ASGARİ ÜCRETİN 56 TANE PİZZA ALABİLMESİ

-
-
300 liraya düzgün pizza yok. Benim söylediğim pizzalar minimum 500 lira, sosis kenar, bol malzemeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarımsaklı pizza canım çekti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle
Düşünsene asgari ücretli ise girdin
Yovmiyen gunde 2 pizza ve bos pizzalar ha dolu pizzalar 330dan başlıyor orta boy bi de
Sabahtan oglene kadar ki 5 saatin 1 pizza kocum al doya doya ye omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2010
Orta boy pizza: 22,5TL
600/22,5=27
2016
Orta boy pizza: 34TL
1300/34=38
2024
Orta boy pizza: 300TL
17000/300=57
-
eski yılların verileri yanıltır hocam. mesela 2010'da Bambi'de Ayvalık tostu 7 TL idi. Ayvalık tostu dediğim de böyle müthiş dolu ve kocaman, pahalı bi üründü. şuanda 250 liraya falan satılıyodur muhtemelen o tost.
yine 2010'da şirket ile Yıldız köşkünde akşam yemeğine gidip kişi başı 11 TL hesap ödemiştik.
2010' da kimse 22.5 TL'ye pizza alıp yemez bence. alan da aklını oynatmıştır. yahu 2010'da Ankara'nın nezih kebapçılarından birinde kocaman kebap içecek dahil 13 lira idi, her akşam beyti kebabı yerdim. adını unuttum mekanın ama full beyaz yakalı gelen, çok düzgün bi restoran. o dönemde 22.5 TL'ye pizza yiyen kişiye ödül vermek lazım. 22.5 TL demek günümüzün 800-900 lirasına denk gelir bence.
ekleme: bahsettiğim kebapçı Urfalı Hacı Mehmet. 10 yılı aşkın süredir gitmedim ama o zamanlar iki farklı şubesine gitmiştim ikisi de nezihti. 13 liraya hayvan gibi büyük kebabı içecek dahil yiyodun. ayrıca 2010'da Siirt fıstığının kilosu 13 TL idi Ulus'daki kuru yemiş dükkanlarında. düşünün 2 kilo Siirt fıstığı fiyatına pizza kim yer?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Ağustos 2024; 6:11:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haha böyle bir sey olamaz cocukken mangal pizza alirdik rahat rahat 13 liraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dominos early 2010'lar da iyiydi. şimdi yemeyin yedirmeyin zaten.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/38003783
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/117770659
Bu konulardan aldım fiyatları.
Kampanyalı fiyatlar farklı olabilir tabii.
-
Gerçek pizzayı burada yersiniz.
Sıcıutto dı parma deneyin. Ben şimdiye kadar pizza yememişim, ben hayvanım dersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 6 Ağustos 2024; 14:51:25 > -
Süper işte neredeyse sabah akşam 2 pizza eder,
-
pahalıymış demek ki hocam. milleti iyi soymuşlar. 12 liraya Hacı Mehmet'te satılan kocaman beyti kebabı varken 22 liraya bu pizza saçmalığı asla yenmez.
yahu 2010'da herhangi bi restoranda 22 liraya yemek yoktu ki. pahalılığıyla meşhur olan Mado'da bile kızarmış mantı vardı çok güzeldi böyle yanında yoğurtla falan. o bile 15 TL idi. bak bu bahsettiğim pahalı mekan haa.
-
POR FAVOR YALLAH ÜLKE DÜNYA GÜNDEMİNE BİR DAHA BURALARDA GÖRMEYİM SENİ. KAYBOL
-
buyüzden artık haftasonu arkadaşlarla cafelere gitmeyi kestim. serbest piyasa rekabeti diye birşey yok. cafe tayfası farz gibi her hafta çıktığı için ne fiyat olsa ödüyo. olan benim gibi içecek sevmeyen kişiye oluyo.
ben evde bile su-soda dışında birşey içmeyen biriyim. cafelere beş para etmez içeceklerde 150-200 TL bayılmak zorunda kalıyom ve bıktım artık.
bu insanları da anlamıyom. adam ömür boyu istisnasız hergün o cafelere gidip birkaç yüz TL bayılıyo. bu adamın evi arabası da yok ama hergün cafede.
dominos pizzaları kötü 100 lira bile çok
happy moons'da hunger'da falan 300 liradan ucuz
-
Büyük bir kesim gösteriş için yapıyor bunu. Sosyal medyayı komple kapatsak enflasyon yarı yarıya düşer herhalde.
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Mevcut yönetimi savunmuyorum. Ekonomi bence de kötü.
Ama bunun yansıması fiyatlardan çok yaşam kalitesine oldu gibi.
-
hocam bu arada benim sana 2010 fiyatları diye bahsettiğim fiyatların çoğu aslında 2011 fiyatları. çünkü ben iş gereği Ankara'ya çoğunlukla 2011'in ilk 6 ayında gitmiştim. yani adam 2010'da pizza 22 TL yazmış, ben 2011'in başlarında 13 liraya beyti kebabı yiyodum, kilosu 12-13 liraya Siirt fıstığı alıyodum.
hatta 2011'in ilkbahar aylarında Gölsu parkı mıydı neydi (Etmesgut sanırım orası) orada kişi başı 11-12 lira gibi bi ücret ile (13 TL değildi ona eminim) açık büfe kahvaltı yapmıştık. böyle bi kahaltı görmemişsindir. herşey sınırsız ama HERŞEY. bak tüm meyveler, tüm kuru yemişler var zaten, bademine-fındığına kadar sınırsız. onu geçtim, istediğin menemen-sucuklu yumurta ne istersen anında yapıp taze ve sıcak olarak önüne getiriyolar sınırsız. onu da geçtim, adamlar açık hava mekana müşteriler kullansın diye birsürü ocak koymuşlar tamam mı, birsürü tava var temiz. istediğin her malzemeyi (sucuğuna-salamına kadar) kesip-doğrayıp kullanıma hazır vaziyette sınırsız koymuş ocakların yanına, yağı da koymuş, al kedin canın nasıl isterse öyle menemen-sucuklu yumurta yap-ye. istediğin kadar tekrar tekrar yap-ye. yapmak zor geliyosa söylüyosun adamlar pişirip önüne koyuyolar zaten.
ve hocam Pazar sabahı gitmiştik, mekan büyük ölçüde boştu. ilkbahar ve hava mis gibi piknik havasıydı. düşün kişi başı 11-12 lira. göl manzaralı açık hava. öğleden sonra saat 2'ye kadar oturmuştuk, herşeyden yeyip içmiştik bol bol. şuanda öyle bi kahvaltı sunabilmeleri imkansız. sunmaya kalksalar, orası yıkılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X