Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hayır pişman değilim.


    tuhaf bi şey var, biontech'ten sonra grip olmadık hiç.


    grip de corona virüsu'dür nihayetinde.

  • Zamanında ne dediysek hepsi çıktı. Bakın şimdide de vaka tablosu artık haftalık olarak paylaşılacak.

    Yorumları keşke bir bir bulsam da paylaşsam burada.

  • 3 doz biontech oldum.

    2.aşıdan 1 gün sonra covid oldum.

    iyi ki aşıları olmuşum çünkü gripten bile daha hafif geçirdim. tek kötü yanı bir kaç hafta tat ve koku duygularımın giymesiydi. koku neyse de tatsız hiç bişe yenmiyor.


    aşılar sayesinde hafif atlattığımı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    2. Asidan 1 gun sonra Covid olana Asinin etkisi zaten olmuyor aradan 2-4 hafta gecmesi gerekiyor Dolayisiyla seni Asi degil Allah korumus

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    niye? ilk aşının etkisiydi işte...

  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Ilk asinin tek basina bir etkisi yok bu yuzden ikinci doz olunuyordu Firmalarin bildirdigine gore.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pişman olmayanları görmek güzel. Allah korumuş diyorum. Bizim şirkette 3. dozdan sonra bypass olan mı istersin, 2. dozdan sonra göz damarında sorun yaşayan mı.. Damarlarla ilgili sıkıntı yaşayanları çok fazla duyuyorum.


    Kanada'da ilk kez bir kişi Covid aşısı nedeniyle uğradığı kalıcı sağlık sorunları nedeniyle tazminat almaya hak kazanmış: 40 yaşındaki pilot Ross Wightman, aşılarını olduktan sonra felç geçirmiş:


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?
    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?Mustafa Tanyeritwitter
    “Kanada'da ilk kez bir kişi Covid aşısı nedeniyle uğradığı kalıcı sağlık sorunları nedeniyle tazminat almaya hak kazandı. 40 yaşındaki pilot Ross Wightman, aşılarını olduktan sonra felç geçirdi ve aylarca süren tedavi sürecinden sonra zor da olsa yürümeye, elini kullanmaya başladı”
    https://twitter.com/TanyeriMustafa/status/1532854212538863616
  • Aşı Olanlar Pişman Mısınız?metin oktaytwitter
    “@TanyeriMustafa Adama AstraZeneca aşısı yapılmış. Zaten bir çok ülke kanda pıhtılaşmaya sebep olduğu için bu aşıyı kaldırmıştı. Bizimkiler onu mu alalım bunu mu alalım derken Türkiye'ye hiç gelmedi. Kısacası tıbben kanıtlanmış sakıncalardan biri gerçekleşmiş. 248.000 Kanada doları almış.”
    https://twitter.com/metinoktay67/status/1533199050538983425
  • Benim 2 arkadaşım çok pişman, göz problemi yaşıyorlar. Daha önce göz ile ilgili hiç bir sorunları yokmuş.

  • Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: ‘Turkovac etkisiz çıktıysa insanlara yapılması yanlış’https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/prof-dr-mehmet-ceyhan-turkovac-etkisiz-ciktiysa-insanlara-yapilmasi-yanlis-7423328/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de ve dünyada çok bariz oyun oynanıyor ama yetkililer buna engel olmak yerine destek veriyor.


    Arkadaşlar matematik bilen, mutlak azalma ile rölatif azalma arasındaki farkı anlayabilecek kapasitede insan sayısı bu kadar mı az? Ya da anlıyor ama çoğunluktan farklı hareket etmeye korkuyorlar.


    Ne Turkocav ne de diğerleri hiçbir zaman etkili değildi. Gerçek hayatta aradaki farkı kimse göremeyeceği için bütün sıvılar "rölatif (göreceli ) azalma" ile pazarlandı.



    Dünya tarihinin heralde en büyük pazarlama kampanyasıydı son 2,5 yılda yaşadıklarımız. Bu kadar az insanın bu pazarlamayı görmesi ise gerçekten acı ve düşündürücü...




    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • nucro kullanıcısına yanıt

    Bilgi için sağ olun hocam.

    Sanatçı birisi de ateş püskürmüş.


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?son dakika
    Şarkıcı Ece Seçkin'den koronavirüs aşısı çıkışı: 2. dozdan sonra hayatım karardı, aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim
    https://www.sondakika.com/magazin/haber-sarkici-ece-seckin-prof-dr-ugur-15500369/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi paylaştığınız tablo ile insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz.


    Biontech için konuşuyorum


    18.000 kişiye aşı yapılmış 8 vakaya rastlanmış.

    18.000 kişiye plasebo ile 162 vakaya rastlanmış.


    Kendi paylaştığın tabloya göre aşının yarattığı bariz fark var.



    Büyük firmalara güvenmeyen insanlara saygım var ama istatistik ile yalan söyleyip insanları korkutmanın , yanlış kararlar almalarına sebep olmalarının , hayatları ile oynamanın açıklaması olamaz.


    Son olarak ameliyatları geçtim genel anestezinin bile demans ve ölüme kadar giden yan etkileri var. Yani daha bıçak size değmeden ölme ihtimaliniz var en basit bir ameliyatta bile. Hadi bakalım bir sonraki büyük ameliyatınızda bana anestezi sıvısı vuramazsınız diyin bakalım noluyor? Kabul eden doktor bulamazsınız da, bulsanız videonuz çok güzel olurdu.





    Kaynak: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3147285/





  • xentios kullanıcısına yanıt
    Birebir dediğiniz gibi. Ameliyatta keski değmeden bile morfin narkozdan ölme riski varken, Kovit aşısından ölüm riskinin hiç lafı mı olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    Covid'e yakalanıp ölme ihtimalin narkozdan ölme ihtimalinden fazla. narkozdan ölme ihtimalinde covid aşısından ölme ihtimalinden fazla.

  • xentios kullanıcısına yanıt
    covid 2020-21 arasındaydı. covid artık yok. narkoz hep var. kümülatif (toplamsal) olarak narkoz daha öldürücü olabilir. bir de ani ölümden çok "yavaş ölüm" daha kötü. ben bir kez ameliyat olacaktım, doktora morfin narkozun kalıcı yan etkisi (yavaş ölüm) var mı diye sordum doktor var dedi, ameliyatı rafa kaldırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xentios kullanıcısına yanıt

    İnsanların aklı ile dalga geçiliyor gerçekten. Bazıları afiyetle sunulanları yiyiyor bazıları yedirilmeye çalışılanı sorguluyor.


    Birincisi istatistik ile yalan söyleyen kim onu netleştirelim.


    Fayzer nasıl pazarlandı? Dediler ki %95 oranında koruyor.


    Daha %95 nasıl hesaplanmış ondan bile haberin yok. Çok basitçe cevap ver:


    Eğer tablodaki rakamlar doğruysa ( PCR testinin nasıl çalıştığını bilseydin vakaların nasıl yaratıldığını anlardın) fayzerin gen tedavisi sıvısı ( aşısı demek önceki aşılara hakaret) olan grupta vaka görülmeme oranı: 99.96%

    Peki gen tedavisi sıvısı almayanların grubunda vaka görülmeme oranı ne: 99.13%



    Bu oranların farkını alıp, rölatif oranlayıp sana %95 diye yedirmişler hala gelip burada hesaplamanın nasıl yapıldığını anlamadan BARİZ farktan bahsediyorsun. Kusura bakma ancak seni daha çok kandırırlar.




    Bu yalan sadece koruyuculuk üzerine olan yalandı.

    Bir de, üreticilerin yan etkilere karşı sorumluluk almadığı ama insanlara güvenli diye pazarlanan sıvılar için konuşalım.


    Neden çoğu ülke ( zaten Astra Zeneca'yı çoğu ülke durdurmuştu) gençler için fayzeri durdurdu? Özellikle genç erkelerde görülen kalp sorunları sebebi olabilir mi?


    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13759



    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Birak sunlara laf anlatmaya ugrasma. Millet TV Kutusu ne derse ona inaniyor. Asilarin nasil %95 oranda korudugu ve bu demeyi kackisiyle yaptiklarini bunlarin kaci plasebo idi o donem ayrintili yazdim ama komplocu deyip gectiler. Bu asilarin Gen Terapisi oldugunu puyasaya rahat girsin diye oyle adlandirilmadigini spike proteininin nelere yol acacagini. Insanlarin cogu anaakima inanir arastirma geregi duymaz, arastiran sorgulayani kendi dusunme yetenekkerini TV ye ve yetkili diye adlandirilanlara devrettiklerinden, komplocu diye nitelendirirler. Kimsenin bunlari dusunmesime gerek yok, bilim adamlari dusunmustur onlara gore. Herkes kendi kararlarinin sonucunu alacak, bu yuzden herkes kendi edip bulacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cavit-19 yaygarası başlamadan çook önce 2018, 2019 yıllarında aşının sakıncalarıyla ilgili araştırmalarım, gönderilerim vardı.
    Onlardan biri. Almanya 'da doktorlar istediği için, "doktor doğrusunu bilir" diye düşündükleri için anne babalar, cocuklarına 6 doz "Infanrix Hexa" adlı aşı yaptırdı aşı sonrası cocuklarında kalıcı beyin hasarı oluştu, belgesi aşağıda, link orada. Link açmazsa archive.web.org'tan bakın, görün.


    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?

    Aşının adı bile katıksız bir pazarlama eylemi: Infanrix Hexa. Infant => Çocuk Hexa => 6 , Cocuga 6 doz aşı. Doktor güven sağladığı için sorgusuzca bu 6 dozu yaptırdılar. Kalıcı Beyin Hasarı ile yüzleştiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Niye pişman olayım. Komplo teorisyencilerin iddia ettiği hiçbir şey başıma gelmedi. Gayet sağlıklıyım. Çevremde aşı olan herkes de aynı şekilde sağlıklı. Buna yaşlılarımız da dahil. He, 10 sene sonra kalp krizi geçirip ölürsem bunu 11-12 sene önce yaptırdığım aşıya bağlayan manyaklar çıkacaktır tabi ki. Tıpkı pandemi sürecinde her kalp krizini aşıya bağladıkları gibi.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.