Şimdi Ara

. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
9.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Hahahaha. 10 üzerinden 1.5 yine iyi. ben 10 üzerinden 0'ım. Bu tiple dışarı çıkacak motivasyonu bile bulamıyorum. Benim yan profilim tamamiyle şu resimdeki gibi gözüküyor.

Eğer bunun gibiysen çene hariç sorun yok. O da bi ameliyata bakar. Ben kelim kafada saç kalmadı. Tamamen dökülünce eksiye düşerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Aşırı derecede çirkin, şanssız ve fakir değilsin. İntihar edersen de kendi kendini tribe sokarak girdiğin mallığın cezasını ağır bir şekilde ödemiş olursun. Öncelikle küçük bir kız çocuğu gibi ağlamayı kes ve biraz erkek olmaya başla. O aptal kayık çenenin senin hayatını mahfettiğini düşünerek üzüleceğine, çene yapısının aslında testesteronla da ilişkili olduğunu öğren. Spora git, gerçek sakız çiğne, az pişmiş kırmızı et tüketmeye çalış, mastürbasyonu bırak ve gerçek bir kız ara.

Öncelikle aşırı derecede yakışıklı değilsen (piramitin tepesindeki binde 1'lik kesim) tipin o kadar da önemli olmadığını bil. Özellikle erkekte, tip bazı şeyler için yardımcı olabilir ama kadın erkeği, erkeğin kadını algıladığı gibi dış görünüş eksenli yargılamaz. Aynı statüye sahip 2 erkeğin arasında yakışıklı olan diğerine göre avantaj sağlar ama yakışıklılık hiçbir zaman tek başına tercih sebebi olmaz. Ha şunu da söyleyeyim, belki hiçbir zaman 9/10'luk bir erkek olamayacaksın burada haklısın fakat kendini 6-7/10 seviyesine çıkarsan bile bu sana zaten yeterli gelecek (niye 9/10 olamayacağım bu haksızlık değil mi deme kalbini kırarım). Neyse daha yazacak çok şey var da bu saatte uykum geldi.

Ek olarak bu dünya çok adaletsiz diye triplere falan girmişsin. Bu dünyada adalet tabii ki yok, hiçbir zaman olmadı, hiçbir zaman olmayacak. Senden çok daha fakir, çirkin arkadaşlarım gayet güzel hayatlar kurdu, hepsi de ağlamadan çok çalıştı. Yani güzel kardeşim çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Öyle forum köşelerinde ağlamak falan yok.
    Aşırı derecede çirkin, şanssız ve fakirim. Çirkin olduğunuz zaman hayat ekstra zor modda gidiyor. Arkadaş bulmak daha zor, aşkı bulmak daha zor, insanlar tarafından ciddiye alınmak zor...

Aynaya baktığımda veya kendimi herhangi bir fotoğrafta gördüğümde iğrenmekten yoruldum. Telefonum aylarca, aileden veya reklamdan başka kimseden mesaj veya arama yapılmadan boş kaldı.

Terapist, ilaçlar, inihar yardım hatları ve diğer verilen tüm öneriler çirkin insan için hiçbir işe yaramaz. Her gün yaşadığım ezici yalnızlıktan ve iğrenç tipimden kurtulamıyorum. Hayatımdan nefret ediyorum.

• 112 de stajerim, neler neler görüyorum, senin sorunun estetik ile düzeltilebilir, üstüne biraz spor, biraz bakım. Haline şükretmelisin, benim gördüklerimi görsen şükredersin, bu dünyada neler var neler, etrafındakilere göre kendini yargılıyorsun, fakat dünya çok daha büyük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt

Yaşıyormusun hocam ? Eğer buradaysan bir güncelleme yap

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.