Şimdi Ara

. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
4
Favori
9.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürü halinde karaya vuran balinalar gibi hep birlikte intahar edelim. Ben de aşırı tipsizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin olmak, allah'ın olmadığının kanıtı bence Neden bazı insanları yakışıklı yapıp ve diğer insanları yani benim gibilerin hayatını cehenneme çevirip çirkin yapıyor?
  • Hocam ameliyat icin gereken paranin miktari nedir ? goruyorum ki bu konu seni resmen imha etmiş.

• Bimaxiller çıkıntıyı düzeltme, diş teli ve damak genişletme aparatı için en az 15k.

Çene ameliyatı ve çene implantı 15k

Elmacık kemiği implantı 5k
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Herkes yakışıklı olsa ne olacaktı?

• Hic kimse mutsuz olmayacaktı ve kimse ayrimciliga ugramayackti. En basit ornek yakisikli bir otistik çocuğu düşün, bir de tipsiz down syndrome lu çocuğu. İnsanlar tabii ki de yakisikli olana daha çok ilgi gösterecekleri ve diğer çocuğu dislayacaklar.

• equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Linkteki aynı ben la.
    Şaka bir yanada sen. Psikiyatri ye git öz güvenin "ö" sü yok sen evden çıkmaya çıkmaya yürümeyi de unutmuşsun dur.
    30bin tllik şey için mi sıkıntı yapıyorsun?
    Belli ailenle yaşıyorsun 30bin tl yi en fazla 4yılda biriktirir sin (asgari ücretle).
    30bin tl verip bedelli askerlik yapıyorlar. (asgari ücret alanlar dahil).
    yüzü olmayan bir adam antalya da yüz ameliyatı oldu,(sıfırdan). Şuanda ameliyat olduğu hastanede çalışıyor.
    İnan ki haline şükredecek onlarca madde sayarım.
    Ama intihar ettirecekte 2,3 madde sayarım
    İkisininde saysam sen en kolay yol olan intihar seçersin savaşma hırsın, azmin inanın güçün yok. Fare gibi (eve) lahama tıkılmaktan vazgeç çık dışarı gir insan içine ilk bulduğun işte çalış. Bu zamana kadar aile parası yediğin çok belli hayatı gör gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavşırı -- 23 Temmuz 2019; 18:46:39 >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    TEK değil bu. Bu kadar medeni değil o

• Kardeşim dert ettiğin şeyler o kadar kolay çözülebilecek sorunlar ki...
    Gerekli ameliyatlar çok çok pahalı şeyler değil. Asgari ücretle dahi ailenle yaşayarak biriktirebilirsin. Türkiye sağlık yönünden çok iyidir bak. Gelişmiş ülkelerde servet ödemen lazım bu işlere, burda makul paraya yaptırabiliyorsun.
    Hatta doğuda yedek subaylık falan yaparsan döndüğünde paran hazır olur 1 senelik iş.
    Sen kendine takmışsın kafayı da ülkenin genotipine bak bakayım kaç kişinin burnu dişleri düzgün? İkisi birden düzgün olan %25 bile çıkmaz iddia ediyorum.

Bende de benzer şeyler var. 2 yıl önce gözümü lazerle düzelttim. 2 ay önce falan burnumu tadilat tamirat yaptırdım. Nefes alma işi çözülmüş oldu, seneye de dişlerimi yaptıracağım.
    Fakir ve tipsiz doğman senin suçun değil ama fakir ve tipsiz ölmen senin suçun.
  • Öncelikle tipi falan boşver. Tıbba kapağı atmaya bak. Gerekirse aşırı çalış ama iyi bir üniversite kazanmaya bak. Mesleğinde de kendini geliştirirsen çok iyi standartlarda yaşayabilir hatta yurtdışına gidebilirsin. Bir de başka insanlarla tanışmaktan çekinme. Bir süre sonra evde yatmak zevk vermeyecek sana. Bisiklet, yüzme, basketbol gibi hobiler edinirsen asosyalliği yenebilirsin. Kendine güven. Kendini küçük gördükçe intiharı kafandan atamazsın.

• Hocam sabret, çalış, para kazan, biriktir, ameliyat ol. Başka çaresi yok.
  • Dovahkiin, sorun su ki asiri geride olan cenem yüzüne disari cikmiyorum çünkü insana benzemiyorum. Bu durumdayken insanlar benimle dalga geçerken bir ise girmeyi nazil basaracagim?

• Dr.Mew ile görüş
  • Tibet manastırına git keşiş ol..

senelerdir amma uzattın ha!

o kadar ağlayacağına yabancı dil + programlama öğrenseydin şimdiye istediğin bir takım şeyleri elde ederdin.

Hiç olmadı dilencilik yap, hayvan gibi para var, o tip ile milyoner olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Temmuz 2019; 13:45:54 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    ne dedigin hakkinda hicbir fikrim yok dostum

• Haftalık dh intihar konusuna hoşgeldiniz
  • Dostum sana sadece gerçekleri söyleyeceğim!

Hayat ve iş bulmak, kurmak para kazanmak bir mankenlik ajansından ibaret değil. Kendi umutsuzluğunu, kendi sen olan kendi tipine maledip de kendine işkence, haksızlık yapmamalısın.

Farkında mısın bilmem? Cümle yapın, gramer yapın, anlatım tarzın, giriş sonuç arasındaki ilişkili anlatımın, bir çok insandan daha iyi.

Kendi yeteneklerinin farkında varmalısın! Bugünün dünyasında, elinde internet ve pc varken, dışarıya hiç ama hiç çıkmadan iş bulman, iş kurman, para kazanman mümkün. Bunun nimetlerinden faydalanmalısın.

Madem evdesin, vaktin de var, kendini şu alanlarda yetiştirebilirsin:

-Yabancı dil öğrenimi,

-Grafik tasarım alanı,

-3D grafik-animasyon alanları,

-Metin, hikaye yazım alanları,

-Dijital içerik üretimleri,

-Youtube temelli video içerik üretimleri, tasarımları.

-El becerileri, maket, oyuncak üretimi tasarımı vb...

Bak senin dermanın bunlar...

Sosyalleşmediğin, para kazanmadığın için kendini bu toplumda yer edinememiş hali ile toplum dışında itilmiş hissediyor olabilirsin. Ama öyle olmadığını aslında sen de biliyorsun.
    Bu senin elinde kardeşim.

Herkes kendi yetenekleri ve yaptıları ile var'dır.

Kendini başkaları ile kıyaslamayı artık bırak! Kimse sen değil, sen de o, şu bu değilsin. Sadece sen'sin. Sen bu halin ile belki inanmayacaksın ama böyle güzelsin böyle yeteneklisin.

-----

İntihar etmek aslında en basit yoldan kaçmaktır. Ama unutma bizler ölümsüz canlılar değiliz zaten bir vakit gelince her canlı gibi öleceğiz.

Bence bu yazı işlerine ağırlık vermelisin. Cümle yapın çok düzgün..

kal sağlıcakla...

• Bende seninle aynı durumdayım. 10 üzerinden bi buçuk tipim.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Hahahaha. 10 üzerinden 1.5 yine iyi. ben 10 üzerinden 0'ım. Bu tiple dışarı çıkacak motivasyonu bile bulamıyorum. Benim yan profilim tamamiyle şu resimdeki gibi gözüküyor.

.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.