Şimdi Ara

ask acısı nasıl gecer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkokul arkadasımdı. Dogum gununde msj atmıstım. Sonra aralıkta konusmaya basladık. Ve 21 mat günü de cıkmaya basladık. Hersey cok guzeldı. Ona baglanmıstım. 23 nisan'da 4 günlügüne Ankaraya gittim(ben istanbuldayım). Ve tek kelımeyle ınanılmazdı. Herkesin bize imrenerek baktıgını düsünüyorum. Ve İstanbul'a geri döndükten sonra bile o anları her gece telefonda konustuk.

2 kere bitsin dedi ama ben gün boyunca yalvardım yakardım aksamına barıstık. 2 haziran'da finali vardı. Ve o gunden sonra aramızda bi sogukluk olmaya basladı. Artık konusurken sıkılıyodu benden. Güzel söz desen günde 1-2 kere falan diyodu. Tlfnu bozuldu yaklasık 1 hafta hiç konusmadık. Bi de final sonucları acıklanınca yaz okuluna kaldıgını ögrendi iyice bana patladı.

Sonra benim sınavımın oldugu zaman ( mat-geo lys) tlfnu bozuk oldugu için gece soguk bi msj attı. sınav günü de tlfnu oldugu halde moralım bozuk dedıgımde calıssaydın diyodu. Bende cumartesı aksamı boyle davranırsan olmaz bu ılıskının surmesını ıstıyo musun? dedim. Nerden cıktı bu fln dedi. Sonra ıstemıyorum dedi.

O gunden beri arkadasına soruyomus beni bana niye msj atmıyo. Napıyo fln diye. Arkadas olmak istiyomus tekrardan. Bugun yeniden konustuk msjla artık istemiyorum arkadas olalım fln dedi.

Neticeye gelirsek: Ben ona asıgım o ise beni seviyodu ama artık sevdiginden bile emin degilim.

Detaylara girmeyelim gözümü kapattıgımda veya iki asık çift gördügümde kafeye gitttgimde hep o geliyo aklıma. Delirme aşamasına geldim. Onu nasıl unutabilirim. Hayatımın sonuna kadar böyle olmayacak biliyorum ama zaman gecmiyo daralıyorum bogulcak gibi oluyorum. Onsuz yasayamam diyorum.

Ask acımı nasıl gecirebilirim ?? Lütfen düzgün cevaplara cok ihtiyacım var. Ve hepiniz en az bir kere bu duruma düşmüşsünüzdür eminim.

• 7 ay önce 3 yıllık ilişkim ben hala deliler gibi aşık iken bitti. Dünyam başıma yıkıldı, ilk 1-2 ay canın yanacak, hemde çok yanacak yapabileceğin pek birşey yok. Ama inan bana zaman herşeyin çaresidir sözü doğru, asla unutamam dediğim şeyleri unuttum. Her dakika aklımdayken haftada ayda bir kere hatırlamaya başladım. Dolayısıyla rahat ol dostum hayat yeniden güzelleşecek.

Bu süreyi kısaltmak için yapabileceğin en etkili şey sosyalleşmek, slow veya sözleri bir şekilde sana hitap eden şarkılardan uzak durmak, eğlenemesen bile sürekli eğlenmeye çalışmak. Arkadaşlarının değerini bu dönemde anlayacaksın. Hiçbir teklifi geri çevirme hep çık gez, eğer becerebiliyorsan yeni bir sevgili edin, ben başkasını sevemem deme öyle bir seversinki. Paran varsa çeşitli kurslara yazıl gitar çalmayı öğren mesala yada vb. Yani kısacası KENDİNİ HEP MEŞGUL ET, EVDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ VAKİT GEÇİR.

Şu an sana bunların bir yararı olmayacak gibi geliyordur eminim fakat olacak güven bana

• 4-5 aydır sevgilimden ayrıyım hala kendimi toparlamış değilim.
  • Bilmiyorum su an hala konusuyoruz o arkadas olmak istiyo. Sen beni cok seviyosun ama ben sevgini hak etmiyorum hak eden birini bulursun umarım diyo.

2-3 temmuz gibi tatile gidiyorum. Sonra da memlekete. Unutma ihtimalim var mı 1-2 ayda ?

Unutma işi gercekten kafada mı bitiyo yoksa zamana mı baglı? Şahsen ben ne kadar unutmaya calıssam da hep bi şekilde onu hatırlıyorum ve gözüm doluyo.
  • Ankara'ya üniversite için gitsem aradan 1 yıl bile gecse. Yolda onu baskasınla görsem baskasını öperken elinin tutarken. O zaman biterim iste.
  • of of 2 3 ay öncede ben ayrıldım bu nasıl bir iştir anlamıyorum aklımdan atamıyorum bir türlü tam diyorum tamam bitti ama onu hatırlatacak bir şarkı çıkıyor işte ip o zaman kopuyor gözlerim yaşarıyor bir anda....
  • evde ise uyu yada arkadas ortamında kal hep kızlarlar konus onlar iyi dinliyicdir genelde .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk Bu mu? ( 2018 )
    7 yıl önce açıldı
    Hayat cok sıkıcı ya
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben diyorum ki sevgili olalım. O diyo ki arkadas olalım. Msj atma artık acı cekıyorum gormuyo musun diyorum. Ben hayatımdan tamamen cıkmanı istemiyorum ki diyo.

Aslında bu kızla tam 6 aydır konusuyorum ama sadece 4 gün gördüm. İlkokul arkadasım ama hayal meyal hatırlıyorum o zamanları da.

Yani 3 yıllık ilişkiye göre benim acım daha hafif ama hafif olması bile o kadar yakıyo ki adamın canını. 1 hafta sonra beni meyhane paklar bu böyle olmayacak!
  • ne bu aşk acısı muhabbeti yakışıyormu size DH sakinleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scbcab -- 21 Haziran 2010; 23:58:28 >
  •  ask acısı nasıl gecer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Ben diyorum ki sevgili olalım. O diyo ki arkadas olalım. Msj atma artık acı cekıyorum gormuyo musun diyorum. Ben hayatımdan tamamen cıkmanı istemiyorum ki diyo.
    Aslında bu kızla tam 6 aydır konusuyorum ama sadece 4 gün gördüm. İlkokul arkadasım ama hayal meyal hatırlıyorum o zamanları da.

Yani 3 yıllık ilişkiye göre benim acım daha hafif ama hafif olması bile o kadar yakıyo ki adamın canını. 1 hafta sonra beni meyhane paklar bu böyle olmayacak!

Öldürülesi kız tipi..
  • kıza güvenmekle hata etmişsin
    kurallara uymamışsın
  • Edebiyattan soru soracam uyuma dedi. uyuyorum dedim. soru sormaya basladı. sonra da iyi geceler askım tatlı uykular öptüm dedi. Ay pardon elim alısmıs diyo sonra da.

Arkadasınla konusuyorum tekrardan düsünmüyomus kesinlikle sadece arkadas olmak istiyomus.

Bu muhabbetlerden dolayı kendimden utanıyorum liseli asıklar gibi. Kız bu yıl hazırlıgı bitirdi. Ben de bu yıl tekrardan giriyorum iste. Hiç yakısmayan hareketler bunlar bize.
  • geçmiyor hacı hele kıza okadar aylarını yıllarını verınce bide terk edilince sebebide çok fazla ilgi gösteriyorsun olunca? geçmiyor
  • seni sevdim diyenler çekip giderse

• quote:

Edebiyattan soru soracam uyuma dedi. uyuyorum dedim. soru sormaya basladı. sonra da iyi geceler askım tatlı uykular öptüm dedi. Ay pardon elim alısmıs diyo sonra da.

Arkadasınla konusuyorum tekrardan düsünmüyomus kesinlikle sadece arkadas olmak istiyomus.

Bu muhabbetlerden dolayı kendimden utanıyorum liseli asıklar gibi. Kız bu yıl hazırlıgı bitirdi. Ben de bu yıl tekrardan giriyorum iste. Hiç yakısmayan hareketler bunlar bize.

Dostum şuan canını yakabilir ama uzun vadede haklı olduğumu göreceksin.
    Kıza mesaj at ve ona artık mesaj atmamasını söyle atarsa cevap verme.
    onla ilgili herşeyi sil elini çabuk tut ne kadar hızlı olursan o kadar çabuk unutursun..
  • Bana sundugu sebep: Sen beni cok seviyosun ben seni senin beni sevdigin kadar sevemiyorum,çok denedim ama olmadı.

Nazar mı degdi acaba. Öyle seviyorduk ki birbirimizi her an her an saniye öpüyodum onu. Kahvaltılarımız,birbirimize yemek yedirmelerimiz,kahkahalarımız, sinemaya girmelerimiz.

Ondan önce kac kisiyle cıktım ama ot gibi gezdim. Bu baskaydı. Galiba bu sefer gercekten asık olmusum. İste canımı yakan da bu. Ask acısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katilkiller

quote:

Edebiyattan soru soracam uyuma dedi. uyuyorum dedim. soru sormaya basladı. sonra da iyi geceler askım tatlı uykular öptüm dedi. Ay pardon elim alısmıs diyo sonra da.

Dostum şuan canını yakabilir ama uzun vadede haklı olduğumu göreceksin.
    Kıza mesaj at ve ona artık mesaj atmamasını söyle atarsa cevap verme.
    onla ilgili herşeyi sil elini çabuk tut ne kadar hızlı olursan o kadar çabuk unutursun..

Söyledim peki atmam diyo. Aradan 10 dk gecmeden yine msj atıyo. Kalbini de kıramam onun. Kız bana sadece msj konusunda baglanmıs. Ha naber askım demis ha naber cnm demis umrunda degil onun için o sadece benimle konusmaya alısmıs ve arkadas olarak kalalım istiyo. Ve beni umutlandırıyo biraz da bu mesaj atmaları.

Ama tam umutlanmısken öyle bir mesaj atıyo ki bütün umutlarım çöpe gidiyo. Baska birisini bulursun hayatın kuralı bu ne demek yahu. O kadar kolay mıydı seni silip baskasını bulmak. Baska birine askım demek seni seviyorum demek.

Eski sevgiliden arkadas olur mu arkadaslar. Kimse kaldıramaz bu yükü. Baska birisinle cıkmasını kaldıramam. Benden baskası ona dokunacak öpecek sarılacak. Düsüncesi bile kötü.

• Aynı arka ayna gibisin tatlım
    Sana baktıkca aslında onumu goruyorum
    Sevmiyeceyim asla birini
    Ve bakmadan gidiceyim hep ileri...
    A.E
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.