Şimdi Ara

asiri isinma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.ben a100-192 laptop kullaniyorum.yanliz oyunlarda alsilmisin disinda bi kesekleme var.yeni driverlarini yukledim yine duzelmiyo.ilginc olan ise oyunu 1024-768 acinca kesekliyo.fakat 1280-800 acinca kesekleme cok az oluyo.ayrica goruntu ayarlarini dusunrunce yine kesekliyo.ama hersey full acinca(anti-tril-mipmap.......)keseklemiyo diyebilecegim kadar az kesekliyo.yani tam tersi oluyo.ve son olarak oyunlardaki gunes parlamalarinda cok asiri bi parlaklik var.ve gunes gozukunce nerdeyse donuyo.gamma ve birghtness ayarlariyla oynadim ama duzeltemedim bi turlu.bilmeyenler icin kart x1600 mobile.yardimci olursaniz sevinirim.

simdiden tesekkurler

Anakart: Asus ROG Strix X570-F Gaming İşlemci: Ryzen 5600x İşlemci Soğutucu: ID COOLING 240L liquid cooler Ekran Kartı: Zotac RTX 3080+3060ti+3060+gtx1070 Ram: Corsair Vengeance Pro Led 2x8 16 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB x2 SSD: Samsung 850 Pro 250 GB Güç Kaynağı: Corsair 850W +80 Gold Kasa: Corsair graphite 760T arctic Monitör: Asus 27" MG279Q 2K 144hz IPS Klavye: Corsair K70 Lux mx blue Mouse: Steel Series Sensei Raw Mousepad: Kingston Hyper X long mat Kulaklık: Audio Technica M50Oyun Kulaklıgi: Audio Technica ADG1X Hoparlör: Kef Q100 Amfi:Onkyo A9030
  • Katılıyorum bişi anlamadım

• arklar kesekleme dedigim kasma yani.kusura bakmayin.bi de isinma ile yazacaklarimi sona yazacaktim unutmusum.oyuna girdigim gibi bilgisayar 65-70 derece arasi calismaya basliyo bu sizce normalmi.bana pek normal gibi gelmedi.

Orjinalden alıntı: megadeth61

arklar kesekleme dedigim kasma yani.kusura bakmayin.bi de isinma ile yazacaklarimi sona yazacaktim unutmusum.oyuna girdigim gibi bilgisayar 65-70 derece arasi calismaya basliyo bu sizce normalmi.bana pek normal gibi gelmedi.

ısın fazla hangi programla bakıyorsun Notebook Hardware Control programı ile denedin mi

edit:oyundayı görmemişim açılışta için fazla demek istemiştim ama oyunda ise normal tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 11 Kasım 2006; 13:21:51 >
  • oyun oynarken sıcaklığın 60-70 derecelere cıkması normal sayılır 70 den yukarı cıkarsa biraz fazladır bence çünkü işlemci boştayken 50-55 derece arsı oyundada o sıcaklığa cıkmasını anormal karşılamamk lasım
    2.gecen forumda ramlerle ilgili bi yere denk geldim.4-4-4-5 8-8-8-12 gibi seyler yaziyodu.ve ordaki arkadaslar bunlari degistiriyorlarmis.bunu nasil degistiriyorlar ve bunun ideal olani hangisi.yani bi zarar vermiyeyim sonra.bi program gerekiyomu.

simdiden tesekkurler arklar.
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servisine götür. İşlemcinin üzerindeki macunu değiştirsinler.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.