Şimdi Ara

Aşık Oldum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turk7

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

allah aşk acısı çektirmesin....

Evet çok kötü bir durum

Bence geç olmadan unut.Aşkın elbet bitecek yani... Sonraya kalsın.Çok acı çekeceksin büyük ihtimal benden demesi yani o yüzden ne kadar erken vazgeçersen o kadar iyi edersin.

Evet hocam ama yanlış birşey olmas ise ayrılacağımızı zannetmiyorum

Herkes öyle der ama işin aslı değişiyor malesef.Aşık olduğun kişi bambaşka çıkabiliyor.Geçici ilişkiler bunlar aşk bitecek mutlaka ama sonrasında mantıklı şekilde sürdürülebilir diye düşünüyorum.

Evet de şimdio duyguları yaşamak çok güzel olacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet çok kötü bir durum

Bence geç olmadan unut.Aşkın elbet bitecek yani... Sonraya kalsın.Çok acı çekeceksin büyük ihtimal benden demesi yani o yüzden ne kadar erken vazgeçersen o kadar iyi edersin.

Herkes öyle der ama işin aslı değişiyor malesef.Aşık olduğun kişi bambaşka çıkabiliyor.Geçici ilişkiler bunlar aşk bitecek mutlaka ama sonrasında mantıklı şekilde sürdürülebilir diye düşünüyorum.

Malesef.Bence zaman kaybı o duygu.Seni esas işlerine yönlendirmekte geciktiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 16 Ocak 2013; 17:56:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet çok kötü bir durum

Malesef.Bence zaman kaybı o duygu.Seni esas işlerine yönlendirmekte geciktiriyor.

bence sorun değil hocam zaten yaptığımız esas iş ne varki şu dünyada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Ne yemeği daha ilk konuşmadan ?

O ne kadar insansa sen de en az onun kadar insansın, seni anlamak zorunda.

Kezban gibi "Üff uza yha tanışmak istemyrm .s.s" falan yaparsa zaten bırak o kızın peşinin.

Ama kezban değilse git direk konuş, zaten anlayacaktır seni.

Ne kadar peşinden koşarsan o senden o kadar uzaklaşır, o yüzden çok sırnaşma.

Yapabilirsin, ama özgüven şart.

Haklısınız ben ne kadar insansam oda o madar insan,bugün biri onun ile dalga geçiyordu erkek yanına gidiyordum ama çocuk çoktan kaçmıştı içimden millet kızla dalga geçiyor biz kız bulamıyoruz diyordum.Kezban gibiyse hocam zaten kabul etsede ben bırakırım ama kezbanlık tip yok.Özgüven için pisikolog a gidiyorum hocam eğer pazaartesi beklersem oda bana yardımcı olabilir ama ben beklemeği uygun bulmadım.

Ben de dalga geçiyorum kızlarla, sayıp sövüyorum da bazen. Onlar kim ki karşımda, ben mükemmelim.

Egoist diyebilirsin, ama böyle düşünmen özgüvenini artıracaktır.

Yüz bile vermemelisin aslında ki o sana gelsin. Gelmez deme elbet geliyor, denendi onaylandı.

Ama sen aşık hissediyorsan kendini, git söyle. "Ben seninle tanışmak istiyorum." de. Kabul edecektir zaten, onayını da veriyorum.

Ha oldu da kabul etmedi, öyle bir durum söz konusu bile değil tabi, "Peki sen bilirsin, ama neyi kaçırdığının farkında değilsin. :)" yap. Sonra da unut onu.

O sana gelecek, sen özgüven sorununu aş sadece. Onun senin yanında bir değeri de yok zaten.

Kız değil mi ? Hepsi dedikoducu, her biri birbirinden beter. Kezban
    kezban müzik dinleyip facebook'a, twitter'a sözler yazanları var; cool takılmaya çalışıp yüz vermiyormuş gibi davrananı var; ergenleri var -ki en önemli sıkıntı burda- vs. vs.

Hiçbiri bir sen değil, rahatını bile bozma karşısında.

Yapabilirsin, sadece mükemmel olduğunu kafana kazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ne yemeği daha ilk konuşmadan ?

O ne kadar insansa sen de en az onun kadar insansın, seni anlamak zorunda.

Kezban gibi "Üff uza yha tanışmak istemyrm .s.s" falan yaparsa zaten bırak o kızın peşinin.

Ama kezban değilse git direk konuş, zaten anlayacaktır seni.

Ne kadar peşinden koşarsan o senden o kadar uzaklaşır, o yüzden çok sırnaşma.

Yapabilirsin, ama özgüven şart.

Haklısınız ben ne kadar insansam oda o madar insan,bugün biri onun ile dalga geçiyordu erkek yanına gidiyordum ama çocuk çoktan kaçmıştı içimden millet kızla dalga geçiyor biz kız bulamıyoruz diyordum.Kezban gibiyse hocam zaten kabul etsede ben bırakırım ama kezbanlık tip yok.Özgüven için pisikolog a gidiyorum hocam eğer pazaartesi beklersem oda bana yardımcı olabilir ama ben beklemeği uygun bulmadım.

Ben de dalga geçiyorum kızlarla, sayıp sövüyorum da bazen. Onlar kim ki karşımda, ben mükemmelim.

Egoist diyebilirsin, ama böyle düşünmen özgüvenini artıracaktır.

Yüz bile vermemelisin aslında ki o sana gelsin. Gelmez deme elbet geliyor, denendi onaylandı.

Ama sen aşık hissediyorsan kendini, git söyle. "Ben seninle tanışmak istiyorum." de. Kabul edecektir zaten, onayını da veriyorum.

Ha oldu da kabul etmedi, öyle bir durum söz konusu bile değil tabi, "Peki sen bilirsin, ama neyi kaçırdığının farkında değilsin. :)" yap. Sonra da unut onu.

O sana gelecek, sen özgüven sorununu aş sadece. Onun senin yanında bir değeri de yok zaten.

Kız değil mi ? Hepsi dedikoducu, her biri birbirinden beter. Kezban
    kezban müzik dinleyip facebook'a, twitter'a sözler yazanları var; cool takılmaya çalışıp yüz vermiyormuş gibi davrananı var; ergenleri var -ki en önemli sıkıntı burda- vs. vs.

Hiçbiri bir sen değil, rahatını bile bozma karşısında.

Yapabilirsin, sadece mükemmel olduğunu kafana kazı.

Hocam zaten bende kızlar ile dalga geçen biriyim ama bu kıza kıyamıyorum.Yazınızı dikkate alacam çok teşekkürler.Plan değişti gidip "senin ile tanışmak istiyorum cuma günü benim ile yemeğe ****** restaurant ına gelirmisin" diyecem

• Ne demek. İnsanlara yardım ettikçe mutlu oluyorum.

Bu arada ufak bir tavsiye: Kızdan sinyal almadan onun için para harcama. Kızın ilgisini paran değil karakterin çeksin.

Çıkın dolaşın, yürüyün, beraber oyun falan oynayın, fakat para harcaman için henüz erken.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surprise Mothafucka -- 16 Ocak 2013; 18:14:49 >
  • quote:

Ne demek. İnsanlara yardım ettikçe mutlu oluyorum.

Bu arada ufak bir tavsiye: Kızdan sinyal almadan onun için para harcama. Kızın ilgisini paran değil karakterin çeksin.

Çıkın dolaşın, yürüyün, beraber oyun falan oynayın, fakat para harcaman için henüz erken.

edit: imla.

Keşke herkes sizin ve donanımhaberdeki diyer üyeler gibi olsa

Kıza para harçamıyacam ama yemeği ben ödiyecem sonra çıkar dolaşırız
    Ama hala nasıl diyeceğim kafamda dolaşmıyor değil.
    Teşekkürler

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 16 Ocak 2013; 18:21:26 >
  • Söylerken kasma sakın. Sakince git, söyle.

Konuşmaya başlarken "Ya, pardon bakar mısın ?" falan deme, direk "Selam, .... " diye gir olaya ki kız senin özgüvenini hissetsin biraz.

Sonra birkaç gün konuşun, devamında dersin yemek meselesini.

• Sonu gelmeyecek aşk yoktur… Ancak aşk sevgi ile birlikte olduğu zaman yada aşkın sevgiye dönüştüğü durumlarda bir ömür sürer.Aşk biter, süresi kişiden kişiye değişir. Ulaşma süresi ve zorluğu süreyi direkt etkileyen faktörlerdendir. Ulaşılamayan aşklar büyür ve uzun sürer… Ama tespitlerim bir seneyi geçemediğini ispatlamıştır. Çok nadir üç seneye kadar süren vakalar bildirilmiştir. Ateşli ve kabuslu bir hatalıktır aşk. Ulaşılamama durumlarında kronikleşip Kara Sevda adlı tedavisi pek mümkün olmayan amansız başka bir hastalığa dönüşebilir…Antidepresanlar aşkın tedavisinde oldukça başarılıdır. Aşık olduğu kabul edilen (hem kendi beyanı hem çevresinin onayı ile) 100 hastaya uygulanan antidepresan tedavisinden sonra yarısından fazlasının anlamlı derecede iyileştiği yani aşklarının bittiği görülmüştür…Sevgi bir ömür sürebilir, tutku ile desteklendiğinde çok başarılıdır… Aşk biter, aşk herşeyi affetmez… Sevgi bitmez kolay kolay ve herşeyi affedebilir…
    Aşkın tam tanımlanamayn bir kimyası vardır. Kime ne zaman nerede olacağı kestirilemez. Ama sabit olan tek bulgu vardır o da karşı konulamaz tutku ve kendini rezil edercesine mantıksızlık…
    Aşkın başladığı an mantık devreden çıkar, mantığı devreye sokan sevgidir…
    Aslolan ise “sevgidir “ zaten …

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet çok kötü bir durum

bence sorun değil hocam zaten yaptığımız esas iş ne varki şu dünyada

Birinin sevgisini kalbine alıyorsun.Halbuki kalbine Allah sevgisini almamışsın onu ne cürretle alıyorsun kalbine.Dolayısıyla deniyor ki bu sevgi geçici.

Kopyala yapıştır olacak ama tecrübeyle sabit tespitler

Kalbinde Allah sevgisiyle dünya sevgisini toplayabildiğini iddia eden yalancıdır; çünkü bir gönülde iki aşk olmaz." (imami şafii)

"Aşk, renge ve kokuya bağlı olursa, o aşk değildir, kişiye bir utançtır." (Mesnevi, I/224)

"Faniye olan aşk ebedi değildir. Çünkü insan bu düzenin hükmüne, ebediliğe müsait değildir.
    Her an gönüle feyizler veren, goncadan daha taze olan, gözün ve ruhun safası olan İlahi aşk bakidir. (Mevlana)

Daima diri ve ebedi olana aşık ol, Sırrını o nura kavuştur. (Mevlana)

Onun aşkını iste, çünkü bütün peygamberler, veliler bu aşkı, iksirin ta kendisi bildiler. (Mevlana)

'Bu aşka bende kabiliyet yok' deme. Kerem sahibinin ihsan etmediği bir nesne yoktur." (Mesnevi, I/226-230)

"Külle aşık olanlar, cüz' e itibar etmez. Cüz' e meyleden, küllün isteyicisi değildir." (Mesnevi,I/ 2903)

"Ben bulmuşum Mevlayı neyleyim Leylayı"".(Mecnun(Leyla ile Mecnun'u araştır bak bakalım))

İnsanlar maşuk aramıyor, bencil duygularına köle arıyor. Köle buluyor ama aşkı bulamıyor...(Şems-i Tebrizi)

Şimdi hiç kimse çıkıp şakirt makirt demesin.Her insan ölmeyecek mi?Öldüğünde insana olan aşkı da toprağa gidecek.

Edit:Yukardaki arkadaş insana olan aşkı çok iyi tanımlamış.Asıl olan insanı sevmektir aşık olmak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 16 Ocak 2013; 18:38:34 >

• quote:

Söylerken kasma sakın. Sakince git, söyle.

Konuşmaya başlarken "Ya, pardon bakar mısın ?" falan deme, direk "Selam, .... " diye gir olaya ki kız senin özgüvenini hissetsin biraz.

Ben yemek meselesini ilk başta söylemek istiyorum ama nasıl konuşucam ki zaten sınıflar filan değişik diyorum
  • quote:

quote:

Ben yemek meselesini ilk başta söylemek istiyorum ama nasıl konuşucam ki zaten sınıflar filan değişik diyorum

Israrla söylüyorum, ilk konuşmada yemek falan dersen kız çekinir senden.

"Nasıl konuşacağım?" dersen kendini kandırmış olursun sadece. En basitinden bir teneffüste git yanına. Çekinme kesinlikle.

Çünkü o senden aciz. Sen mükemmelsin.

Git konuş. Konuşup buraya geri geldiğinde "Haklıymışsın onun gerçekten benden bir farkı yokmuş. Sadece özgüven kazanmam gerekiyormuş." diyeceksin bana.

Sen karşısına çıkıp da dediklerimi yap, olumsuz bir sonuç çıkarsa ben üyeliğimi silerim.

• quote:

quote:

quote:

Israrla söylüyorum, ilk konuşmada yemek falan dersen kız çekinir senden.

"Nasıl konuşacağım?" dersen kendini kandırmış olursun sadece. En basitinden bir teneffüste git yanına. Çekinme kesinlikle.

Çünkü o senden aciz. Sen mükemmelsin.

Git konuş. Konuşup buraya geri geldiğinde "Haklıymışsın onun gerçekten benden bir farkı yokmuş. Sadece özgüven kazanmam gerekiyormuş." diyeceksin bana.

Sen karşısına çıkıp da dediklerimi yap, olumsuz bir sonuç çıkarsa ben üyeliğimi silerim.

Tamam ilk başta yemek söylemiyorum tanışmak istediğimi söylüyorum o zaman da tenefüsde yanına gidemem çünkü hep kız arkadaşları ile dolaşıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torchrable

Omzundan dürt birkaç kere sonrasını halledersin sen.

Ne demek istediniz acaba?

Önünde oturuyormuş ya, omzundan dürt diyorum işte.
  • Kızla muhabbeti kurmadan sakın bir yere davet etme.Biraz muhabbet kur ortak noktalarınızı keşfet,samimiyet artır,sonra ''yazılılarda bitti bi yemeğe çıksak'' gibi bir bahaneyle restauranta davet et derim ben.

He bu arada nasıl konuşacağım diye kasma oluruna bırak gitsin rahat davran aşırıya kaçmamak üzere.
  • quote:

quote:

quote:

hocam sınav için önümde oturuyor yoksa başka sınıfta sınavda omzundan dürtersem kopya çekmiş sayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taurin

Kızla muhabbeti kurmadan sakın bir yere davet etme.Biraz muhabbet kur ortak noktalarınızı keşfet,samimiyet artır,sonra ''yazılılarda bitti bi yemeğe çıksak'' gibi bir bahaneyle restauranta davet et derim ben.

He bu arada nasıl konuşacağım diye kasma oluruna bırak gitsin rahat davran aşırıya kaçmamak üzere.

Hocam işte nasıl giricem konuya.Kız ile nasıl konuşucam.Nerde konuşucam.Dediğiniz gibi eğer yapabilirsem yazılı sonrası bir yemeğe gideriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sınav için önümde oturuyor yoksa başka sınıfta sınavda omzundan dürtersem kopya çekmiş sayılırım

Ha ben normalde oturuyor diye düşündüm. Geç beni.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ha ben normalde oturuyor diye düşündüm. Geç beni.

Keşke hocam öyle olsa

• quote:

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü bir kıza aşık oldum. Bu kızın benim ile çok konuşmadı şu ana kadar. Erkek arkadaşı olmadigindan eminim zaten kendi çapında bir kız. Lütfen bana yardım edin kızı buradaki bir restoranta davet edicem. Acaba ne demeliyim.nerede demeliyim hiç
    kimse olsun istemiyorum. Suan sınav haftasındayiz kız önüme oturuyor ama konuşamıyorum. Yarın ki sınav basit acaba çıkmasının beklesem.
    Simdiden teşekkür ederim
    Edit.. :kız benden 1 yaş büyük ama ben daha uzununum
    Edit2:konu dışı na acsaydim ters ters cevaplar alırdım..

Aşık olduğun günü nasıl biliyorsun hocam ? Aşık olmak ne kolay işmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.