Şimdi Ara

asiri vahset iceren oyun ariyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baslik biraz abartili gibi olmus olabilir arkadaslar ama insanin baskalarini biçerken zevk alacagi turde siddet icerikli oyunlar ariyorum.grafikleri orta seviyenin altinda olmazsa daha iyi olur.iyi geceler simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 16 Nisan 2012; 0:43:07 >

• painkiller serısıne bakabılırsın veya deadspace
  • verebileceğim ilk tavsiye bu konuda bi doktora falan görünmen. daha sonra baktın işe yaramıyo battı balık yan gider diyerek Manhunt serisine, Condemned' a, Darkness 2' ye ve ps3 varsa God of War serisine bakabilirsin.
  • carmageddon :D
  • Killing floor ve dead space 2..tek geçerim.
  • aklıma ilk gelenler Manhunt serisi, Postal serisi
  • Painkiller
    Manhunt
    özellikle painkiller çok çılgın bi oyun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun onerisi
    3 ay önce açıldı
    kitap ariyorum ama bulamadim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dead Space 2 geldi aklıma ilk olarak beğenmezsen super mario olabilir..
  • dead island tam sana göre o zaman
  • Darkness 2, ps3 varsa mutlaka God of war serisi..
  • L4D , Dead island , Painkiller , Manhunt , Postal , Cod 5(ciddiyim)
  • Darkness 2 hoşuma gitti parçalayan taraf biz olduğumuzdan dolayı.dead space serisinde genelde biz deşiliyoruz ps3 üm yok gow oynayamıyorum.Manhunt ve painkilleri'in görüntüleri eski gibi geldi ama boş zamanımda bakacağım.Dead island'da bir ara oynamıştım yazın tekrar başlamayı düşünüyorum.Condemned baya ilginç oynanışıda çok güzel fakat buradad deşilen genelde biziz

bütün yorumlara teşekkür ediyorum.bütün önerileri deneyeceğim.
  • Warhammer 40K Space Marine var Protoype var Grand Thieft Auto serisi var bildiğiniz gibi oyunda özgürsünüz ve istediğiz vahşeti yapabiliyorsunuz.
    Resident evil serisi var
  • Postal 2

Yoldan geçen birine ölmeyecek şekilde elektrik verip yerde can çekişirken üstüne benzin döküp yakıp yanmanın etkisiyle ölmesin diye üstüne işeyerek söndürüp yerde her yeri yanık şekilde kusturup en son kafasını kürekle uçurup futbol oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 17 Nisan 2012; 1:19:46 >
  • Önerilmeyenler dışında aklıma prototype geldi.
  • soldier of fortune var eskidir biraz ama vurduğun adamların kolu kafası felan kopuyodu şimdi o kadar teknolojiye rağmen sof kadar güzelini yapamadılar bi türlü
  • Punisher
  • Bulletstorm
    L4D
    Dead Rising 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necot23

soldier of fortune var eskidir biraz ama vurduğun adamların kolu kafası felan kopuyodu şimdi o kadar teknolojiye rağmen sof kadar güzelini yapamadılar bi türlü

Cod:waw'da da kopuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Necot23

soldier of fortune var eskidir biraz ama vurduğun adamların kolu kafası felan kopuyodu şimdi o kadar teknolojiye rağmen sof kadar güzelini yapamadılar bi türlü

Cod:waw'da da kopuyor.

bana sof daki o hissi vermedi ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.