Şimdi Ara

Asgari Ücretle Millet Nasıl Evleniyor Aklım Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asgari ücretle evlenen çiftler var iki tarafta sıfır aile desteği ve kiraya çıkarak evleniyor.

Nasıl bir cesaret abi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 2 Nisan 2025; 20:41:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bunu onlara sormalısın. 🫡

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ödeyemeyecek durumda değilim param var fakat borç parayla ben hayatta rahat edemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evlilik denilince sadece uçkur olarak algılıyorsan senin algıların bozuk demek ki sen bu konuyu açtığına göre bunu dillendiren ve merak eden de sensin.

• Arkadaşımın abisi haziranda evlenecek. Adam 40 yaşında, kadın da 40 civarı. Adam fabrikada normal işçi, asgari ücretli. Kadın da aynı şekilde aynı iş yerinde çalışıyor, tanışıyolar 2 ayda nişanlandılar bu Haziranda da evleniyorlar. Kiralık ev buldular 15 bin lira. 2 asgari 44 yapıyor, nasıl geçinecekler aklım ermiyor

• liseli muhabbetine döndürdün. insanlar neden evlenir? ilişki ciddiye bindiğinden dolayı. cinsellik de bunun en temel sebebindendir. tabi yeni nesilden gelen solcularda böyle şeler pek dikkat çekmez.

evliliğin bir diğer sebebi de aile olarak gelecek nesil devam ettirmek olduğundan çocuk da yaparlar. sen buna da karşısındır. bence bu halde çocuk yapanları değil de ... bu ekonomik zorlukta sigaraya biraya dünya para verip, üstüne kedi köpek müridi kesilen topluluk için kafa yor.

adam zaten seviyor evleniyor. sorun zorunlu olanlarda.

Evliliğin temel sebebi cinsellik değildir, sevdiğin insanla aynı çatı altında hayatı paylaşmaktır. Cinsellik olur mu? Olur. İsteyen çocuk yapar isteyen yapmaz buna bir şey diyemem ancak Dünya genelinde ekonomik sıkıntılar varken kendimi ekonomik özgürlüğe sokmadan ne evlenirim ne de çocuk yaparım evlenince.

Sizin biraz kafayı yaktığınızı düşünüyorum tanımadığınız insan hakkında solcu damgası yapıştırıp anti natalist vurgusu yapmak komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

꧁•⊹٭V.İ.P*⊹•꧂
  • benim de aklım ermiyo. ben cesaret edemiyom evlenmeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

insanın en temel , karşı konulamaz dürtüsü zaten açlıktır. Kadında ise ruhsal olarak da boy gösterir. Yani kadın hem ruhsal hem bedenen de açlık çeker. güzel görünmek ister çünkü bu sayede mesela etrafta gördüğü dişileri ezdiğini düşünür ki bu da ruhen tatmin olmak demektir. Fiziken ise bel altına gireceği için şöyle özet geçeyim: normalde anasının kuzusu babasının gülü diyeceğin kız, 3. defada neredeyse kendini dövdürecek kıvama geliyorsa cinsel birliktelikte... bu kızın hem ruhsal hem de fiziksel açlığının bir tür tatmin olma yöntemidir.

fakir olabilir. ama dediğim gibi eğer tatmin olabiliyorsa bunun için kadının ve erkeğin sorun yapacağı bir sebep olmaz.

geçenlede bir video izledim. kız kocasının aldığı arabadan hoşnut değildi. spor bir markaydı. sanırım ferrari istiyordu. yani bir çok insanın tatmin olacağı gtr, amg s 65 marka araç onu tatmin etmiyorken, seni beni tatmin eder. ama kız tatmin olmadı ve arkasını dönüp gitti. eee işte sana bahsettiğin "huzursuzluk".

• 2 tarafta çalışırsa ancak geçinilir

KARŞIYAKA
    .##......
    .##İZMİR#
    .##......
    .########

(_¯_¯(¯(¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯_¯¯(ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.