Şimdi Ara

Ashes of Al'ar sonunda. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
11.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oyunsürenin dolmasına 1-2 saat kala dene düşer belki. bende öyle olmuştu. 2 saat kalmıştı süremin dolmasına. dedim uzun bi ara vermeden önce son bi kez kesim. kestim düştü. 2 saat uçtum keyfini sürdüm bidahada gametime yüklemedim

abi otomatik odemesi olanlar napcak :D

bu arada dun karazhana gitti arkadas,
    ben bu karazhani niye 25 mane ceviremiyorum dedi :D
    oglum oyle bisi yok diyesiye kalmadan herif midnight i patlatti :) hala sovuyorum blizzarda. bu dusurdugu ikinci mount. ucuncuyu dusursun aticaz guildden :D

• quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

oyunsürenin dolmasına 1-2 saat kala dene düşer belki. bende öyle olmuştu. 2 saat kalmıştı süremin dolmasına. dedim uzun bi ara vermeden önce son bi kez kesim. kestim düştü. 2 saat uçtum keyfini sürdüm bidahada gametime yüklemedim

oglum oyle bisi yok diyesiye kalmadan herif midnight i patlatti :) hala sovuyorum blizzarda. bu dusurdugu ikinci mount. ucuncuyu dusursun aticaz guildden :D

reyiz,

kim o merak ettim ,)

• Bir türlü düşüremedim şu tavuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: whereismywings

quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

reyiz,

kim o merak ettim ,)

umut dusurdu :)
    cerebrite var ya. ordan bi de alara gitti, onu da dusurseydi kickliyodum valla :D

• ilk mount hangisiydi ben hatırlayamadım :D

ayrıca nasıl bi beddua ettiysen gene düşmüyor, gene düşmüyor :D
  • Bugun bir daha invincible dusurdum ama su alar hala yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WDCanatan

Bugun bir daha invincible dusurdum ama su alar hala yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: WDCanatan

Bugun bir daha invincible dusurdum ama su alar hala yok...

Ashes of Al'ar sonunda.
    Allah beni bir kuş edecek konucam yakınlarınıza çat diye yapıştırıcam suratlarınıza, tahrik mi ediyorsunuz lan beni
    Buzulların erisin arthas, kötürüm kal geber.

• az önce tempest keep sololarken Ka'el yanında bi phoenix çıkardı, ilk defa dikkatimi çekti, öldürdüm phoenix egg oldu, fakat onu da öldüremeden boss öldü, acaba al'ar onun içinde miydi bilemedim oyunda yeniyim
  • Dovahkin kullanıcısına yanıt
    Yok yok onun içinde değildi korkma
  • valla çok rahatladım sağol
  • 3 haftada toplam 4 karaktere yani 12 denemede 4 azure drake düştü diğer mountlardan hala ses yok

• 200 küsür zul gurub girdim hala panter yok olsa da kullanmayacam o ayrı

• Şunu gördüm şaşırdım.Hergün giderim bakarım ama yok,olsada para yok hoş para olsada almam(yeteri kadar gold olsa alabilirimde) Adam 1m golda almış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 1 Mart 2014; 13:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs

Şunu gördüm şaşırdım.Hergün giderim bakarım ama yok,olsada para yok.

ohoo 999k gold vermiş adam çok vermiş ben genjurosda 340k ya aldım . karazhan dunemaul da filan 300-400k arasına alırsınız çok rahat

• TNethera gelsin para mühim değil
  • Smoldering Egg of Millagazor daha bi havalı geliyor bana, handisi daha nadir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs

Şunu gördüm şaşırdım.Hergün giderim bakarım ama yok,olsada para yok.

ohoo 999k gold vermiş adam çok vermiş ben genjurosda 340k ya aldım . karazhan dunemaul da filan 300-400k arasına alırsınız çok rahat

bir aya yakın bir süre oldu.Hellfire realminde 999k ya black markette satışta idi.

• resetten sonra gun 6 karakterle gırıp 4 aydır dusuremedıgım sey tum ıtemler dustu alınabılecek tum ıtemlerı aldımda mount yemın etmıs dusmuyo :D
  • Allah bu mountun belasını versin. Bu kadar çirkin olup bu kadar istenen mount görmedim ben. Yaklaşık 2 ay önce denemeyi tamamen bıraktım. Sizde denemeyin iğrenç çirkin mındar berbat bi kuş

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.