Şimdi Ara

ASIL ÖNEMLİ OLAN AYT ONA ASILIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • morallerinizi bozmayın sadece biraz kendinizi tanıdınız ve bu hataları da sınavda yapmamaya çalışırsınız zaten baya süre var tyt için her türlü yaparsınız matı falan

• Alakasının olmadığını düşünüyorum. Lys zamanı için doğru bir önerme olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 soru yaklaşık 3 tyt sorusuna denk geliyor ve çok büyük çekişler aytde oluyor.

Bizim okuldan örnek vereyin 2018 sınavında 35kda olup ayt ile 2kya çeken var. Ona göre düşünmek gerek
  • hocam tytden batirirsam aytnin yuksek olmasinin pek bi tatmina edici yani olmaz benim icin

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ancak AYT'de verilen 3 saatilik sürenin 2 branş için fazla olduğunu düşünüyorum. Hakkını vererek çalışan adam AYT'de yüksek netler yapabilir. (Bu sene nasıl olacak bilmiyorum ancak ÖSYM 18 ve 19'da süreyle de TYT'de eledi
  • Haklısın ben de sınava girerken herkes fuller gözünde bakıyordum ama insanlar genelde ne çıkardıysa sınavda da ona benzer netlerini çıkardılar.

75net falan çıkaran kişi için sıralmasını baya ileri atacağını düşünüyorum yine.
  • Ayt de ne kadar çalışırsam çalışayım sanki gizli bir sınır var ve geçemiyorum onu. Fizik kassam biyoloji düşüyor biyoloji kassam kimya düşüyor. Bunlar da günlük oluyor yani çalışıp 1 hafta salmıyorum. Son güne kadar konu bakmaya devam heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reis haklısın da ayt konuları çok yoğun yaw yani sos 1 i inanılmaz zorlayabilirler gibi bir de ben mesela 60 65 tyt yapıyorum ama tyt kötü gelince ve aytde de eksik olunca affedersin mal oluyorum hangisine bakıyım onu şaşırıyorum
  • bakın şöyle düşünün tytde mesela fix 80yapıyosun en baba denemede bile bunu.95e çıkaracağina yani 15net arttirmak icin uğraşasıya aytden 5net arttırsan aynı etkiyi yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.