Arkadaşlar çok rica ediyorum sizlerden ne olursunuz dalga geçmeyin. sınıfa gidip gelen bir kız var , arkadşları bizim sınıfta. Sene başından beri hoşlanıyordum , geçen gün bilerek omuz attım , ne tepki verecek diye sonra pardon büşra dedim (adını bildiğim için çok şaşırdı :) ) , sert tepki verecek sandım ama güldü önemli değil dedi gitti.
Bu olaydna sonra daha daısındım kıza ama hem bir türlü açılamıyorum çünkü çıksak bile nasıl görüşeceğiz , okulda yanına gidince yada o gelince dalga malga geçerler diye korkuyorum , hemde nedense tam sevemiyorum aşık olamıyorum.
Başka kızları görünce bazıları da hoşuma gidiyor.
Ama artık nedenini bilmediğim bir şekilde aşık olmak istiyorum , belki yaştan diyebilirisiniz haklı da olabilirsiniz 17 yaşım ama sonuçta inanılmaz derecede aşık olmak istiyorum.
Sizce nasıl kendimi bir kişiye odaklamalıyım ve nasıl açılabilirim kıza , bugüne kadar 3 ilişkim oldu , hiçbirinde b en açılmadım, sadece çok belli ettim sevdiğimi ve onların sormasını sağladım. Sizler nasıl açılıyorsunuz bir kişiye icdden soruyorum.
Hiç öyle bir kızla o konuları konuşma kabiliyetim yok nedense.
büşra mı?olum bittin sen bit-tin. ben büşranın abisiyim.yarın göstercem ben sana omuz atmayı. düdük :P
Ben de şöyle bi kıza vurulayım, açılayım sonra red etsin beni. 3 oldu şimdiye kadar seriye 4. eklemek istiyorum.
Sen de açıl kardeşim hiç korkma, hep şöyle düşün "En fazla ne olabilir?" Benden biraz örnek al.
ben rekora koşyorm . 3 sene de 3 büyük aşk , 3 büyük red . bakalım bidahaki sene talihlimiz kim
guzel taktıkmıs bende mı denesem
Dostum senin durumuna Tıp dilinde endoplazmikretikulum denir.
Kızlarla konuşamıyorum diyosun ya karşındakini normal arkadaşın gibi görmeyi dene içnden gelenleri söle ( herşeyi deme ama filtre et biraz )
düzensiz uyku, dengesiz beslenme ve güneşte fazla kalmak sonucu böyle şeyler olur..
Daha bağlanmak sevmek için gençsin güzel kardeşim. İllede olsun diyorsan açılırsın kabulde ederse gezip tozup eğlenirsiniz işte. Bu yaşta aşk meşk aşkkooom ölüyooooğm aşkımdaaan tarzı takılmamalısın zaten.
Karşı cins ile duygusal mevzular hakkında konuşma kabiliyetine bende sahip değilim ne yazıkki. Normal bir kız arkadaşımla saatlerce konusurum, çıktığım hatun kişi ile 15 dk konus sonra susar kalırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme