Şimdi Ara

Aşık oldum ama benimki imkansız aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle onu sürekli koruma hissi olur içinde,sahip çıkma hissi.çok fena hissediyorum bunu.ama onun bakma durumu neredeyse sıfır sıfır sıfır.of of hayat neden böyle

• knk naptın ask bıze gore bır sey degıl.. gecmıs olsun
  • Zamanla unutacaksın sonra geçmişi hatırlayıp güleceksin o yüzden bu duyguların tadını çıkart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenasi Bey

Zamanla unutacaksın sonra geçmişi hatırlayıp güleceksin o yüzden bu duyguların tadını çıkart
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

knk naptın ask bıze gore bır sey degıl.. gecmıs olsun
    bugün çok kötü geçti heryerden darbe yedim.ve şunu anladım ki bu hayatta ya şanslı olacaksın yada max düzeyde çabalayacaksın.belki birkaç sene kas yapıp o şekilde ona denk olabilirim büyük bir hırs var içimde ve çok sinirliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

bugün çok kötü geçti heryerden darbe yedim.ve şunu anladım ki bu hayatta ya şanslı olacaksın yada max düzeyde çabalayacaksın.belki birkaç sene kas yapıp o şekilde ona denk olabilirim büyük bir hırs var içimde ve çok sinirliyim

Alıntıları Göster
    hırs irade disiplin falan varsa yaparsın ben de irade 0 disiplin 0 calıskanlık 0 hırs 0:D sansı bile gectim herkes gibi normal baslasaydım bari -lerde baslamısım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

hırs irade disiplin falan varsa yaparsın ben de irade 0 disiplin 0 calıskanlık 0 hırs 0:D sansı bile gectim herkes gibi normal baslasaydım bari -lerde baslamısım

Alıntıları Göster
    ben bu durumu kabul etmiyorum hayata karşı mücadele edeceğim bu süreçte çok mot öpeceğim ama birgün hayal ettiğim yerin yanından bile geçersem benim için büyük başarı olcak
  • Patlat bi ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunlar hep seks

Aşık oldum ama benimki imkansız aşk
  • Bak simdi gece olunca patlatiyorsun bi 31 yatiyorsun oohh sabah kalkinca tertemiz kafayla baslarsin gune

• quote:

Orijinalden alıntı: porazo

Bak simdi gece olunca patlatiyorsun bi 31 yatiyorsun oohh sabah kalkinca tertemiz kafayla baslarsin gune
    artık hayatta hiçbir ilgim kalmadı tüm cinsel arzularım gitti.normalde abazayımdır ama hepsi uçup gitti.artık sadece iyi bir kas ve iyi bir meslek edinmek.sonradan tekrar karsısına cıkıp acılacagım belki 4 5 sene sonra
  • 5 sene mi hahaha ergenlik basa mi vurdu gececek zamanla

• quote:

Orijinalden alıntı: porazo

5 sene mi hahaha ergenlik basa mi vurdu gececek zamanla
    offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  • benımde bi kaç hafta oluyor asık olalı.hatta kıza açıldık red yedık.hala aşıgım köpek gibi seviyorum olmuyor işte cekıceksın sende.ama bişey yapmadan çekersen agır enayisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

benımde bi kaç hafta oluyor asık olalı.hatta kıza açıldık red yedık.hala aşıgım köpek gibi seviyorum olmuyor işte cekıceksın sende.ama bişey yapmadan çekersen agır enayisin
    olum ne yapiyim onun bana bakma ihtimali trilyonda sıfır diyorum.
  • yakışıklı ve zengin doğmadıysan bırak boşver boşuna kendini strese sokma, ne olacak yani 3 yıl vücut geliştir her gün bakım yap kendine kurslar al kendi kişiliğini değiştirmeye çalış günün sonunda fiziksel görüntün, boyun posun yeterli olmadıkca, şanslıysan senin yaptığın cabanın gramını yapmamış senden bile daha çirkin bir kızın yüzüncü sevgilisi olup hiç mutlu olmadan yaşayıp öleceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

yakışıklı ve zengin doğmadıysan bırak boşver boşuna kendini strese sokma, ne olacak yani 3 yıl vücut geliştir her gün bakım yap kendine kurslar al kendi kişiliğini değiştirmeye çalış günün sonunda fiziksel görüntün, boyun posun yeterli olmadıkca, şanslıysan senin yaptığın cabanın gramını yapmamış senden bile daha çirkin bir kızın yüzüncü sevgilisi olup hiç mutlu olmadan yaşayıp öleceksin.
    tutmayın la beni gidiyom ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.