Şimdi Ara

Asıl sıkıntı şimdi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lider olduk ya görün asıl sıkıntı şimdi başlıyor
    hatırlayın 10 puan öndeyken fatih terimin çıldırdığı anları.

o değilde hiç beklemiyordum bu hafta lider olmayı

neyse tadını çıkaralım en fazla kadıköydeki maça kadar lideriz

• Şu feneri abarttınız iyice. Akhisar bile yendi. Geçen hafta 5-0 yendikleri maç 2. gole kadar 5-6 tane %100 lük pozisyon verdiler antep kaçırdı. Ortalama oynuyor fener de.

(totem yapıyorsanız ayrı )
  • Aykut Kocaman, fbye kirgin haftaya bir darbede o vurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında başlık çok doğru düşme potasındaki takımlarla maç yapmak çok zor olacak artık. Fener ve Beşiktaşın yenilmeleri ardında rakiplerinin düşme korkuları azımsanmayacak seviye.

• Bizden rahatı hani nerde
     Asıl sıkıntı şimdi başlıyor

•  Asıl sıkıntı şimdi başlıyor

• Beyler iyi hoşta takımda ki en önemli oyuncu yok artık melo aramızda degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Şu feneri abarttınız iyice. Akhisar bile yendi. Geçen hafta 5-0 yendikleri maç 2. gole kadar 5-6 tane %100 lük pozisyon verdiler antep kaçırdı. Ortalama oynuyor fener de.

bu nasıl mantık ya o zaman gs balıkesire yenildi ilk yarı daha öncede madridi yenmişti gs o zaman balıkesirle madrid yakın seviyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

Şu feneri abarttınız iyice. Akhisar bile yendi. Geçen hafta 5-0 yendikleri maç 2. gole kadar 5-6 tane %100 lük pozisyon verdiler antep kaçırdı. Ortalama oynuyor fener de.

bu nasıl mantık ya o zaman gs balıkesire yenildi ilk yarı daha öncede madridi yenmişti gs o zaman balıkesirle madrid yakın seviyede

Ne alakası var kardeşim okuduğunu anlamıyor musun? Demek istediğim abarttığınız kadar iyi top oynamıyor fenerbahçe, hatta iyi top oynamıyor. Çok pozisyon veriyor diyorum, akhisar > fener demedim

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Aykut Kocaman, fbye kirgin haftaya bir darbede o vurur

Aykut adamdır, vefalıdır...
  • Gönlümün efendisi keşke sakatlanmasaydı
  • dostum peki ya sonrası
  • Şu tablo fb maçı sonrası olsaydı veya olsa lehimize derim ama şuan kabul edelim oynan futbolları baz alırsak fb'den 1 puan gerideyiz, eğer futbolcular canlarını dişine takar 2 hafta sonra en azından bu tabloyu korurlarsa o zaman lig avantajı ciddi anlamda alırız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: king size

quote:

Ne alakası var kardeşim okuduğunu anlamıyor musun? Demek istediğim abarttığınız kadar iyi top oynamıyor fenerbahçe, hatta iyi top oynamıyor. Çok pozisyon veriyor diyorum, akhisar > fener demedim

Öyle bişey tabi diyemezsin
    Onun doğrusu şu webo > akhisar > fener

• fb deplasmanı hariç zorlu deplasman maçımız kalmadı avantaj bize geçti ama kadro derinliği yok burak sakatlansa umut kalası var melo sakatlandı hamit e kimse güvenmiyor prandelli haini gitti işe yaramaz dzemaili pandev i aldı
  • biz zor severuk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.