Şimdi Ara

Aşık olmaktan korkmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlarla duygusal bağ olmadan çok iyi anlaşırım çevremde sürekli gezdiğim 5 tane kız var sohbet,heyecanlanma gibi problemlerim yok hatta aşırı fırlama bir tipim kızlarla konuşmayı severim ,konuştuğum kızlarla meriç değilim salak saçma hareketleri olunca silerim bu konuda vurdumduymazım yani gitmiş diye umursamam.Ama aşık olmaktan korkuyorum geçmişte aldatıldım ve o gün bu gündür konuştuğum her kıza sevgili gözüyle bakmadım.Biraz önce dışarıdan geliyorum.6 kişiydik 1 çift sevgili 1 erkek ve kız, konuda geçen kız ve ben cafede oturduk ardından sevgili olanlar gittiler falan.Sonra bahsettiğim kız bana açıldı seni seviyorum falan dedi.Ayrıca bu kız ilk başta bahsettiğim 5 kızdan biri.İlk defa kıza karşı dilim tutuldu resmen iki kelimeyi bir araya getiremedim konuşamadım.Ne diyeceğimi bilmiyorum dedim kıza, sonra erkek kalkalım dedi ortalığın karışmaması için.Sorum şu duygusal anlamda düşündüğüm zaman anlatılacağımı düşünüyorum ve sevgili olmak içimden gelmiyor güvenemiyorum.Açılan kız karakter olarak düzgün demek isterdim ama her kızın içinde kötüsü vardır.Kız önceden yaşadığım olayı yüzeysel olarak biliyor aldatıldığımı sadece.Kimseye güvenemiyorum aldatılmak korkusuyla diye bahsetmedim.Zaten aldatıldığımıda konu geçerken öğrendi ima etmedim yani.Kızın gözümde değerli olmasını şuan küs olma ihtimalini, salakça bir cevap vermemi bir kenara bıraktım.Şu aşık olma problemini yenmem gerekiyor. Okuyanlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar zaman geçti üzerinden? ve yaş kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twobitnogoodjive -- 19 Ağustos 2013; 21:43:38 >

Orijinalden alıntı: twobitnogoodjive

ne kadar zaman geçti üzerinden? ve yaş kaç?

1 yıl olmuştur hocam.Yaş 18

Dediydi Büyük Easternder

Orijinalden alıntı: EasternWhite

Aşık olmaktan korkma verdiğin değeri haketmeyen birine aşık olmaktan kork.

Dediydi Büyük Easternder

İşte sorunda değeri haketmeyen birine aşık olmak.

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Orijinalden alıntı: twobitnogoodjive

ne kadar zaman geçti üzerinden? ve yaş kaç?

1 yıl olmuştur hocam.Yaş 18

Ben ilk sevgilimden ayrıldıktan sonra 1,5 yıl kızlardan tamamen uzak durmuştum ki öyle aldatma falan yoktu ortada. Zor bir şey yaşamışsın mutlaka atlatırsın ama bence biraz daha zaman lazım sana. Gerçekten sevdiğin biri olsa nutkun tutulmazdı zaten, kız için de üzülme.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Dediydi Büyük Easternder

Durum çok basit aslında sadece bir sual var.

O kız seni,aşkı hakediyor mu ?

a.Evet
    b.Hayır

A'lar çoğunlukta ise aşık olabilirsiniz.

B'ler çoğunlukta ise aşık olma.
  • @twobitnogoodjive : Mezuna kalmazsam seneye üniversitede olacağım böyle devam ederse bu durumun ünide de devam etmesinden korkuyorum.Açıkçası zaman geçsin problem değil ama kesinlikle bi güven problemi var.Zaman geçince unutur muyum diyorsun ?

@EasternWhite : Hocam kız ne kadar düzgün olursa olsun yeni birini bulunca herşeyi yapabiliyorlar.Haketsede bir zamandan sonra vazgeçebilirler ondan korkuyorum ve güvenemiyorum kesinlikle aldatacak düşüncesi var kafamda.

@bunickonaltıharf

Orijinalden alıntı: boor

İyice efemine olmuşunuz la. Şuna bak kadın forumlarındaki muhabbet dönüyor

Deme öyle hocam ya konu ciddi

quote:

quote:

Dediydi Büyük Easternder

a.Evet
    b.Hayır

Bugün ki bakış açısıyla a cevabını verebilir ama yarın oburgun kendisinin ve kızın düşüncelerinin, hayata bakış açılarının değişeceğini hesaba katarsan bu şekilde bi kararla ilişkiye başlamasının büyük yanlış olacağını düşünmek gerek.

konu sahibi de aşk aramıyor birisine bağlanmak istiyor ama onceki yaranın acısı hala hissettiriyor kendisini. Hala geçmişte yaşıyorsun kardeş sen bırak artık o günleri.
    değil birkıza hiç bir insan evladına guvenmemen gerek ki bu durumda hayatı yaşaman mümkün değil senin. Her insan bencildir çıkarı olmadığı an yüzünü başka bi insana çevirir menfaati için o yüzden karşındaki insanı aldığı kararlar ve sana karşı olan tavırlarıyla iyi analiz edebilmen lazım.

Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.

• @Şeriat Sucuğu : Aslında bağlanmak istiyorum doğru tahmin ettin ama bu aldatma olayı yüzünden kızlara sevgili gözüyle bakmıyorum hani olur ya bir kız için ilgi gösterirsin özel olduğunu hissettirirsin falan onları yapmıyorum işte sürekli aynı filmi izleyeceğimi sanıyorum.Belkide sevebilicek bir kız vardı ama ben farkına varamadım.Belki yeni birisi olunca mutlu edebilirim ama başlamak sıkıntı verecek gibi bana.Özellikle güven yüzünden gerçekten direk konuşmayı kesen biriyim çok önemsiyorum bunu.

Sence şuan içinde bulunduğum durum saçma mı yoksa olması gereken gibi mi ?

Birde az çok ergenlikten çıkıp gençliğe adım atıyorum bu böyle kalırsa üniversiteden sonra yalnızım demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 19 Ağustos 2013; 22:53:38 >

@Şeriat Sucuğu : Aslında bağlanmak istiyorum doğru tahmin ettin ama bu aldatma olayı yüzünden kızlara sevgili gözüyle bakmıyorum hani olur ya bir kız için ilgi gösterirsin özel olduğunu hissettirirsin falan onları yapmıyorum işte sürekli aynı filmi izleyeceğimi sanıyorum.Belkide sevebilicek bir kız vardı ama ben farkına varamadım.Belki yeni birisi olunca mutlu edebilirim ama başlamak sıkıntı verecek gibi bana.Özellikle güven yüzünden gerçekten direk konuşmayı kesen biriyim çok önemsiyorum bunu.

Sence şuan içinde bulunduğum durum saçma mı yoksa olması gereken gibi mi ?

Birde az çok ergenlikten çıkıp gençliğe adım atıyorum bu böyle kalırsa üniversiteden sonra yalnızım demektir.

İçinde bulunduğun durum saçma 1.5 yıl geçti ve sen hala geçmişi tekrar yaşayacağını duşunyırsun.

her insan aynı değildir.

3.5 yıllık ilişki de 2 defa aldatıldım ben de. Geri döndüğünde bana yaptığının acısını çıkarıp kovdum 2012 hazirsnında ve 3 kasımda düğünün olacak.

o ilişkiden sonra ben nasıl birine güvenip evlenip yuva kuracağım diye düşünürken öyle biri çıktı ki karşıma hiç düşünmeden teslim ettim kendimi. Ve şimdi evlilik hazırlığı yapıyorum. Sen de takılma geçmişine fazla. Zamanını birlikte tükettiğim insanları dene kendince değerini ona göre ver ama bunu kalp kırmadan yap tabi.

Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.

• Aşk diye bişey yok,hormon onlar.

• @Şeriat Sucuğu : Hocam haklısın ama aynı şeyi tekrardan yaşadığım zaman daha önyargılı olacağımı düşünüyorum sende öyle olmaz mısın ? Mesela başta normal sandığın bir kız var tanıştın ettin sonra aldattı , gelecekteki kıza önceki kız gibi önyargısız yaklaşabilir misin ?

Dene derken menfaat amaçlı mı takılıyor yoksa sohbeti vs sevdiği için kastediyorsan artık yapıcam onu.

Benim başımdan sizin ki gibi olay geçse yani 3-4 yıl beraber olsak ve gerçekten uyumlu olduğumu düşündüğüm zaman aldatsa ben daha kız olaylarına giremem çok ağır gelir.Keşke bu olaydan sonra sizin karşınıza çıkan biri gibi çıksa ama zor , ayrıca deneye deneyede güvenim kalmıyor.

@a4technic : Aynen öyle düşünüyorum insanlar karşı cinsi neden sevsin neden bağlansın neden aşık olsun.

"6 kişiydik 1 çift sevgili 1 erkek ve kız"

Böyle sayarsak 4 kişi ediyo, o "1 erkek" dediğin sen değilsen senle 5 ediyo
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • quote:

quote:

quote:

Dediydi Büyük Easternder

a.Evet
    b.Hayır

1 tane soru var zaten. Nasıl Alar Bler çoğunlukta olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Sayma sorunu var galiba

"6 kişiydik 1 çift sevgili 1 erkek ve kız"

Böyle sayarsak 4 kişi ediyo, o "1 erkek" dediğin sen değilsen senle 5 ediyo

1 çift sevgili , 1 erkek ve kız + konuda geçen kız ve ben.Dikkatli okursan görürsün kimin sayma problemi olduğunu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.