Şimdi Ara

Ashes of Al'ar sonunda. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
11.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onları zaten dı$arı çekip kesiyoruz sırayla sonra canlanınca da tek geliyorlar. Öyle bir bug yapıyorduk n'aptılar acaba fixlediler mi oni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flam

Onları zaten dı$arı çekip kesiyoruz sırayla sonra canlanınca da tek geliyorlar. Öyle bir bug yapıyorduk n'aptılar acaba fixlediler mi oni?

o amelesel yöntem. bug değil. hiçbizaman o eski taktiği kullanma :) dal içlerine kes hepsini. 85te mecbur o taktik kullanılıyodu şimdi kullanmak çok saçma.
  • dua edin ben de gidip bi yardıracağım orada. malum türbeye geldik, hayrını görelim ,)
  • Madem kısmetli bu topic yarını bende iple çekiyorum. Olacak bu sefer
  • Ben de Onyxian Drake için geldim buraya, belki işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Onları zaten dı$arı çekip kesiyoruz sırayla sonra canlanınca da tek geliyorlar. Öyle bir bug yapıyorduk n'aptılar acaba fixlediler mi oni?

o amelesel yöntem. bug değil. hiçbizaman o eski taktiği kullanma :) dal içlerine kes hepsini. 85te mecbur o taktik kullanılıyodu şimdi kullanmak çok saçma.

La ölüyom ölüyom. Bir fear bir disorient dördü bi anda kalkınca dumanımı attırıyorlar. DK değilim gi o icebound fortitude atıverip koyayım hepsine birer tane. Dot karakteri bizim kedicik :D yaya yaya kavga ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

La ölüyom ölüyom. Bir fear bir disorient dördü bi anda kalkınca dumanımı attırıyorlar. DK değilim gi o icebound fortitude atıverip koyayım hepsine birer tane. Dot karakteri bizim kedicik :D yaya yaya kavga ediyor.

.Kediciğin varsa en iyisi disorient atan kadın büyücüyü odanın en kael'e en uzak ucunda kes ilk çıktığında,diğerlerini de doğdukları yerde.Druidin iki tane charge tipi var bildiğim kadarıyla,ilk disorient gelmeden dotları dizmiş olursun gerisi kek.

• Ya kael combatın son fazında hp yi aralıksız olarak düşürüyor 20k ya falan düşürdü en son hpmi. Orada sorun yaşıyorum. Napıoduk orada bi yol yordam var mı?
  • Koca Blood Elf lideri, Demonhunterların kralını dolandırabilmi$, Sunstrider hanedanı üyesi Kael'thas tan da askerlik arkada$ım gibi bahsetmem de ba$ka mevzu tabi.

İ$te bunlar hep blizz...
  • İkinci phase'in başında kaelden uzak dur.Havada uçtuğun sürece tehlikedesin canın % olarak azalır.Havada uçma bitince git öldür.
  • quote:

quote:

quote:

Okumadinmi yazdıklarımı. Ordan düşen staffi tak dedim ya.

• Staff stuna karşı koruyor. Yine de disorient yiyorum. O karı az biraz deli. Staff mtaff i$lemiyor :(
  • quote:

Staff stuna karşı koruyor. Yine de disorient yiyorum. O karı az biraz deli. Staff mtaff i$lemiyor :(

Stun fear disorient e karşi koruyo. Warlock ve druidimle mutlaka staffi takiyorum. Warriom zaten talent sayesinde ölümsüz oldugundan sorun olmuyo onda. Staff i tak yap düsecek hemen ashesofalar. Keramet staffta.

• Zahid var mı bi isteğin, ne bileyim şöyle bi büyük olur, meze olur. Sofra olur.

Bak cidden soruyorum. Ne güzel yardım ettin sen öyle ne kadar saygıdeğer bir insansın kardeşim. Üşenmedin erinmedin herşeye cevap verdin. Gerçekten güzel bir insansın.
  • Capernian kadar uyuzunu görmedim daha.
    Ama daha iyisi henüz çıkmadı;

#dayaninvincible
  • quote:

Zahid var mı bi isteğin, ne bileyim şöyle bi büyük olur, meze olur. Sofra olur.

Bak cidden soruyorum. Ne güzel yardım ettin sen öyle ne kadar saygıdeğer bir insansın kardeşim. Üşenmedin erinmedin herşeye cevap verdin. Gerçekten güzel bir insansın.

estağfurullah. wow hesabım frozen olduğundan boş vaktim çok forumda takılıyorum ondan herşeye cevap veriyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 26 Haziran 2014; 0:17:37 >
  • ben bu foruma drop oranları için girmiştim.dayanamadım üye oldum.öncelikle hayırlı olsun drobun.benim merak ettiğim belli başlı sitelerde yazılı olan drop oranları ne kadar doğru acaba ? belirtilen oranlarda girdiğimiz halde düşmüyor.resmi açıklama olan drop oranlarını biliyormusunuz acaba ?
  • Nikabare N kullanıcısına yanıt
    Sonuçta şans işi. Drop oranı %99 olsa bile 30. denemende bile düşmeyebilir.

Drop oranlarıda doğrudur.
  • benim tahminim şöyle. o %2 drop rate gerçekde bizim bildiğimiz gibi değildir öyle olsa oyuncuların yarısında ashes of alar olmaz çünkü %2 inanılmaz düşük bi değer. büyük ihtimalle şöyledir; otomatik olarak her 50 raidde 1 kere düşüyodur. artık kimin şansına gelirse. yani bi hafta 1000 kez o raid yapıldığında 20 kişiye garanti düşüyodur. tabi bu benim tahminim çünkü o drop ratele 20. denememde düşmesi bile çok büyük bi şans. tekrar söylüyorum bu benim tahminim. eğer resmi bi yazı varsa gösterin bende doğrusunu öğrenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Capernian kadar uyuzunu görmedim daha.
    Ama daha iyisi henüz çıkmadı;
    />

#dayaninvincible

1 aydır 25 hc lk sololuyorum düşmedi hala düşüremeden statlar düşer diye çok korkuyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.