Şimdi Ara

Aşık Oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pazartesi günü bir kıza aşık oldum. Bu kızın benim ile çok konuşmadı şu ana kadar. Erkek arkadaşı olmadigindan eminim zaten kendi çapında bir kız. Lütfen bana yardım edin kızı buradaki bir restoranta davet edicem. Acaba ne demeliyim.nerede demeliyim hiç
    kimse olsun istemiyorum. Suan sınav haftasındayiz kız önüme oturuyor ama konuşamıyorum. Yarın ki sınav basit acaba çıkmasının beklesem.
    Simdiden teşekkür ederim
    Edit.. :kız benden 1 yaş büyük ama ben daha uzununum
    Edit2:konu dışı na acsaydim ters ters cevaplar alırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 16 Ocak 2013; 14:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam benimle şu restoranda yemek yemek istemirsiniz merak etme ben ısmarlıyorum hatta istersen sonunda şuı çay bahçesinde çay bile içebiliriz onuda ben ısmarlıcam" dersen kız senindir
  • tanışmak istediğini,müsait olup olmadığını sor yemeğe davet et,ben ısmarlarım deme tabi ki sen ısmarlıyacaksın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

selam benimle şu restoranda yemek yemek istemirsiniz merak etme ben ısmarlıyorum hatta istersen sonunda şuı çay bahçesinde çay bile içebiliriz onuda ben ısmarlıcam" dersen kız senindir

Hocam dalga gecilmemesi gerektiğini söyledim ki zaten banada nasıl ve Nerede söyleyeceğim önemli

• geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellkatze

tanışmak istediğini,müsait olup olmadığını sor yemeğe davet et,ben ısmarlarım deme tabi ki sen ısmarlıyacaksın zaten

Teşekkürler hocamda cesaretimi bir türlü toplayamıyorum işte onu nasıl toparlayabilirim eğer bir teklif etsem.Restorant olarakta kaliteli bir yer seçtim tabi hesapta kaliteli çıkıcak ama olsun değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyArda

geçmiş olsun...

teşekkürler hocam galiba sizde aşk acısı çekiyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    aşık oldum vidyolu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

geçmiş olsun...

nasıl bi duygu olduğunu bilirim hocam daha önce yaşamıştım.atlatırsın inşallah
  • quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun...

nasıl bi duygu olduğunu bilirim hocam daha önce yaşamıştım.atlatırsın inşallah

teşekkürler İNŞALLAH atlatırım yada csaretimi toplayıp kız ile konuşabilirim 1 dk önce fotoğraflarına bakarken hiç erkek ile çekilmediğini gördüm hep kızlar ile takılmış buda bana + puan kazandırır diye düşünüyorum

• Sevgilisi olup olmadigini ogren once kiz guzelse vardir ciktigi ya da flortu kendini kullandirtma sonra

• Güncel yardimlariniza ihtiyacım var dh

• quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

Sevgilisi olup olmadigini ogren once kiz guzelse vardir ciktigi ya da flortu kendini kullandirtma sonra

Hocam facebookta filan hiç erkek resmi yok ve kızda çok güzel değil

• O da senin benim gibi insan git adam gibi söyle barzo(kezban) değilse insan gibi cevap verir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

O da senin benim gibi insan git adam gibi söyle barzo(kezban) değilse insan gibi cevap verir zaten.

Hocam kezban ile çıkmam zaten ki şuan bir kezban bana felaket asiliyor ama ben ona yüz vermiyorum.

Not:ingilizce sınıfında kezban adında biri var ve çok guzel

• Omzundan dürt birkaç kere sonrasını halledersin sen.
  • quote:

quote:

O da senin benim gibi insan git adam gibi söyle barzo(kezban) değilse insan gibi cevap verir zaten.

Hocam kezban ile çıkmam zaten ki şuan bir kezban bana felaket asiliyor ama ben ona yüz vermiyorum.

İsterse dünya güzeli olsun o isimle evlat olsa sevilmez

• quote:

quote:

quote:

İsterse dünya güzeli olsun o isimle evlat olsa sevilmez

evet eğer çocuğum olursa koyacağım son isimlerden biridir kezban ismi

• quote:

Orijinalden alıntı: Torchrable

Omzundan dürt birkaç kere sonrasını halledersin sen.

Ne demek istediniz acaba?
  • Kıskandım
    Geçmiş olsun.
    Ben ısmarlıyorum filan deme sakın. Adını biliyorsan (ki biliyorsundur elbet) direk

Selam (burayaisimgelecek) , Seni daha yakından tanımak isterim. Sen de istersen ders-okul-sınav(vs.vs) çıkışı gidip hem bişeyler yeriz hem de sohbet eder birbirimizi (daha yakından ekleyebilirsin) tanımış oluruz.

dersin ve olaylar gelişir.

Hadi utanmaca yok. Aşkının peşine düşmeyen adam aptaldır nitekim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Kıskandım
    Geçmiş olsun.
    Ben ısmarlıyorum filan deme sakın. Adını biliyorsan (ki biliyorsundur elbet) direk

Selam (burayaisimgelecek) , Seni daha yakından tanımak isterim. Sen de istersen ders-okul-sınav(vs.vs) çıkışı gidip hem bişeyler yeriz hem de sohbet eder birbirimizi (daha yakından ekleyebilirsin) tanımış oluruz.

dersin ve olaylar gelişir.

Hadi utanmaca yok. Aşkının peşine düşmeyen adam aptaldır nitekim.

Hocam zaten ben ısmarlıyorum filan dersem kız direk gider.Dediğiniz taktiği uyguluyacamda benden 1 yaş büyük sınıflar filan değişik ve ne zaman diyecem şimdi konuşma bölümü tamam ne zaman diyeceğim bölümü kaldı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.