezsin. Dua, ibadet ettiğinde, yemek yerken veya abartıyorum tuvaletten çıkıp ihtiyacını giderdiğinde mutluluk yaşarsın. Yani türevleri olan bir mefhum.

Sevgi, sevilmek, sevmek en temel ve ilkel ihtiyaçlardan biridir. Tatmin edilme ihtiyacı duyan bir kavram. Ama insan sevmeden, sevilmeden de kendi içinde şundan bundan sebeplerle mutlu olabilen bir varlıktır. Hani şu 'küçük şeylerle mutlu olmak' deyimi de biraz da buradan gelir.

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    öncelikle yaşlar kac ve özel değilse cinsellik yaşadınız mı hocam yanı merak edıorum bir kız cinsellik yaşadığı erkekten vazgecebiliyorsa ilk defada yapmamıstır
  • mutluluk = M3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk sevgi sitesi
    10 yıl önce açıldı
    Platonik aşk
    7 ay önce açıldı
    Mutluluk
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M.Dexter kullanıcısına yanıt
    Yas 26. Birlikte olmadik ama yakinlasmamiz oldu.

• Benim için: mutluluk=para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Yas 26. Birlikte olmadik ama yakinlasmamiz oldu.

hocam birlikte olsaydınız bence bırakamaz dı cunku oyle bir güven geliyor ki o an ne bileiym aslında bırakabilirdide kızlardan korkucaksın herşeyi yaşadım kızlarla evli gibi birliktede yaşadım ama sunu anladım bakın hiçbirzzaman aklımdan cıkmayacak birşeye kendime yemin ettim bu gece kesınlıkle birdaha anladım yanı kızlarla suana kadar nasıl diyeyim birlikte olmayı filan gectim hanı herkes yasıyor artık onları ben sevgı cinsellik aşk bakımından mutluluk bakımından herşeyi yaşadım sonuna kadar 7-24 dahı yanında oldugum kişi bile oldu ama sunu dıyeyım kesinlikle ve kesinlikle 3 kural edindim beynime kazandım

1:)Kimseye güvenmeyeceksin
    2:)4S kuralı ölene kadar
    3:)Bir kız hiç gitmiyecekmiş gibi sever hiç sevmemiş gibi gider.

kızların baktıkları şey para tip vücut

bunlara sahıp olmasaydım kimse yanımda olmazdı ama amacları yazık ki bu

• M.Dexter kullanıcısına yanıt
    Malesef haklısın dostum. Tecrube etmeden farkina varamiyor insan.

• Bana kalırsa mutluluk hayatımdaki amaçlarım doğrultusunda kaydettiğim olumlu aşamalardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.