Şimdi Ara

Aşı Olanlar Pişman Mısınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
2
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olmadım pişmanda değilim ama 3 kere korona belirtileri geçirdim ağır geçti yoğun bakımada kaldırsalar yine olmam çünkü akıl mantığıma sığmıyor gereksiz geliyo aşı maske hes boş...
  • Çoğu pişman değil çünkü ana akım medyadan başka medya takip etmedikleri için dünyadan bihaberler :)


    Sadece sporculardaki kalp sorunları rakamlarına baksalar anlayacaklar ama bunlara ana haber bültenlerinde ne söyleniyorsa sadece ona inanıyorlar





    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?
    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • Miami açık tenis turnuvasındaki oyuncuların çekilmesinin nedeni covid-19 aşıları değil normal spor sakatlıkları. Yine birileri kanıtsız yalan haberler yaparak baltayı taşa vurdular  






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 22 Nisan 2022; 12:27:50 >




  • BJK kullanıcısına yanıt

    Yok bunlar yalan, onların kaynakları doğru. Onlar hiç yalan söyler mi kaynaksız, kanıtsız bilgi verir mi?Aşı Olanlar Pişman Mısınız? 

  • Ana akım medyadan beslenenlere laf anlatmak zor tabi. Çocuk kandırır gibi yazmışlar :) bunlar aşıdan değil, birinin şurası ağrıdı, birinin kası tutuldu vs. vs. :)


    İyi de bu kadar çok tenisçi neden turnuvadan çekilir, bu kadar sporcunun sorun yaşaması normal mi?



    Reuters, kalpten ölen futbolcuların istatistiğine de bir kulp bulabilmiş mi? Normalin 3 katı kalpten ölen futbolcu var hala anlamıyorsunuz. Neyse bence anlaması gerekenler anladı. Anlamayanlar 6 ayda bir aşıya devam. Bu güce devam arkadaşlar.. Bill Gates ömürlerinizi uzatıcak merak etmeyin, sizler daha uzun yaşayın, daha çok CO2 tüketin diye bütün çabası

    Aşı Olanlar Pişman Mısınız? 

    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Ingilteredeki duzenlenen bir rapora gore, Ingilterede 19,2 Milyon insan bugune dek tek doz dahi Corona asisi olmamis. 12 Milyon insan ise ilk dozu olup 2. ve 3. doz asilara karsi cikmislar.

    Aylardir Ingiliz basini insanlara baski kurup, birlesik Krallikta sadece 5 Milyon insanin asi olmadigini bekirterek buyuk bir yalan soylemekteydi. Ayni zamanda bu yalanla asi olmayanlara onlarin azinlik oldugu baskisi hossettirilmek istenmekteydi. Gercekler herzaman ortaya cikar.

    https://dailyexpose.uk/2022/04/18/19milllion-unvaccinated-31million-not-boosted-england/

    2019 yilinda Berlinde Kalp krizi ve inme sebepli Acil yardimlarda buyuk bir artis oldu.
    Bu vakalarin artis sebebinin Corona Asilariyla iliskisinin arastirilmasi icin oneride bulunulmus.
    https://report24.news/berlin-starke-zunahme-von-rettungseinsaetzen-wegen-herzproblemen-und-schlaganfaellen-in-2021/?feed_id=1480



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Nisan 2022; 22:21:25 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    23 milyon insan incelenmiş. Tekrar ediyorum 23 milyon.


    Sonuç:


    Alıntı

    metni:
    For individuals receiving 2 doses of the same vaccine, risk of myocarditis was highest among young males (aged 16-24 years) after the second dose. 



    Yani neden bu kadar gençte ( sporcuların çoğu genç ) kalp kası iltihabı ( miyokardi) arttığını hala ana akım medyada okuyacağını sananlar, sanmaya devam etsin :)



    Bilimsel yayından isteyen olan okusun: taze çıktı ( 20 Nisan )




    jamanetwork.com
    SARS-CoV-2 Vaccination and Myocarditis in a Nordic Cohort Study of 23 Million Residents
    https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2791253?fbclid=IwAR2H2L-Rz1ffFyLpsoBd8w_mKDZB-vMZIEjfGLFYV-vSQd5QOMDuShwUKps




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Asi tuccari Amerikali Oligark Gates, ayni zamanda Kuresel iklim degisikligine karsi yapilan calismalarinda icinde oluo, gunesi karartmak icin yapilan teknolojik calismalarin foncusu okdugunu biliyormuydunuz. Ne kadar kuresel sapik isler varsa altindan bu adam cikiyor. Bunlari anlatinca biz komplo teorisyeni oluyoruz ama bu komplolari duzenleyen komplocu olmuyor. Herkes hakettigini yasar, mantigini calistirmak yerine evindeki Kutudan izledigi altinda uzzman yazanlara itibar ederlerse boyle olur. Bilim dedikleride bilimden uzak TV kutusunda satilmis medyada podyuma koyduklari satilmislardan olusuyor. Baski yuksek, aksini soyleyeni meslekten men ederler. Bugunku tibbin bu seklini ve hatta Universitelerini kuranlarda Petrokimya ve ona dayali ilac endustrisinin onde gelenleridir. O cok ovdukleri Robert Kochun insanlik disi ne gibi arastirmalari oldugundanda sozedilmez. Para herseyi satin almis simdide bununlada yetinmiyor insanin iradesinide istiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Nisan 2022; 18:12:18 >
  • 2020’nin Aralık ayında, daha dünyada aşı çıkalı birkaç gün olmuşken, kronik hastalığı olmayan, ağzına alkol/sigara sürmeyen gencecik (38) yaşındaki çalışma arkadaşımızı kaybettik.

    2021 Temmuz ayında ise aşı olmayı düşünmediğini ifade eden başka bir çalışma arkadaşım (yaş 44, alkol/sigara/kronik hastalık yok), bu lafının üzerinden 1 hafta geçmeden rahatsızlandı.

    10 gün sonra hastaneye yatırıldı.

    Hastaneye yattıktan 4 gün sonra entübe edildi.

    Entübe edilmesinin üzerinden 1 hafta geçmeden ECMO’ya bağlandı.

    3 aya yaklaşan bir hayat mücadelesinin ardından ise hayata gözlerini yumdu.

    Soru neydi? Aşı olanlar pişman mısınız?

    Neden pişman oluyoruz? Varlığı ispatlanan çok ağır yan etkiler mi var?

    Dünyanın tüm ülkelerinin sağlık bakanlıkları kafayı yedi ve aşı yoluyla insanlara kötü şeyler mi yapmak istiyorlar? Bu oyunu bozabilecek bir tane bile sağlık bakanı çıkmaz mı?

    Bu öyle büyük bir oyun ki her konuda çıkarları çatışan ülkeler olan bir tarafta Amerika, İngiltere, Fransa vd emperyal batı güçleri, diğer tarafta ambargolardan kafasını kaldıramayan İran, tüm dünyanın ötekileştirdiği Kuzey Kore, kullanılan kimyasal silahlar yüzünden hala ciddi oranda yüksek engelli çocuk doğum oranına sahip Vietnam, ciddi ekonomik sorunlar yaşayan Rusya ve artık Batı hegemonyasına son vermeye hazırlanan Çin aynı mevzide, hepsi birden aşı üretmeye çalışıyor.

    Komplo teorilerine inananlara aşı karşıtlığının normal ve bilimsel olmadığını ispatlamanın imkansız olduğunu biliyorum, o konuda kendimi yoracak değilim. Ancak aşı konusunda hala tereddüt eden varsa dünyanın tüm ülkelerinin sağlık bakanlıklarının aldığı pozisyona baksın lütfen. Birbirleriyle ölümüne karşıtlıklara sahip ülkelerin aldığı pozisyonlara bakın. Sonucu göreceksiniz.




  • Polemik kullanıcısına yanıt

    Şok şok şok. Aşı olmadı öldü... haberleri gibisiniz.


    Neden aşı kısıtlaması kaldırıldı? Neden pcr kaldırıldı? Aşı olmayan milyonlarca insan var?


    Sigaram yok, alkolüm yok. Düzenli futbol oynarım. Sağlığıma da dikkat ederim. Sözde korona oldum ve grip gibi atlattım. Aşı da olmadım :) şirket doktorumuz "biz s*lak mıyız aşı oluyoruz" dedi. Estağfurullah dedim hocam.


    Geçenlerde gördüm. Hocam aşı falan kalktı neden ya falan dedim :) iyi oldu diyor boş ver.


    İnsanlar bir şeye inanmış gidiyor ama bakalım..

  • Polemik kullanıcısına yanıt
    Aşı Olanlar Pişman Mısınız?youtube
    Abdurrahman uzun bir videosunda aşının kısa sürede yapılmasını, bir müteahhitin parası varsa inşaatı kısa sürede yapar diyerek örneklendirmişti. Şimdi bu vid...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-x3XWWcmeQ8

    Adam ilk günden beri bas bas bağırıyor, ben tek tüm bilim kurulu üyeler . İstediğiniz kanalda, ister cb önünde ister halk karşısında…


    güneş balçıkla sıvanmaz..


    Madem sizin de dediğiniz gibi ülkelerin sağlık bakanlıklarının ortak noktası vs . Demek ki çok güvenilir.


    e çıkın adam karşısına. Bu adam şarlatan diyin! Yalancı- sahtekar olduğunu kanıtlamız çok sürmez değil ya . Nede olsa tüm dünyadaki sağlık kurumları savunuyor.


    Ekranda rezil edin, bizim gibi milyonlarca insan , evet bu adam gibiler yalancıymış sahtekarmış desin.


    ama yer mi ?

    YEMEZ


    Korku pompacısı doktorunuz var, hani 7/24 kanallarda gezen. Hani Aşıtaparlar bile nefret eden artık.


    yemiyor değil mi Serhat Fındık karşısına çıkmaya..


    YouTube Twitter bizim sağlığımızı çok düşünüyor ya, ondan hemen farklı görüşteki videoları kaldırıyor.


    yazılacak çok şey var dostum.


    akletmeyen , sorgulamayan 3 maske , 3 farklı aşı, ama en az 3 er doz…





  • Su asi olup Covide yakalanip, daha sonra atlatinca „Ben Covid oldum ama asi oldugum icin hafif atlattim“ demeleri, iliskiye girerken Lastikle korunup, Lastik patlayinca hamile kalipta „ iliskiye girerken korunduk, eger korunmasaydik ikizlerim olurdu“ gibi birseye benziyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Nisan 2022; 19:19:2 >
  • Aşı hiçbir işe yaramaz diyenler nedense aşı olmayıp korona yüzünden ölenleri hala geri getirememiş. Niye ki acaba? "Yalan, bu yüzden kimse ölmez" falan diyecekler alt tarafı. 

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Oyun bitti. Biontechin Corona Asisina duzenli onay cikmiyor

    Al burdan yakhttps://journalistenwatch.com/2022/04/25/party-biontechs-corona-impfstoff/
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ölen kaç kişiyi geri çağırdın şimdiye kadar. Böyle emin olduğuna göre epey olmalı. Sonuçta aslında onlar ölmedi, hepsi oyundu değil mi?  

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Asidan ölen kac kisiyi geri cagirdin? Otoimmun hastalik gelistirip tonlarca ilac almak zorunda kalan kac kisinin hesabina yardimda bulundun? Asidan sen bu kadar eminsin ama Biontech sirketi kendi asisindan senin kadar emin degil. Duzenli onayda alamiyor, politik salgin baskisi varken acil onayla milleti asiladilar.

    Virus degildi tehlikeli olan, Politik salgindi. Yoksa viruse 2-3 kez yakalandim, ondan rahatsiz olmadim, siyasi salgindan oldugum kadar.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bak virüs tehlikeli değil diyorsun. O zaman ölenleri geri getirmen lazım. Aşı olan herkeste hastalık geliştirmedi o mantıkla.


    Aşının yan etksi olabilir deniyordu ama siz virüs tehlike değildir diyorsunuz görüldüğü gibi. Yani "aslında böyle değil" diyen siz olduğunuz için ölenleri geri getirmeniz lazım. Ölenlerin sayısı belli. Senin söylediğin kişiler kanıtlı olarak kaç mesela?


    2 yıldır birbiriyle çelişen onca algı yaptınız, insanlar da ondan rahatsız oldu. Söylediğiniz pek çok iddiada yalan çıkınca yenisi uydurdunuz ama hep haklı olduğunuzu düşündünüz.

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Yerinde sayip ayni seyleri tekrarliyorsun. Asiya ragmen olenleride senin geri getirmen lazim. Asi olmayan herkeste hastalik gelistirmedi.

    O degilde Asi firmalarindan cok savundunuz asilarini, simdi dimdizlak kaldiniz ortada. Sen hayatini Bionteche borclu olabilirsin

    2 yildir hep ayni seyi soyledik, soylediklerimizin hangisi yalan cikti? Hatta ilk donem komplo dedikleri seyleri kendileri itiraf ettiler. Ha diyeceksin asidan çip cikmadi, sonucta asilar kilit doneminde biryerlere gidebilmen icin gerekli bir çipe donustu, sonuc ayni oldu.

    Biontech size sizi kandirdim desede siz kabul etmezsiniz. Insanlar aldatilmayi kabul etmek yerine yalana inanmayi tercih ederler. Simdiden sindirmeye basla. Yeni oyuncak buldular Savas ve Coronanin pabucu dama atildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Nisan 2022; 20:50:15 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ne kadar anlatılsa da siz anlayamadığınız için ilerleyemiyoruz. Baksana virüs tehlikeli değil diyen sensin ama bir oyun yüzünden ölmüş gözükenleri geri getirmeyi bana yüklüyorsun. Yoksa dediğin gibi hepsi oyun değil miydi ve insanlar gerçekten mi öldü?Aşı Olanlar Pişman Mısınız? 



    O kadar şey dedikten sonra hala hangisi yalan çıktı deme bari, en azından kendini kandırma.


    "Insanlar aldatilmayi kabul etmek yerine yalana inanmayi tercih ederler"


    Maalesef bu doğru, o yüzden siz kendi çelişkilerinizi bile fark edemiyorsunuz. Gerçeklerden çoktan koptunuz. O yüzden şimdiden yeni oyuncak diyerek yeni algılara hazırlık yapıyorsunuz. Size göre hep büyük oyunu sadece siz görüyorsunuz, başkaları göremiyor. Her zaman büyük oyun oluyor, tabi nedense sadece işinize geldiği şekilde.Aşı Olanlar Pişman Mısınız? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Nisan 2022; 20:56:43 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.