Şimdi Ara

aşırı kötü oynuyorum. neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günde 2-3 kere oynuyorum ama çokda kötü değilim. gold seviyesinde falan iyiyim yani. ama nedense son günlerde her oyunumda aşırı kötü olduğumu düşünüyorum. her öldüğümde oyun çok saçma geliyor ve öldükce dahada ölüyorum. tabi bu olunca moral falanda kalmıyor ve oynayamıyorum.

• arada olur oyle.stres yapiyosundur normal oyun aram fln at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara ver istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Ara ver istersen

fazla oynamıyorumki zaten. 2 oyun attım az önce 2 side çok kötüydü
  • Ben söyliyim çünkü lowsun.

• Herkes iyi oynamak zorunda değil, zevk alıyorsan o yeterli. Gelişmek istiyorum diyorsan twitch izleyebilirsin, iyi oynayan bir arkadaşınla maç atmak da geliştirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi oynayan bi arkadaşın varsa izle oyunda ki durumlara göre gösterdiği tepkileri gör sorular sor bide şampiyon havuzunu geniş tutma bir iki rolde birer ikişer heroda uzmanlaş diğer koridor veya rollerde de oynayabildiğin bir iki heron olsun tabi önerim şuan mid+jungle az oyna ama öz oyna oyunu özlediğinde gel oyna mesela sırf oynamak için değil verimli oynarsın günde 2 oyunda kafidir zaten gold belası benimde başımda var gold 1 de takıldım bi seriye çıkıyorum ssonra sıfır puana düşüyorum gidip geliyorum bela bişey cidden duo girebilirsin mesela biraz daha kafan rahat oynarsın ama güvendiğin bi duoyla gir oyunda polemiğe girme küfür edenle dalganı geç yada mutele eskiden çok oynardım sinir olurdum gerçi yine sinir oluyorum ama sınır koydum 2-3 oyun yetiyor.

Edit: Zaten az oynuyormuşsun üstteki arkadaşın dediği gibi biraz ara ver o zaman bazen gerçekten sıkıyor bu oynadığımız aslında tam olarak oyun değil ne bileyim benim mantığıma göre oyun oynamak aslında zevk almak için kafa dağıtmak içindir ama bazen değişik bi hırsa strese bürünüyor bundan dolayı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaliptus06 -- 30 Aralık 2015; 3:54:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötü oyunuyoruz.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Basit herolar ile oyna 1-2 gun duzelirsin

• yetenek ile alakalı birşey. ben de flüt çalamıyorum mesela.

iyi oynamak zorundasın diye birşey yok, oyunların amacı hedeflere ulaşmak değil zevk almak olmalı. adı üstünde oyun.
  • İrelia

• quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Herkes iyi oynamak zorunda değil, zevk alıyorsan o yeterli. Gelişmek istiyorum diyorsan twitch izleyebilirsin, iyi oynayan bir arkadaşınla maç atmak da geliştirir

Aynen bu arkadaş doğru soyluyor bi aralar oda boyleydi benle yani iyi arkadaşıyla oyuna girmeye başlayınca duzeldi

• Baygan diniz dimi siz

Ihihihihi ^^

• cuz u suck
  • bende golddan gümüş 4 e kadar düştüm...artık kabul ettim kötü oynadığımı jübilem yakındır ...işte çok oyundan cıkıyom afk dan çok ceza aldım tahminime riotta cok kötü oyuncuları attı takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

Herkes iyi oynamak zorunda değil, zevk alıyorsan o yeterli. Gelişmek istiyorum diyorsan twitch izleyebilirsin, iyi oynayan bir arkadaşınla maç atmak da geliştirir

Aynen bu arkadaş doğru soyluyor bi aralar oda boyleydi benle yani iyi arkadaşıyla oyuna girmeye başlayınca duzeldi

Bu arkadaş da doğru söylüyor bi aralar oda böyleydi benle yani iyi arkadaşıyla oyuna girmeye başlayınca düzeldi.
  • Ben ara sezona bağlıyorum bunu Lane kaybetmiyorum ama oyun taşıyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

İrelia

Irelia*

• Benim de mekaniklerim gittikçe kötüye gisiyor. Bilgisayarım kötü olduğundan nasıl olsa sıyrılamam diye çoğu skilli yiyorum. Başka yerde oynayınca bu durum devam ediyor. Fightlarda kimin ne attığını bilmeden içeri giriyorum. Bilgisayar kötüyse oyunu iyi oynamayı pek beklemeyin.

• Yayın izle,normal oyun at rahatlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Benim de mekaniklerim gittikçe kötüye gisiyor. Bilgisayarım kötü olduğundan nasıl olsa sıyrılamam diye çoğu skilli yiyorum. Başka yerde oynayınca bu durum devam ediyor. Fightlarda kimin ne attığını bilmeden içeri giriyorum. Bilgisayar kötüyse oyunu iyi oynamayı pek beklemeyin.

sorun bilgisayarda değil sorun bende. kaçabileceğim şeylerdende kaçamıyorum. neyse galiba yapıcak bişey yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.