OCZler oldukça düşük devirle dönüyorlar, bu yüzden de zaten daha sıcaklar. Giga hiç tavsiye etmem çok yüksek devirli ve parasının hakkını vermiyor zaten.
corsaır tavsiye ederim hocam yeni değiştirdim gayet memnunum ancak bütcenizi aşabilir birazcık
be quiet 500w, High Power Absolute 650W bu iki ürünü kullandım sesini duyman imkansız güzel psu'lar.
Ocz 400w kullanıyorum, çok iyi sessiz. Yüklenmiyorum ama ses de çıkarmıyor.
Kaliteli bir işlemci fanı ile fansız bile yeterli soğutmayı yapabilirsin. Özellikle Core2Duo gibi az ısınan bir işlemcin varsa. Ekran kartı fanını susturmak, fan küçük olduğu için epeyce zor. Nvidia kullanıcısı olarak EvgaPrecision programı ile Vga fan devir hızını %55'ten %26'ya düşürdüm ve ekran kartı fanı homurdanmayı kesti. Güç bela duyuluyor artık sesi. Yan panel açık kullandığım için egzos fanı da iptal ettim. Şu an sadece 12cm düşük devir fanlı PSU fanı çalışıyor sistemde ve yine de ses var. Bir ara fansız PSU'lar çıkmıştı ama ben piyasada hiç görmüyorum. İnternetten sipariş edilebilir ama ne derece sağlıklıdır emin değilim. Buradan çıkan sonuç kasayı da ses yalıtımlı seçmek gerektiği. Ses/Müzik işleriyle uğraşanlar yalıtımın ne meşakkatli konu olduğunu bilirler. Straforlar keçeler içinde kaybolduğumuz, ses izolasyonu için duvarları yumurta foluyla kapladığımız vakidir. Zira zor iş azizim ama yalıtımlı kasanın faydasını göreceğinizden şüphem yok.
High Power PSU'lar sessiz oluyor.
HİGH POWER 500W ELEMENT alabilirsin.
Be quiet en iyisi Almanya'nın da en iyisi sessizlik bakımından ama Tr de satılmıyor sanırım artık. 2. ellerine bakabilirsin ya da yüksek verimli psulara bak ne kadar yüksek verimli o kadar iyi
100 lira civarında 80+ sertifikasına sahip olan bildiğim en sessiz psu. aslında corsair in bir hatalı ürettikleri seri dışında daha hiç ses yapan psu sunu görmedim desem yeridir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme