Şimdi Ara

ask acısı nasıl gecer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: Katilkiller

quote:

Edebiyattan soru soracam uyuma dedi. uyuyorum dedim. soru sormaya basladı. sonra da iyi geceler askım tatlı uykular öptüm dedi. Ay pardon elim alısmıs diyo sonra da.

Arkadasınla konusuyorum tekrardan düsünmüyomus kesinlikle sadece arkadas olmak istiyomus.

Bu muhabbetlerden dolayı kendimden utanıyorum liseli asıklar gibi. Kız bu yıl hazırlıgı bitirdi. Ben de bu yıl tekrardan giriyorum iste. Hiç yakısmayan hareketler bunlar bize.

Dostum şuan canını yakabilir ama uzun vadede haklı olduğumu göreceksin.
    Kıza mesaj at ve ona artık mesaj atmamasını söyle atarsa cevap verme.
    onla ilgili herşeyi sil elini çabuk tut ne kadar hızlı olursan o kadar çabuk unutursun..

Söyledim peki atmam diyo. Aradan 10 dk gecmeden yine msj atıyo. Kalbini de kıramam onun. Kız bana sadece msj konusunda baglanmıs. Ha naber askım demis ha naber cnm demis umrunda degil onun için o sadece benimle konusmaya alısmıs ve arkadas olarak kalalım istiyo. Ve beni umutlandırıyo biraz da bu mesaj atmaları.

Ama tam umutlanmısken öyle bir mesaj atıyo ki bütün umutlarım çöpe gidiyo. Baska birisini bulursun hayatın kuralı bu ne demek yahu. O kadar kolay mıydı seni silip baskasını bulmak. Baska birine askım demek seni seviyorum demek.

Eski sevgiliden arkadas olur mu arkadaslar. Kimse kaldıramaz bu yükü. Baska birisinle cıkmasını kaldıramam. Benden baskası ona dokunacak öpecek sarılacak. Düsüncesi bile kötü.

Kızma ama bu kafayla olmaz..
    kızı kesip atıcaksın yoksa sürekli umutlanırsın umutlandıkça hergün ölürsün bir kere öl ve unutma safhasına geç.evet sana şuan zor gelio ama ileride anlıycaksın bu dediğimin önemini..

• (imlasız)

Virgülüm derdin bana
    senin sevginin önünde eğilen
    Sen nokta gibi sert ve yansıtmayan içini
    Ben hep bana göre her cümlende seni soluklatan
    Bazı günler kah iki nokta olurdun üst üste inadım inat
    Kah bilinmeyen üç nokta anla anlayabilirsen
    Ben her seferinde parentezdim sürekli aç kapa
    Yorumlarıma yorum katan yorma kafanı izahı diyen
    Kimi yerde çengel gibi asardın beni altında yine imzan
    Ben noktalı virgül yine açıklayan
    Artık bu paragrafta bitti
    Ve defterin sonu geldi
    Şimde bendende sana bir soru
    Sen hiç sevdinmi
    Sevsevdin zira kalıcı olur kitap gibi
    Ve uyardın sende kuralına okusunlar aşkımı
    Bırakıp gitmezdin böyle bitti diye kalemin
    kopan bir yaprak gibi eksik kalan bu defterin
    Şimdi seni ciltleticem ve bedduam var
    hiç anlaşılama
    İmlasız ve okuyana azab
    Sıkıcı romanlar gibi bir köşede hiç bitmeyen
    Açık kalıp sayfaları kış geceleri üşüyen

Bende kaldırıyorum artık yaşamından tüm imlaları
    Ve kimse seni okuyamıyacak nede anlıyacak
    Buda benim sana hediyem
    Anlaşılmaz bir sayfada imlasız çırıl çıplak
    A.E

• Sadece başlığı okuyarak cevap vericem. Geçmez. Eğer gerçekten aşıksan geçmez. Ki sanmıyorum gerçekten aşık olacağını bunun ayrımına varan insan pek göremedim. Senin için sadece zaman. Zaman herşeyin ilacıdır.
  • Hareketli şarkılar dinle, karamsar sözler içermesin. Arkadaş ortamlarına ve oyunlara boğul. Alkolü kederliyken - kederli arkadaşlarınlayken tüketme. Kafanı başka alanlara çevir. "Ah ulan seviyorum" triplerine de girme. Ve sabırlı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 22 Haziran 2010; 0:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katilkiller

quote:

Ben diyorum ki sevgili olalım. O diyo ki arkadas olalım. Msj atma artık acı cekıyorum gormuyo musun diyorum. Ben hayatımdan tamamen cıkmanı istemiyorum ki diyo.
    Aslında bu kızla tam 6 aydır konusuyorum ama sadece 4 gün gördüm. İlkokul arkadasım ama hayal meyal hatırlıyorum o zamanları da.

Yani 3 yıllık ilişkiye göre benim acım daha hafif ama hafif olması bile o kadar yakıyo ki adamın canını. 1 hafta sonra beni meyhane paklar bu böyle olmayacak!

Öldürülesi kız tipi..

Aynısı bendede vardı ki kurtuldum ve bana öyle bir oyun oynamıştıki arkadaşım şuan yazdıklarımı takmıcaksın ama sevgili olalım diyip arkadaş kalma tamamen aynısı bende de oldu ve başkası çıktı işin içinden seni kullanacak bi güzel bi sümüklü mendil gibide atacak bak gör

• İçimdeki umudu öldüremiyorum. Ne mesajlarını silebiliyorum ne resimlerini. Önce içimdeki umudu öldürmeliyim ama olmuyo işte o gercekten farklıydı çok farklı. Bunu önceki cıktıklarımla yasadıklarımla karsılastırıyorum ve gercekten o cok farklı,bambaska.

İçimde iki ses var:

1.Ses: Kızın mesajlarını sil, numarasını sil, resimlerini sil. Hayatından tamamen cıkart. Daha 20 yaşında bir gencim, elim yüzüm düzgün üniversitede daha iyilerini bulacaksın. Hem seneye kadar onu coktan unutursun.

2.Ses: Kimi kandırıyosun ki sen onu herkesten fazla sevdin. Unutamayacaksın diyo. Kızla arkadas kalmaya devam et baglantıyı koparma ve seneye Ankarayı kazanıp gittiginde karsısına dikil ve işte senin için geldim artık hep yanındayım yeniden deneyelim de kesin döner o zaman sana diyo. Çünkü su an o Ankarada ben İstanbulda aramızda daglar kadar fark var ve sadece telefonda görüsebiliyoruz.

Bunların dısında 1 yıla kim öle kim kala. Belki kız beni tamamen unutacak. Belki oraya gittigimde sevgilisi olacak ve ben daha fazla acı cekecem.

Benim inandıgım düsünce su. Eger gercekten asıksan içinde biraz umut olur. Ve gercekten ugrasırsan o sey gerceklesebilir. Evini biliyorum okulunu biliyorum numarasını biliyorum. Seneye oraya gittigimde aradan 1 yıl da gecmiş olsa gerekirse bir kamyon dolusu gül dökerim sokaga. Her gün evinin önünde oturup onun cıkmasını beklerim. Konusurum onunla; yeniden derim, lütfen yeniden birlikte olalım bak bu sefer hep yanındayım senin için geldim.

Sizce hangi sese kulak vereyim ?. Unutamıyorum çünkü unutmak istemiyorum. İçimdeki umut bitiriyo beni günden güne. Simdi beni sevmeyen ayrılmak isteyen kız,aradan bir yıl gecse karsısına dikilsem yeniden sever mi?

• quote:

İçimdeki umudu öldüremiyorum. Ne mesajlarını silebiliyorum ne resimlerini. Önce içimdeki umudu öldürmeliyim ama olmuyo işte o gercekten farklıydı çok farklı. Bunu önceki cıktıklarımla yasadıklarımla karsılastırıyorum ve gercekten o cok farklı,bambaska.

İçimde iki ses var:

1.Ses: Kızın mesajlarını sil, numarasını sil, resimlerini sil. Hayatından tamamen cıkart. Daha 20 yaşında bir gencim, elim yüzüm düzgün üniversitede daha iyilerini bulacaksın. Hem seneye kadar onu coktan unutursun.

2.Ses: Kimi kandırıyosun ki sen onu herkesten fazla sevdin. Unutamayacaksın diyo. Kızla arkadas kalmaya devam et baglantıyı koparma ve seneye Ankarayı kazanıp gittiginde karsısına dikil ve işte senin için geldim artık hep yanındayım yeniden deneyelim de kesin döner o zaman sana diyo. Çünkü su an o Ankarada ben İstanbulda aramızda daglar kadar fark var ve sadece telefonda görüsebiliyoruz.

Bunların dısında 1 yıla kim öle kim kala. Belki kız beni tamamen unutacak. Belki oraya gittigimde sevgilisi olacak ve ben daha fazla acı cekecem.

Benim inandıgım düsünce su. Eger gercekten asıksan içinde biraz umut olur. Ve gercekten ugrasırsan o sey gerceklesebilir. Evini biliyorum okulunu biliyorum numarasını biliyorum. Seneye oraya gittigimde aradan 1 yıl da gecmiş olsa gerekirse bir kamyon dolusu gül dökerim sokaga. Her gün evinin önünde oturup onun cıkmasını beklerim. Konusurum onunla; yeniden derim, lütfen yeniden birlikte olalım bak bu sefer hep yanındayım senin için geldim.

Sizce hangi sese kulak vereyim ?. Unutamıyorum çünkü unutmak istemiyorum. İçimdeki umut bitiriyo beni günden güne. Simdi beni sevmeyen ayrılmak isteyen kız,aradan bir yıl gecse karsısına dikilsem yeniden sever mi?

1. sesi dinle yoksa yıllar sonra çoook pişman olacaksın.

Hiçbir aşk hiçbir sevgili unutulmaz değildir, daha çok gençsin.

• 7-8 Aya anca geçer o da tam anlamıyle değil.
    En azından yemek yerken,kitap okurken,ders çalışırken,ne bileyim gece yataktayken onu düşünmezsin fazla...
    Ama bu süreç çok önemli.
    Resimleri,mesajları kısaca sana onu hatırlatan herşeyden kurtulman lazım...
    Hiç görüşmemen,hiç iletişim kurmaman gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

7-8 Aya anca geçer o da tam anlamıyle değil.
    En azından yemek yerken,kitap okurken,ders çalışırken,ne bileyim gece yataktayken onu düşünmezsin fazla...
    Ama bu süreç çok önemli.
    Resimleri,mesajları kısaca sana onu hatırlatan herşeyden kurtulman lazım...
    Hiç görüşmemen,hiç iletişim kurmaman gerekiyor...

İşte benim yapamadıgım da bu elim gitmiyo mesajlarını silmeye resimlerini silmeye. Her gün acıp acıp tekrar bakıyorum. Eskiden böyleydik simdi neden diyorum.

Unutmak istemiyorum onu 1 yıl sonra gitsem karsısına yeniden birlikte olamaz mıyız? Hiç mi ihtimal yok. Başka birisiyle cıkamam baskasına sevgilim diyemem artık ondan sonra.

Ne hayallerimiz vardı,neler yaşamıstık. Neler hissetmistik birbirimize karsı. Hey gidi günler hey. Ben bu kadar cok severken o korktu sevgimden belki ben asıktım o ise sadece benimle konusurken mutluydu sadece seviyodu ama asık degildi.

Ben; bundan sonra hayatım aynı olmayacak dedigimde o; ben senin sevgini hak etmedim daha iyisini bulursun umarım kendine iyi bak dedi. Sonra da hayatımdan tamamen cıkma arkadas olalım dedi. Seven birisi bu lafı diyemez. Çünkü bilir onun adının baskasıyla anıldıgında bir kere degil on kere ölecegini.

Cıkaramadım onu hayatımdan msnde facede hala duruyo. Numarası hala tlfnda kayıtlı msjları hala duruyo. Resimleri bilgisayarda dinledigimiz sarkılar masaustunde. Kendimde bunları silebilecek gücü bulamıyorum acıkcası.

Dedigim gibi unutmak ıstersen herseyi siler unutmaya calısırsın ve 1-2 ay içinde unutursun ama içinde ufacık bir umut ısıgı bile olsa hiçbir sey yapmadan sadece beklersin.. arar mı ? mesaj atar mı? beni özledi mi acaba ? diye.

•  ask acısı nasıl gecer?
  • sana abi tavsiyesi , onu hatırlatan şeyleri sil hiç biran düşünme sil gitsin, bunu ne kadar hızlı yaparsan acı çekme sürecini o kadar kısaltırsın...bak burda herkes sana yardımcı oluyor bundan dolayı dediklerimizi dinle...
    sana çok güzel bir şiir can yücel'den eğer ki bu düşünceyi kafana sokarsan çok güçlü olursun.

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
    "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
    Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü.
    Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
    Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
    Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin o'nu sevdiğinden.
    Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
    Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
    Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
    Senin değillermiş gibi davranacaksın.
    Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
    Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
    Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin.
    İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği
    yerleri sahipleneceksin.
    Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey
    yıldızı,senin yıldızın olacak.
    "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir
    Şeylerin...
    Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan,
    renklere ait olacaksın.
    Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksın.
    Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
    Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin
    kalacakmış gibi hayat.
    İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak..

CAN YÜCEL

• başka birini bulacaksın başka çaresi yokk
  • İlk başlarda ne kadar zorlansanda yavaş yavaş unutmaya çalışacaksın...ama önce bir karar vermek zorundasın gerçekten unutmak istiyormusun, eğer gerçekten unutmayı kafana koyduysan fazla uzun sürmeden unutursun fakat, hala onunla bağlantım olsun tam çıkarmıyayım hayatımdan diyorsan,
    bu unutma süreci baya uzayacaktır. Şuan büyük ihtimalle tam çıkaramıyorsun hayatından, bu da kötü bişey...İlerde herşey istediğin gibi olur umarım...
  • İlkler unutulmaz

Benzer bi durumu bende yaşadım. Kızla çıkmadan önce çok iyi arkadaştık zaten. Kız beni seviyomuş zaten bi süredir bende seviyodum belli bi süredir. Sonra çıkma teklifi ettim. Kabul etti. 4 ay sürdü. O 4 ay aramızda çok güzel şeyler geçti. Hayatımın en güzel 4 ayıydı diyebilirim. Fakat bu 4 ay sadece güzelliklerle geçmedi tabi o 4 ay boyunca çok fazla üzdü, kalbimi kırdı. Bende aramızda bi sorun olmaması için söylemedim. Sonra geldi SBS zamanı. Kızı hergün arıyodum neredeyse ben kızda bundan sıkıldıını söyledi. Sıkılmakta haklı olabilir sıçsam arıyodum kızı çünkü. Ama bana sıkıldığını sonradan söyledi. Her aradığımda kırıcı şeyler söylüyorudu. O olmasa daha iyi bi SBS geçirecektim kesin. Beni sevmeyen, değer vermeyen, takmayan bi kız için geleceğimi yaktım diyebiliriz. Kız sbs den 460 almış. Annesi ayrılma demiş kıza, kız ayrılıcam demiş. Bende anladım durumu sordum ayrılmak istiyomusun diye, istiyorum dedi bende bişey diyemedim ayrıldık. Akşama doğru dayanamadım aradım kızı dedimki Tekrar çıkalım ben seni hala seviyorum yapamıyorum sensiz dedim. Bende dedi kız. Tekrar çıkmaya başladık. Biz konuşurken annelerimiz konuşuyomuş telefonda yüzyüze görüştürüceklermiş bizi. Kızda gitti en sıcak günlerde üşütmeyi becerdi gelemedi buluşmaya. Üşütmese bile geleceğinden emin değildim. Tekrar çıkmaya başladığımız ilk gün çok güzeldi benim için. Sadece 1 gün sürdü hevesim ertesi gün kız yine eski haline döndü. Ertesi gün yine aynı.. Koyuyodu buda bana tabi. Ayrılmak istedim ayrıldık şuan arkadaşız ama kızın hala beni taktığı yok o arkadaş olmak istemişti bende tamam dedim. Kız gurur diye bişey bırakmadı bende, paranoyak oldum belki o yüzden.

ÖZET :

Yani senin anlicağın bu kızlara asla güvenmiyeceksin Arkadaş kalıp kalmaman bile farketmicek görüceksin

• quote:

İçimdeki umudu öldüremiyorum. Ne mesajlarını silebiliyorum ne resimlerini. Önce içimdeki umudu öldürmeliyim ama olmuyo işte o gercekten farklıydı çok farklı. Bunu önceki cıktıklarımla yasadıklarımla karsılastırıyorum ve gercekten o cok farklı,bambaska.

İçimde iki ses var:

Tamamen aynı idi durumlarımız ben birinci sesi dinledim ve gerçekden doğru yolu buldum o umut yakın bir süre sonra geçecek.
    İlkler unutulmaz falan diye de birşey yok herşey unutuluyor

• Bu ilk degildi son olsun istemiştim ama olmadı.

Ben asık olmustum o ise seviyo gibiydi. Hersey cok güzel gidiyordu. Haziran ayına girdigimizden beri kötü gitmeye basladı. Telefonlarımı acmamaya basladı, konusmak istemiyorum dedi. Telefonu bozuldu yaptırmıcam gerek yok dedi. Yazın buraya gelme yaz okulum var görüsemeyiz dedi.

Kendisi iyi tanıdıgım için bunlara aldırmadım. Hani asık adam alttan alır susar o üzülmesin diye, hep hatayı kendinde arar ya. Bende hiç bisey demedim kendine gelmesini bekledim. Düzelmisti biraz. Cuma günü sınavda basarılar dedi. Cumartesi de hiç ilgilenmedi.

Ben de bu ilişki sürsün mü dedim. Hayır dedi orada bitirdik.

Keske orda bitti demekle bitmis olsa iste. Resimlerini ben silemem mesajlarını falan silemiyorum. Yani onu hayatımdan cıkaramıyorum işin özü bu. Hala seviyorum unutmak istemiyorum ama onun arkadas olmak istemesi de benim canımı yakıyo. Hiç mi sevmemis beni. Ben burda acı cekerken arkadas olamam senle derken o arkadas olmak istiyo.

Bi kızla cıkıyorum dedigimde iyi hayırlı olsun mu diyecek. O birisinle cıkıyorum dediginde iyi bakalım eniste kim mi diyecem. Boyle sacma iş olmaz. Eger gercekten cok seviyosan arkadas kalamazsın benim düsünceme göre.

O umut diyo ki geri dönecek. Seni özleyince yokluguna alısamayınca geri dönecek.

• quote:

Bu ilk degildi son olsun istemiştim ama olmadı.

Ben asık olmustum o ise seviyo gibiydi. Hersey cok güzel gidiyordu. Haziran ayına girdigimizden beri kötü gitmeye basladı. Telefonlarımı acmamaya basladı, konusmak istemiyorum dedi. Telefonu bozuldu yaptırmıcam gerek yok dedi. Yazın buraya gelme yaz okulum var görüsemeyiz dedi.

Kendisi iyi tanıdıgım için bunlara aldırmadım. Hani asık adam alttan alır susar o üzülmesin diye, hep hatayı kendinde arar ya. Bende hiç bisey demedim kendine gelmesini bekledim. Düzelmisti biraz. Cuma günü sınavda basarılar dedi. Cumartesi de hiç ilgilenmedi.

Ben de bu ilişki sürsün mü dedim. Hayır dedi orada bitirdik.

Keske orda bitti demekle bitmis olsa iste. Resimlerini ben silemem mesajlarını falan silemiyorum. Yani onu hayatımdan cıkaramıyorum işin özü bu. Hala seviyorum unutmak istemiyorum ama onun arkadas olmak istemesi de benim canımı yakıyo. Hiç mi sevmemis beni. Ben burda acı cekerken arkadas olamam senle derken o arkadas olmak istiyo.

Bi kızla cıkıyorum dedigimde iyi hayırlı olsun mu diyecek. O birisinle cıkıyorum dediginde iyi bakalım eniste kim mi diyecem. Boyle sacma iş olmaz. Eger gercekten cok seviyosan arkadas kalamazsın benim düsünceme göre.

O umut diyo ki geri dönecek. Seni özleyince yokluguna alısamayınca geri dönecek.

Aynı durumdaydım mesajları falan silmek zor gelir başta ama siliceksin ilk başta işte. Silmezsen o sildirir (Msn konuşmalarını silmek aklıma gelmemişti o sildirdi bana)

Geri dönmesini bekleme boşuna umutlandırma kendini daha kötü olursun. Azıcık gurur bıraktıysa kız sende geri dönse bile kabul etmezsin

• @Buff R+

Kızdan kıza, ilişkiden ilişkiye degisir aslında bu durum. Bazı ilişkiler bitti mi tam biter. Bazı ilişkiler de aradan aylar da gecse bitemez tekrardan birlikte olmaya baslarsın.

Senin ki hangi tür ilişki dersen inan bende bilmiyorum.

Benim baska birisiyle de mutlu olabilecegimi görmem gerek ama bunu nasıl görecem baskasınla cıkamam bu aralar.

Hep aklımda bunlar var bugunlerde Hayallerimiz vardı o böyle yapardı birgün söyle olmustu diyorum. Yeni birisi olacaksa hayatımda onun gibi gülsün onun gibi yürüsün onun gibi baksın , onun gibi öpsün, onun gibi konussun kısacası o olsun baska birisi olmasın.

Zaman... En dogru tercih.
  • quote:

@Buff R+

Kızdan kıza, ilişkiden ilişkiye degisir aslında bu durum. Bazı ilişkiler bitti mi tam biter. Bazı ilişkiler de aradan aylar da gecse bitemez tekrardan birlikte olmaya baslarsın.

Senin ki hangi tür ilişki dersen inan bende bilmiyorum.

Benim baska birisiyle de mutlu olabilecegimi görmem gerek ama bunu nasıl görecem baskasınla cıkamam bu aralar.

Hep aklımda bunlar var bugunlerde Hayallerimiz vardı o böyle yapardı birgün söyle olmustu diyorum. Yeni birisi olacaksa hayatımda onun gibi gülsün onun gibi yürüsün onun gibi baksın , onun gibi öpsün, onun gibi konussun kısacası o olsun baska birisi olmasın.

Zaman... En dogru tercih.

Bende tamamen aynı durumdaydım Emin ol başkası seni ondan daha çok sevecek, daha çok değer verecek. Bir kız için bu kadar üzülmeye bile değmez, hatta onun için yaptıklarına bile değmez ileride görüceksin.

• Giden geri gelecek olsa "rahmetli dedem" geri dönerdi. Boşuna yormayın kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.