Şimdi Ara

Asansörde 41 saat mahsur kalsanız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her şeyi düşünmek için çok zamanım olurdu.

51 katlı Rockefeller Merkezi'nde bulunan Business Week Dergisi'nin müdürü Nicholas White (32), 43'üncü katta bulunan işyerine gitmek için asansöre bindiğini ve kat düğmesine bastığını söyledi. Voltajın düşmesiyle asansörün 13. katta durduğunu söyleyen White, asansörün kapısına vurmasına rağmen sesini duyuramadığını belirtti. 40 saat boyunca asansörde kalan White'ın avukatı müvekkilinin hálá şokta olduğunu ve işine dönemediğini kaydetti.

• kesinlikle delirirdim
    ben 2 dk kaldığımda bunalmaya baslamıstım...
  • bilmem çok garip olurdum heralde ama en kötü ihtimalle uyurdum..sakin biriyimdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

bilmem çok garip olurdum heralde ama en kötü ihtimalle uyurdum..sakin biriyimdir..

ya da..
  • muhabbet edecek biri olsa neysede tek başına zor gibi.
  • yanımda biri olsa sorun değil. kız olsa iyi olur

tek başıma sıkılırdım
  • 2 kişi olunca hava daha da az gelir be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben çıldırırdım heralde 3 kere asansörde kaldım ama kısa kısa allah kimsenin başına vermesin
  • 40 saat boyunca bişey yememiş içmemiş olarak ilk başta çok susardım orda çabuk susayan biriyimdir.
    sonra delirmiş gibi olurdum 40 saat boyunca kapalı bi yerde oksijen darlıgı falan sonra korkardım öle kalıcam die hep off çok kotu bı durum
  • yok be bence insan biraz pozitif olmalı^^ yani şu şekilde düşünse; amann kimsede yok, ne güzel tatil yat anasını satim dese o adam orda bayaa bi süre rahat kalır.. Yani kalmakda isterim şahsen (sessiz sakin olsa tabii)
  • izlerken içim sıkıldı.. 41 saat nasıl durulur yav, insanın tuvaleti gelir acıkır..

bu arada videonun gerçek oluğ olmadığı konusunda şüphelerim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 18 Nisan 2008; 21:56:16 >
  • aç kalma durumu olmasa daha fazla bile dururum bide yanımda bi kız(Elisha) olcak tamam ölene kadar ordayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy_Pressure -- 18 Nisan 2008; 21:58:59 >
  • aslında asansörde kaldığın zaman kendi çabalarınla asansörden çıkabiliyormuşsun.

Bunu bizim Lineer cebir hocamız Doç.Dr.İsmihan Yusubov söyledi. Bu hocamızı Sakarya Üniversitesinde okuyan herkes çok iyi bilir.Önce hocamdan bahsedip daha sonra çıkış yönteminden bahsedeceğim.Hocamız Balkan Hafıza şampiyonasının eski şampüyonlarındandır.hafızası kadar zekasıda çok iyidir. mesela 5 yıl önceki öğrencisinin ilk oturduğu yeri bile hatırlayabilen bir hocamız her neyse bir gün asansörde kalmış ve dayanamayıp kendi imkanlarıyla asansörden çıkmış ve bize asansörden çıkış yöntemini anlattı.

kaldığı asansör içeriden e dışarıdan iki kapılı asansör şekli günümüzde çoğu yerde kullandığımız modern asansör biçiminde.

şimdi çıkış yöntemine gelelim.asansörün ilk kapısı birazcık zorlamayla sağa sola çekmekle açılıyor ancak ikinci kapıda bir tırnak var muhtemelen sağ ya da sol üst köşede oluyor hem o tırnağı çekiyorsunuz hemde kapıyı sağa ya da sola doğru nereye doğru açılıyorsa oraya doğru ittirin kapı açılıyor.

• çok korkarım asansörden.. yıllardır binmem zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

bilmem çok garip olurdum heralde ama en kötü ihtimalle uyurdum..sakin biriyimdir..

ya da..

• quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

aslında asansörde kaldığın zaman kendi çabalarınla asansörden çıkabiliyormuşsun.

Bunu bizim Lineer cebir hocamız Doç.Dr.İsmihan Yusubov söyledi. Bu hocamızı Sakarya Üniversitesinde okuyan herkes çok iyi bilir.Önce hocamdan bahsedip daha sonra çıkış yönteminden bahsedeceğim.Hocamız Balkan Hafıza şampiyonasının eski şampüyonlarındandır.hafızası kadar zekasıda çok iyidir. mesela 5 yıl önceki öğrencisinin ilk oturduğu yeri bile hatırlayabilen bir hocamız her neyse bir gün asansörde kalmış ve dayanamayıp kendi imkanlarıyla asansörden çıkmış ve bize asansörden çıkış yöntemini anlattı.

kaldığı asansör içeriden e dışarıdan iki kapılı asansör şekli günümüzde çoğu yerde kullandığımız modern asansör biçiminde.

şimdi çıkış yöntemine gelelim.asansörün ilk kapısı birazcık zorlamayla sağa sola çekmekle açılıyor ancak ikinci kapıda bir tırnak var muhtemelen sağ ya da sol üst köşede oluyor hem o tırnağı çekiyorsunuz hemde kapıyı sağa ya da sola doğru nereye doğru açılıyorsa oraya doğru ittirin kapı açılıyor.

Kat arasında kalırsan

• biz 4 kişilik asansöre 5 kişi binince kalmıştık bir keresinde dersanede. şimdi 0 ve 1inci kat arasında kaldık ama asansörün camı kırık ve 0 kat koridoru o kırıktan görünüyordu. ona rağmen bazı arkadaşlar hava bitecek lan falan diyorlardı.

ben kalsam oturur mp3 çalardan müzik dinlerdim heralde pil bitince de uyurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

aslında asansörde kaldığın zaman kendi çabalarınla asansörden çıkabiliyormuşsun.

Kat arasında kalırsan

hocamızzaten kat arasında kalmış içerideki kapı senin hizanda zaten ama dış kapı ise ya altında olur ya da üstünde önemli olan tırnağı bulmak o tırnağı bulup dış kapıyı açtınmı ya aşağı kata atlarsın ya da üst kata tırmanırsın

• Orası ne biçim iş merkeziymiş ki 40 saat boyunca kimse fark etmemiş.

Amerikan filimlerindeki gibi asansörün tavan kapağını çevik bir hareket ile açar, dışarı çıkar, halata tutunarak tırmanır ve kapıyı aralayıp kurtulurdum. Sonra da kızı da kurtarıp, öperdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Orası ne biçim iş merkeziymiş ki 40 saat boyunca kimse fark etmemiş.

Amerikan filimlerindeki gibi asansörün tavan kapağını çevik bir hareket ile açar, dışarı çıkar, halata tutunarak tırmanır ve kapıyı aralayıp kurtulurdum. Sonra da kızı da kurtarıp, öperdim.

THE END.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.