Şimdi Ara

Aşırı tilt oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon1den beri oynuyorum belki eskiden bu kadar değildi ama son zamanlarda aşırı tilt olmaya başladım. ADC main olmama rağmen yanımdaki random support en ufak bir hata yapınca aşırı tilt oluyorum ve tilt olduğum maçların %90ını kaybediyorum bazen kazansak bile takımı zorla kaybettiriyorum. O yüzden duo girmeyince jungle falan oynuyorum bu sayede oyunu tek başıma yönlendirebiliyorum ama mesela topa ganke gidiyorum bizim toplanei 50 kez pinglememe rağmen rakibe en ufak bir trade baitinde bulunmuyor bazen rakip top ile savaştığım zaman minion kesmeye devam ediyor ve ölünce bana en ufak bir tahrik edici kelime yazınca çok tilt oluyorum ve onunla diyaloğa giriyorum konuştukça daha da çok tilt olup bütün oyun konsantrem bozuluyor. Tilt olduğum maçların sonraki maçlarında ise o tiltiğim devam ettiği için bir çok lose streak yakalıyorum. Yasuo gösteren oyunculara tahammülüm yok. Her oyun yasuo banlıyorum ki bizden biri oynamasın diye rakip aldığında da yasuoya karşı oynamayı sevmiyorum. 2. bir ban hakkım olsa kesinlikle vayne banlarım. Bizim takım vayne alınca lanei kaybediyor ama karşı takım alınca kaybeden matchuptan bile aşırı önde çıkıp maçı taşıyor.

Yaşım 20 ve westte oynuyorum. TR hesabım challenger , west hesabım d2. Ligimi ve oynadığım serveri yazmamın sebebi cevaplarınızı ona göre şekillendirmeniz. Oyunu bilmediğimden ya da kötü oynadığımdan dolayı bunları yazmıyorum. Bu eloda oynamama rağmen aşırı tilt olduğumu göstermek için yazıyorum.

Nasıl üstesinden gelebilirim? Karakter meselesi heralde kolay kolay değişeceğimi sanmıyorum ama aranızda benim gibi sürekli tilt olup da bu sorunu yenebilen varsa paylaşırsa sevinirim.

• yapacak birsey yok 2 iq insanlar cok oyunda bende cok tilt oluyorum bazen bilgisayari duvara vurasim geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda herkesin tilt olduğu şeyler vardır. Ben mesela solo lanelerde kamplanınca aşırı tilt olurdum. Sırf bu yüzden junga çevirdim maini. Gerçi ormanda da buff çaldırınca tilt oluyorum ama yapacak bisey yok ^^ Yasuo olayına yeni rünler gelmeden %100 katılıyordum ama artık yeni instaban zed. W e düz vuruş tek. Adc duosuz oynanmaz zaten random adama güven olmaz.

Huzur /mute all yapıp hafif müzik eşliğinde oynamak.

• Ben de junglelere tilt oluyorum kule altı 2.5 dalga farm var adam gank için pingliyor ben de ona geri çekil diyorum inadına giriyor ölüp bana sövüyor. Ya da karşı jungle bnm lane iterken gelip de gitmeyince orda 1 dalga farmi kaybettiğimde tilt oluyorum.

• Yakın zamana kadar ben de çok fazla tilt oluyordum. Daha önceden tilt olmaya başladığımı hissettiğim an bir şekilde kendimi oyunu kazandırmaya zorluyorum, çünkü motivasyonum vardı. Yükselme liginden elimi ayağımı çektikten sonra motivasyonum kalmadığı için çok tilt olmaya başlamıştım.

Dereceli oynuyorsan, en azından bir amacın olursa, o amaç uğruna katlanabiliyorsun. Öldürmeyen şey seni güçlendiriyor (Kelly hanıma selamlar)
    Benim hiç bir amacım kalmadığı için aram oynuyorum, veya arkadaşlarımla normal atıyorum. Kendimi emekli olup yazlığa yerleşen 60 yaşındaki teyzeler kadar rahat hissediyorum
  • Ben sadece 9 kule kaybetmişiz karşıdan 1 kule alamamışız 30 kill farkı var surr veriyorum. Hayır a basıyorlar bi 5 dk daha oyunu uzatıp kaybediyorlar o zaman tilt oluyorum. Kaybetmeyi bilmiyor bizim veletler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    O moçloron %90ı çovroloyor.

Koybodulenlordo sonon gobolor yozondon koybodoloyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureWhite

O moçloron %90ı çovroloyor.

Koybodulenlordo sonon gobolor yozondon koybodoloyor.

heh işte bunlar gelince tilt oluyorum
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Yok hocam senin yorumunun benzerini başka bir konuda söylemiştim de bana bu cevap verilmişti bende senin gibi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    yok anladım zaten sana demedim
  • Hastamısın nesin.Kazandığımız halde kaybettiriyorum nedir napıyorsun bilerek feedliyomusun.Senin gibi tipleri iyi bilirim sup iki farm çalınca ben feed diyip oyunu satanlardansın.İnşallah tilt olmaya kudurmaya devam edersin

• Bunun sebebi yanındakini ayrı bir oyuncu olarak değilde seni desteklemesi gereken supmuş gibi davranman.
    Bende ADC mainim baktım yanımdaki sup sonu ölümümüze sebep olcak tradelere giriyor ölüyor safe kalıp farm yapıyorum. Bu genelde onun daha çok feedlemesine sebep oluyor ama en azından tilt olmuyorum ve takım sadece ona sövüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Yakın zamana kadar ben de çok fazla tilt oluyordum. Daha önceden tilt olmaya başladığımı hissettiğim an bir şekilde kendimi oyunu kazandırmaya zorluyorum, çünkü motivasyonum vardı. Yükselme liginden elimi ayağımı çektikten sonra motivasyonum kalmadığı için çok tilt olmaya başlamıştım.

Dereceli oynuyorsan, en azından bir amacın olursa, o amaç uğruna katlanabiliyorsun. Öldürmeyen şey seni güçlendiriyor (Kelly hanıma selamlar)
    Benim hiç bir amacım kalmadığı için aram oynuyorum, veya arkadaşlarımla normal atıyorum. Kendimi emekli olup yazlığa yerleşen 60 yaşındaki teyzeler kadar rahat hissediyorum

Motivasyonum lig yukselmek. kendimi euw d1- master arasinda bulduum anda huzurlu hissediyorum ama d2-d3 de takilirken bazen o kadar tilt oluyorum ki tilt oldugum kisiye oyunu kaybettirmek icin ozellikle cava sarfediyorum bu sikintili kisim bende yani sadece sinirlensen bi sekilde hallolir da

• RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersini yapıyorum, biri beni tilt etmeye çalışırsa oyuna daha çok asılıyorum ki, taşıdığım zaman ezik gibi kalıyor hepsi.
    Özellikle smurf kasarken 10 adc'nin 8 i falan bana küfreder, onları enselerinden tutup eşek gibi taşıdığımda ise oyun sonu deli gibi yalakalık yapıyorlar Bu tip insanların o ezik hallerini görmek beni yeterince tatmin ediyor

Bence seni tilt edenlere en güzel daha iyi oynayarak cevap verebilirsin. En azından kendini böyle motive etmeyi deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.