Selamlar güzel insanlar , keyifler iyidir inşallah =)
Sizlerin görüşlerine ihtiyacım var , olayı kısaca özetleyeyim ;
2 seneden beri aynı okulda olduğum ve pek muhabbet etmediğim biriyle 3 ay önce tanışıp muhabbet etmeye başladım , önceleri gayet arkadaşça duygular beslediğimi sanıyordum fakat ne zamanki okul hemen başlasında onu göreyim diye geceleri dua etmeye , okul hemen bitsinde msn'e girip konuşayım diye düşünmeye başladım , anladımki daha önce hiç tatmadığım birşey bu duygu.Onu görünce dahi mutlu oluyorum , konuşmak bile beni bu dünyadan başka dünyalara uçuruyor.Benim hatam ise galiba onu sevdiğimi , ona çok değer verdiğimi ve aşık olduğumu onlarca defa dile getirmek .Gururumu ayaklar altına alıp yalvardım resmen , onsuz kendimi eksik hissediyorum .4 hafta kadar önce geçmişte bu kızın yaptığı bir takım şeyleri(pek kötü şeyler değil) yüzüne vurup bağırdım çağırdım , 3 hafta boyunca konuşmadık.Bu hafta başında özür dilerim oda anlayışla karşıladı , yeniden konuşuyoruz, ama yanıma uğramıyor pek fazla eskisi gibi.Kızın beni sevememesinin en büyük sebebi ise başka birini seviyor olması , hemde en yakın arkadaşlarımdan birini.Akşam msn'de konuşucaz biraz, ama yan yana olup elinini tutamamaya , yüzünü okşayamamaya dayanamaz oldum.Ne yapabilirim? 3 hafta konuşmadık ve onun için hiçte zor olmamış gibiydi bu , ben ise hergün öldüm öldüm dirildim.Ne yaparsam bu kız benimle ilgilenmeye , benden hoşlanmaya başlar? Herkese çok teşekkürler(yaşlar 16).
kız için çantada keklik olma ağırlığını koy değerli olduğunu hissettir arada bi görün sonra ara verip onun sana gelmesini sağla
aynı durumdayım yas 15 ben sene basnda wurulmstm bide kızı sewdiğimi bilmeyen arkadaşıma sırf rusça biliyo diye 1 haftadır yawsıyo bnde az çok bilirim basit kelmeler cümle yapısı cart curt ama annesi rus olunca çocuğun bilmesi çok doğal oluyo ya ben 5 aydır çabalıyorum çocuk oturduğu yerden kız çekio amk offff offff
dostum durumun zor benimde başıma hemen hemen aynı senaryo gelmişti ve sonu iyi bitmemişti moral bozmak gibi olmasın ama
Offf ya , ne yapmam gerekenleri yapabiliyorum ne eğlenebiliyorum , resmen bir parçam yokmuş gibi hissediyorum .
Yukarı.
kıza seni seviyorum diyip çıkma teklifi filan ettin mi?
Kendine yedirebiliyosan arkadas ayagina yatip devam etcen. Baska cozumu yok denendi onaylandi
quote:
Orijinalden alıntı: suatium
kıza seni seviyorum diyip çıkma teklifi filan ettin mi?
evet .
cevap ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: suatium
cevap ? :)
başkasını sevdiği için beni sevemezmiş.
Zaten her aşk bitmez mi başkasını sevdiğini bile bile sevmeye değer mi
o zaman onu unutmasını bekle yada onu umursama onun sana gelmesini bekle bi gün gelicek merak etme bi tarzın olosun giyimine önem ver. baska kızlara yönel ,konuskan ol eğlenceli ol , mutlu gözük ,yakısıklı olmanın fazla bi önemi kalmıyo zaten sokakta bolca görüyoruz fıstık gibi kızın yanında kro tip(siz)ler . yani hepsi böyle olmasada böylelere sıkca rastlıyoruz onlar sadece konusmaları eğlenceleri ile önde
uzak dur yeğen yazık etme kendine.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme