Şimdi Ara

Asgari ücret şu ekonomiye göre komik değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlüğü 1000 tlye bile gelmiyor. Bekar bir adama bile yetmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Kasım 2025; 19:26:59 >
  • Geçen bursaya gittim. Aloft hotelde 1 gece kaldım. Güzel yaprak iskender döner yedim. Aksam da alkollu bir yemek. Biraz dolastım. Genelde odunluk tarafındaydım. Aksam infernoya gittik biraz eglendik. Toplam harcadıgım para 30 binin üzerinde. Yani asgari ücret 1 günde bile cok rahat harcanan bi para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bi zamandan sonra alışın guvvetlenio sanırım

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • komikten öte acı ama umurlarında değilki adamlar kendi çanaklarını doldurmakla meşguller. bir dahaki seçimde bu hökümete oy atmıcam.

yoksam önceki seçimde bu hökümete mi oy attın? 

• Asgari ücret yanlış bir uygulama değil asgari ücret bir ülkede vasıfsız ve hiçbir meziyeti olmayan bir kişinin alabileceği en düşük ücreti belirleyen bir alt skala bu yüzden asgari ücret bir ülkede bence muhakkak olmalı ama bizim ülkemizde eleştirilmesi gereken şey asgari ücretin miktarı değil bu ücreti kaç kişinin aldığı yani eğer çok büyük bir Kalabalık asgari ücret ve civarında maaş alıyorsa bu ülkenin temel sorunudur. Ülkenin temel problemi alınan asgari üretim miktarı değil alınan asgari ücretin alan kişi sayısı da aslında çok fazla değil ülkenin temel sorunu gelir adaletsizliği yani bir takım insanlar asgari ücrete bir ay boyunca çalışarak alırken bazı insanlar bu ücreti bir günde iki günde harcayabiliyorlar veya bir otomobil bir ev gibi bir emtia asgari ücrete vurulduğu zaman yüzlerce ay çalışarak alınabilecek bir emtia’ya dönüşüyor sıkıntı buralarda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.