|
İngiltere'nin yeni nesil jet eğitim uçağı için HÜRJET güçlü aday!
-
-
Muhtemelen kaynaklarını daha gelişmiş projeler için ayıracaklar, 6ncı nesil Tempest gibi. Bu tarz donanımlar bundan sonra uygun fiyatlara ithal edilecek. Hayırlısı ile pastadan en fazla dilimi alırız artık....
-
Dilerim dediğiniz gibi olsun, uçak merakım var, daha iyisini daha gelişmiş olanını, bu jet eğitim uçağı fazla bir teferruat yüklenmez sanırım, ince ve diğerlerinden hızlı, 6. Nesil uçağı görmek istiyorum, önce ülkemizde uçtuğunu görmek, her şeye rağmen hayırlısı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bizde yok daha çok enteresan. Envanter sıfır.
Sorsan 2027'de girecek diyorlar ama 2025'te ayda 2 tane üreteceğiz diye resmi ağızdan duyuru var. (ondan önce de var) ama bizde yok hala, garip.
_____________________________ -
yeterki anlaşma sağlansın. montaj hattı ingiltereye kurulup tüm avrupaya satma şansı doğabilir.
-
ya dünyaya sat istediğin yere sat uzaya yolla da bizde yok ki?
Bizde niye yok?
her işin içinde uzun zamandır İngilizler var TR'de. O kadar iç içeyiz ki (!) istihbarat başkanı vedasını ve casus program tanıtımını İst'te yaptı
İngiliz istihbarat şefi veda konuşmasını neden İstanbul'da yaptı? - BBC News Türkçe
Umarım başarılı satış ve teslimat olur ama yedirmezler gibime geliyor. En basiti Amerika motor satışına onay vermez olmaz. İspanya'da da benzer durum olabilir.
-
tıpkı diğer ülkelerin sıraya girdiği gibi bizde sıradayız. ilk sırada biz varız. ilk alacak olan biziz.
-
İspanya için iyi bir ihracat elde edersek, İngiltere, ABD ve başkalarına da satarız bundan sonra. Zaten bu ülkeler kaynaklarını büyük ölçüde küçük çaplı projelerden yüksek teknolojiye aktaracaklar. Satış sonrası destek, sürekli iyi diplomatik ilişki sağlamak, ve rakiplerden fark yaratmak gerekir. Mesela Brezilya da eğitim uçağı yapıyor diye biliyorum, hem de bizim gibi uygun fiyata.
-
Bu hürkuşu hürjeti nerden aldık maliyeti ne kadar hangi fiyata satıyoruz bunları merak ediyorum dogrusu yerli milli hikayelerinin buda togg olayı gibi ama kar ettiriyorsa iyi proje
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Abd t7 yi doğru düzgün uçuramıyor bile, hürjet 2 prototip ile çatır çatır test uçuçuşu yapıyor şu an. Önümüzdeki yıllarda seri imalata giricek, t7 den çok sonra başladık ancak şu an proje olgunluğu t7 den fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ingilizlere uçak satacaz haberini 15 sene önce görsem yalanı biraz ölçülü atın derdim. bugün: satıyoruz
-
Önümüzdeki yıllar?
2025'te her ay hangardan 2 tane çıkıyordu hani?
Niye bizde yok neden üretmiyoruz?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı