Şimdi Ara

Bir kızın bir erkeğe saplantılı olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisi benim ilkokul arkadaşım ( şu anda üniversite öğrencisiyim) Beşinci sınıfa kadar onu fark etmedim bile. Ardından 5. sınıf ve 8. sınıf arasında yakın arkadaş olduk sevgili olduk ayrıldık tekrar barıştık falan bu süre böyle geçti. Liseye geçince hem okullarımızın ayrı okullar olması hem de artık sıkılmam sebebiyle araya mesafe koydum eskisi gibi davranmadım. Ama o hep beni anlayışla karşıladı ne kadar kötülük yaptıysam benden vazgeçmedi.
    Lise 2. sınıfta babamın işi dolayısıyla şehir değiştirdik. Artık görüşmek istemediğimi söyledim ama olmaz diye diretti. Ardından tüm sosyal platformlardan engelledim yaklaşık 1 yıl boyunca hiç konuşmadık. Sonra birgün bütün engellediğim kişilerin engelini kaldırırken onun engelini de kaldırdım. Birkaç gün sonra ondan ''nasılsın'' diye mesaj geldi. Biraz eskilerden konuştuk onunla tekrar konuşmayı özlediğimi fark ettim.
    Ben üniversiteye başlayana kadar arkadaş gibi sosyal platformlardan konuştuk. Ama her seferinde beni hala sevdiğini söylüyordu. Yaptığım her şeyi unutacağını söylüyordu. Ben istediğimde engeller sonra engeli kaldırırdım ama her seferinde tekrar ilk o beni arardı . Şu anda üniversite 3. sınıfa gidiyorum hala saçma bahanelerle yazıyor yol tarifi falan soruyor tamamen benimle konuşmak için yapıyor. Görünüş olarak güzel biri sayılmaz ama siyasi bakışı, dini düşünceleri, dinlediği müzik türü aynı benimki gibi. Neden buraya yazma gereği hissettim bilmiyorum belki biri okur yorum yapma ihtiyacı hisseder ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• niye istemiyorsun
  • Beni birisi böyle sevse tipine bile bakmam. Böbreğini istesen verir galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi görüşü, hangi müzik türü dinlediğini, cemaati falan gibi ortak özellikler sizi birleştiriyor gibi görünebilir.

Ama sevgi başka duyguların birleştiği birşeydir. O yüzden onları takma kafana.

• Cok igrenc bir durumdur. Sumuk gibi yapisir kurur cikmaz. Allah kolaylik versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim basimdan da geciyor ben de heryerden engelledim yani gercekten oyle guzel temiz seviyor ki ama ben hep arkadasim olarak gördüm birgün icimden en ufak bi sevgi olmadi ona da defalarca anlattim ama baktim halen devam ediyor ben de engelledim her yerden onun icin en iyisi bu.bi kizda isteyebilecegim her ozellik var ama işte sevgi olmadiginda hicbirseyin onemi kalmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leoris

niye istemiyorsun

İstiyor muyum bilmiyorum beraberken bunalıyorum resmen ama ayrı olduğumuzda da yaptığımız muhabbetleri özlüyorum ama sevmediğime eminim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlgi göster kaldır bir yerlerini sana tekmeyi vursun sonra gör takıntıyı

• Benim de vardı bir tane. Hatta çok oldu ama en şiddetlisini anlatayım.

Ta ilkokuldan belliydi. Benimle zaman geçirmek için yapmadığı çirkeflik kalmamıştı. İlk başta nefret ediyor sanıyordum ama sonraları anladım. En son ayrı liselerde okurken 'artık sensiz geçen günlere dayanamıyorum' diye mesaj attı facebook'tan. Cevap vermedim. Kız kendini intihar etti. Neyse ki ölmedi. Ziyaretine gitmedim. Arayıp sormadım. Şimdi düşününce yanlış gibi dursa da sevgiyi geçtim sempati bile duymuyordum kıza. Yanımda olmasına tahammül edemiyordum. Gönül işi, n'apıcan...

• Aynısı şu an bana da oluyor kızla arkadaş olduk konuşuyorduk sonra ilan-ı aşk etti ben de geri çekildim o sıra başkasından hoşlanıyordum belli ki aynı şeyleri hissetmiyoruz bir daha konuşmayalım dedim her yerden engelledim ama hala tüm arkadaşlarımdan bana ulaşmaya çalışıyor ve her yerde takip ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dreamers -- 8 Ağustos 2017; 1:18:2 >
  • Bir kız olarak acıdım kıza.. konu başlığı bile üzdü.. saplantı değil bu karşılıksız sevgi.. seni düşünen birisi.. keşke bende böyle birisini bulsam herhalde bulduğum an oturur ağlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: NOHCHO

Beni birisi böyle sevse tipine bile bakmam. Böbreğini istesen verir galiba

+1

Konuya dönersem, kız daha iyilerini hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Ağustos 2017; 2:8:46 >
  • İnsan nankör işte... Hâlbuki seni deliler gibi sevecek bir kadından başka hayatta neler ister insan?.. Cevap veriyorum hiçbir şey. Ama ben de beni deliler gibi seven F'yi böyle ardımda bırakmıştım. Bana senelerce uzun mesajlar yazıp duran kıza karşı gözlerimi yummuştum. Yazık, başkalarını severiz; onlar başkalarını. Aptal bir durum ama herkes kendisinin o kişi tarafından sevildiğini anladığında belki böyle bir yanılgıya düşer. Sıkıldığını hisseder açıkçası. Kız gider, kitap yere düşer, pencere kapanır fakat sıkıldığını hisseden bay nankör için kızgın kumlarda günlerce yürümek saadeti başlamaktadır. Değer bilin arkadaşlar değer... ayıp.

Hocam bir ekleme yapmak istiyorum. Burada size değil de, kendime kızdım bilhassa. Beni yanlış anlamayacaginizi umuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanburak61 -- 8 Ağustos 2017; 2:15:29 >

• Bire bir aynısını yaşıyorum. 15 senedir bana takıntılı olanı bir yana, çoğu ilişkilerim böyle oluyordu. Sanki kız olan bendim, ben kaçıyordum. Hep demişlerdir ''lan ne var sende anlamadım ki'' gibisine laflar. Lakin ben sanırım anladım adamım, olay bu. Yüz vermeyip serbest takılacaksın, beynin hayal ettiği şeyleri karşı tarafa yaşatıp kesinlikle hazzının tamamını karşılamayacaksın.
    Hal böyle olunca mıknatıs gibi çekiyorsun sanırım.
    ... Tabii bu durumu fark edince 'diğer erkekler' gibi olup tüm o kızları yiyip bitirdim her aklıma geleni yaptım - gelmiyeni getirdim, derken çevrem de dişi kalmadı

15 senedir bana takıntılı olan başka tabi... Sanırım evleneceğim. Olabilir. Bire bir aynıyız. Benim kız halim resmen. Çok acayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 8 Ağustos 2017; 3:55:54 >
  • ee sonuç nedir oldu mu bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorolcamben

Bir kız olarak acıdım kıza.. konu başlığı bile üzdü.. saplantı değil bu karşılıksız sevgi.. seni düşünen birisi.. keşke bende böyle birisini bulsam herhalde bulduğum an oturur ağlarım

Ben seni yıllardır seviyorum ah bir bilsen

• Olabiliyor bazen böyle şeyler hatta kitaplara dahi konu olmuş vaktiyle.

www.kitapyurdu.com
    Meçhul Sevgili - Stefan Zweig | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/mechul-sevgili/437145.html

• Bir kız arkadaşım vardı o beni severdi ben sevmezdim. Ailesinin evinde yattım yastığımdan saçımı toplayıp saklamış, en son ayrılmak istedim anneme verdim al sen konuş yeter dedim. Anneme bile ağlayarak ben onu seviyorum amaaa filan dedi ki aradan kaç sene geçti yine takip isteği gönderdi. Tabiki cevap vermedim geri aldı isteği.

Bazen zorlasanda olmuyor bazı şeyler.

• Hiç unutmam benim de böyle bi ilişkim olmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorolcamben

Bir kız olarak acıdım kıza.. konu başlığı bile üzdü.. saplantı değil bu karşılıksız sevgi.. seni düşünen birisi.. keşke bende böyle birisini bulsam herhalde bulduğum an oturur ağlarım

bir kız olarktan sonrasını okumadım ,sallama ziyaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.