Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
9.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equallyworthless -- 10 Mayıs 2023; 14:52:46 >

• Buraya derdini yazma. Burada bilge, donanımlı, olgun insan bulamazsın. "Bütün sülalemi gözlerimin önünde katledip, derimi yüzüp, gözlerimi çıkarıp, kulaklarımı kesip, bağırsaklarımı söküp, ayaklarıma beton döküp beni okyanusun ortasına attılar, Mariana çukurunun dibinden yazıyorum" desen gelip "kardeşim seninki de dert mi sen şükretmesini bil neler neler var" yazacak adamlar var.

Burada insanları anlamak yerine acı kapıştırmak falan tercih ediliyo. Birileri egosunu tatmin etmek için "erkek ol" minvalinden yorumlar yazıyo falan. Bildiğin çöplük yani burası.

yahu güzel kardeşim dert ettiğin şeye bak. Elin ayağın tutuyor mu? O zaman çare kolay. Dizilerde filmlerde oynayan erkek oyuncuların senin yaşındaki hallerine bak bakalım nasıllarmış? 2 estetik işlem yaparsın biraz diyet ile spor yaparsın 1 sene sonra kendini bile tanıyamayacak hale gelirsin. Senin sorunun kabullenmek olmuş. Burun ameliyatı olursun, çene dolgusu yaptırırsın, sakal serumu kullanırsın ne bileyim gerekirse göz altı torbalarını aldırırsın bunlar çok para gerektiren işlemler değil taş çatlasa 10-15bin. Instagram da gördüğün tipler her yerleri estetik,her yerleri dolgu. Gözünü seveyim dert ettiğin şeye bak...
  • Maşallah çene ameliyatı yapacak bilgiye ulaşmışsın.
  • Dostum neyin şükretmesinden bahsediyorsun acaba? Hayatıma dair iyi giden tek bir şey yok ve yaşadığım sorunların hepsi çirkin olmamdan kaynaklı. Çirkin olunca hiç kimse seninle arkadaş olmak istemiyor ve ben bunun yaşayan bir örneğiyim.
  • yahu güzel kardeşim dert ettiğin şeye bak. Elin ayağın tutuyor mu? O zaman çare kolay. Dizilerde filmlerde oynayan erkek oyuncuların senin yaşındaki hallerine bak bakalım nasıllarmış? 2 estetik işlem yaparsın biraz diyet ile spor yaparsın 1 sene sonra kendini bile tanıyamayacak hale gelirsin. Senin sorunun kabullenmek olmuş. Burun ameliyatı olursun, çene dolgusu yaptırırsın, sakal serumu kullanırsın ne bileyim gerekirse göz altı torbalarını aldırırsın bunlar çok para gerektiren işlemler değil taş çatlasa 10-15bin. Instagram da gördüğün tipler her yerleri estetik,her yerleri dolgu. Gözünü seveyim dert ettiğin şeye bak...
  • O kadar acayip anlatmış ki şimdi buraya ss dicez atacak. Sonra da bir bakıcaz sokakta 10 kişiden 9’unun sahip olduğu standart bir tip görücez. Kırın artık şu önyargıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yeter ki iste öyle bir değiştirirsin ki kendini,spor+estetik+kişisel bakım.Bir de işin şu tarafından bak,sırf yakışıklısın diye seninle arkadaşlık kuran insanlardan ne hayır gelir ? Yakışıklı olmamak aslında bir turnüsoldür.Kendinizi değiştirmeye başlamadan önce sizi olduğunuz gibi seven insanları arayın.Daha sonra değişiminizi başlattıktan sonra bu insanlarla devam edeceksiniz hayatınıza,her şeyinizle güvenebileceğiniz insanlar,ne bulunmaz bir nimet.Ama dünya hali yakışıklı birini bir kazayla felç bırakır,daha sonra gel gör o arkadaşları kalıyor mu yanında ? Mühim olan bulunması zor olan ama sizi her halinizle sevecek insanlarla arkadaşlık kurmak

• Buraya derdini yazma. Burada bilge, donanımlı, olgun insan bulamazsın. "Bütün sülalemi gözlerimin önünde katledip, derimi yüzüp, gözlerimi çıkarıp, kulaklarımı kesip, bağırsaklarımı söküp, ayaklarıma beton döküp beni okyanusun ortasına attılar, Mariana çukurunun dibinden yazıyorum" desen gelip "kardeşim seninki de dert mi sen şükretmesini bil neler neler var" yazacak adamlar var.

Burada insanları anlamak yerine acı kapıştırmak falan tercih ediliyo. Birileri egosunu tatmin etmek için "erkek ol" minvalinden yorumlar yazıyo falan. Bildiğin çöplük yani burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 22 Temmuz 2019; 18:46:54 >

• He bu arada bir öneri, "maksilla" kelimesiyle karşılaşacağın sanal ortamlardan uzak dur

• @A D M I R A L

Dostum inan bana benim durumum diğer insanlardan farklı. Yüz gelişimi için en önemli faktör ergenlikte burundan nefes almak ya da almamaktır.

Eğer gelişim döneminde burundan nefes alamıyorsan yüzün buna benzer bir şekilde büyüyecek:

Klasik ağızdan nefes alan adeonid yüzü. Adenoidlerim olmasa da burnumdan nefes alamıyordum çünkü burnum tıkalıydı(et ve deviasyon septumu)ve yüzüm ergenlikte anormal büyüdü, çenem ve dişlerim mahvoldu.

Daha önce daha iyi göründüğümü söylemiyorum ama en azından ortalama tipli bir insandım(geniş damak, düz diş, simetrik yüz)

Ağızdan solunum yapmanın yüzün yapısını değiştirdiği bir gerçek. Ve tıp dünyasında bu iyi biliniyor.

Maalesef zamanda geriye gidemeyeceğim için elimden gelen hiçbir şey yok.

• Arkadasim sen neden bahsediyosun? Tipta adamlar birinin yuzunu digerine diker hale gelmis sen dunyanin sonu gibi hareket ediyorsun. Bu halinle intahari dusunuyorsan imanini biraz sorgula sen. Sen kac tane mayina basmis gazi gördün? Kactane kafa tasinin yarisi parcalanmis yok olmus askere denk geldin? Tamami ile kisisel zayiflik sergiliyorsun. Çaresiz bir derdin felan yok. İcinde bulundugun durumu anlayabiliyorum. Acilen rehabilitasyona ihtiyacin var. Rehabilitasyona hasta oldugun icin degil icinde sakladigin ozguvenini tekrar kazanabilmen icin ihtiyacin var dostum. Yuzunun tamamini kaybeden insanlar tanidim ben gazi ya da kaza sonucu olusmus. Bir kolu onuzundan diger kolu dirseginden olmayan bir cocukla ayni sinifta okudum ben. O cocuk suan agziyla yaptigi resimler ile benim kapisindan giremedigim basarilari yasiyor. Sen intihar etmek istemiyorsun dostum sen icinde bulundugun seylerden kurtulmak istiyorsun. İspatlayabilirim. Git denize at kendini. Bogulmamak icin cirpindiginda anlarsin aslinda intahar etmek istemedigini. Senin dunyan karamsarliklarindan kurtuldugunda bir cok eli yuzu duzgun insandan daha guzel olacaktir. Buna inanmak icin destek almani tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şükret derler hemen. Sıradan bir tip dikkat çekmez ama kusurlar belirgin oluyorsa evet insanların dikkatini çekiyor ve özgüveni etkiliyor takma kafana derler ama insanların size bakışlarını ya da aynaya baktığınızda hissettiklerinizi bilmezler. Çirkinim diyen çoğu kişi ilgi çekmek için yazıyor fotoğraf attıklarında hepsinin tipi normal. Sıradan bir tip olmak başka göze çok batan kusurlar başka. Herkes ilk olarak dış görünüşe bakıyor kimse yalan söylemesin.

Burada özgüven eksikliği nedeniyle kusurları abartma durumu da olabilir bilemiyorum ama zaten özgüvensiz olup tip, özel yetenek veya para yoksa 5-0 geriden başlıyorsan kendini insanlara kabul ettirmen zorlaşıyor bu bir gerçek.

Bu durumdayken sınavlara çalışıp rahatlıkla iş bulabileceğin iyi bir bölüm kazanmak zorundasın bir kere. depresyonla ve sosyal fobi ile çok uğraştım. benim yakında olacağım gibi hayatın daha da beter olur.

Daha sonra klasik olarak spor, psikoterapi ve artık ne tür takıntın varsa onun için estetik veya doktora falan gidersin anca. Bir çözüm arıyorsan bu şekilde, başka diyecek bir şey yok. İntihar her zaman gerçekleştirebileceğimiz bir seçenek o yüzden acele etmeye gerek yok yaşa yaşayabildiğin kadar.

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Knk 30 yaşında maaş almaya baslayınca bununla ilgili bişeyler yap

• Klasik çirkinim arkadaşım yok konusu. Yaw şu kanun olmasa bisiler derdim de. Malum intihara teşvik yasak. Bak güzel kardeşim benim. Çirkin olmak bir engel değil. Evet insanlar senle arkadaş olmaz. Peki neden bunu fırsata çevirmiyorsun ? Kimse sana ayak bağı olamaz. İlla ki vardır 2 3 arkadaşın zaten çocukluktan. Onlarla arada sırada gezer içini dökersin. Mal mısın ? Yani zelanda sorun var mı ? Tabii ki yok çünkü herkes bir şeyde iyidir. Sende onu bul ve geliştir. Çok arkadaşı olan tanrı olmuyor ki. O da bir sürü sırtından bıçaklayan arkadaşım var diyor. He hem iyi hemde çok arkadaşı olan varsa bilki barselona da oynuyordur o. O yüzden sen kendini bu intihar saçmalığına sürükleme. Hayat da senden beter olanlarda var. Onları bir düşün. Onlar motivasyon kaynağın olsun. Bak sana bir örnek vereyim Lizzie Velasquez’i araştır. Senden çok daha beter bi hayati olduğuna eminim. Şimdi gerizekalı gibi triplere girme ve insan olduğunu, beyin denilen karmaşık organa sahip olduğunu hatırla. Yoksa salağın teki gibi ühühü ben aptalım intihar edicem diyip intihar et dünya da sana gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• equallyworthless kullanıcısına yanıt
    Benim kardeşim de bebekliğinden beri ağzından nefes alıp verir gayet iyi durumda çok şükür.. kendine güven

• wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    Ne?

• T-E-K-?

• Evet TEK bu

• Saçların nasıl düz mü dalgalı mı kıvırcık mı ?
  • Username checks-out.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.