Şimdi Ara

Aşırı CPU Kullanımı-Sistem Boşta İşlemci %98-Acil Yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum: Pc ye ram aldığım için format atmak zorunda kalmıştım çünkü pc win7 32 bitti 64 bit e çevirdim.

Windows7 64 bit yükledikten sonra cpu problemi ortaya çıktı ne yaptıysam problemi çözemedim ..

Örnek(32bit iken): Önceden 8-9 silkroad açınca işlemcim %45,50 yi geçmez iken suanda tek bir tane açmam bile yetiyor %50 yapması için..

Yardımlarınızı bekliyorumm....

Ayrıca görev yöneticisinin işlemler kısmındaki bazı .exe ler sürekli olarak yer değiştiriyor(alta iniyor,üste çıkıyor) bu hareket işlemini yapan bazı
    exeler ise : taskmgr.exe -wmpnetwk.exe gibi.

Resimler:

Not: Sistem boşta işlemci zaten boşta olan cpu yu gösterir gibi saçma sapan yorumlar almak istemiyorum sorunun başı zaten bu.
    Bazı forumlarda bu sistem boşta işlemci hakkında microsoftun trojeni ve gizli posta ajanı gibi yorumlar okudum..

Yardımlarınızı çok acil şekilde bekliyorumm. Yorum yapıcak arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

• Çözemediysen şu wmpnetwk lanetini engelle.
  • taskmgr zaten görev yöneticisi. Makine ilk açıldığında görev yöneticisine girdiğinden şüphelendiğin başka exe varmı_? wmpnetwk ise media playerin bir özelliği imiş. Medya paylaşımı ile alakalı birşey. Onu kapatabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.