Şimdi Ara

Aşil tendinit problemi - geçmiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun yıllardır basketbol oynuyorum, eskiden çok iyi sıçrardım. Aşil tendonundaki ağrılarımın artmasından sonra eskisinin ancak yarısı kadar sıçrar hale geldim. Aynı zamanda uzun mesafe koşuyorum yıllardır. Son 3 aydır ağrılar iyice artmaya başlamıştı 1.5 ay önce bir de üzerine 2 gün ara ile 3 futbol maçı yapınca dayanılmaz bir ağrıya dönüştü. Önceki yıllarda da kaç kez ortopediye gittiysem verilen ilaçların hiç faydası olmamıştı. Zaten ilaç kullanmadan da bir süre dinlendirince ağrılar azalıyordu. Fakat son yaşadığım ağrıların üzerinden 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen hiç iyileşme olmadı.Koşmayı bırakın yürümekte bile çok zorlanıyorum. Mr ını çektirdim. Sadece ödem tespit edildiği yazıyor, ilaçları kullanıyorum, güçlendirme hareketleri yapıyorum ama hiç geçeceğe benzemiyor. Kortizon iğneleri bir çok yerde önerilmemiş. Ne yapmak lazım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 6 Temmuz 2017; 0:12:12 >

• up

benimde buna benzer bir sorunum var

salonda pedal çevirirken bacağımda tendon bölgesini zorladım, 2 aydır geçmedi yürürken acıyor
    ultrason'da falanda birşey çıkmadı, sorun yok dedi doktor. nasıl geçecek bu?
  • Oncelikle geçmiş olsun aşil tendonu vücudun en zor iyileşen yapılarından birisidir.Sebebi ise çok az derecede kan damarı içermesidir.Size tavsiyem soğuk uygulama yapmanız gerekmedikçe kesinlikle yokuş yukarı çıkmamanız ve düz taban ayakkabı giymemenizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.