Şimdi Ara

AS6935G-643G25MN İstanbulbilisim 1266 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/Aspire_AS6935G-643G25MN-Acer-Dünyası,8757.html

Artı çanta hediyesi varmış. An itibariyle stokta da var gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 30 Mart 2009; 23:10:32 >

• ee yuhh bedava verselermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

ee yuhh bedava verselermiş

Valla ben anlamadım. Bu ürün niye bu kadar ucuz. Oyun performansı falan çok iyi.
  • Arkadaşlar bu 3 kağıtçılara itibar etmemenizi öneriyorum. Sitelerinde görülen yüzlerce LCD yada Plazma TV yada Laptoplar aslında stoklarında yok. Siparişi ver linki çıkıoyr olması demek ellerinde olmadığını gösteriyor. Vakti zamanında aramıştım, hemen al linki çıkarsa ellerinde var olduğu anlamına geliyormuş. Bunun üzerine neden elinizde olmayan tvler vs orada diye sorduğumda ise bilgi amaçlı yanıtını aldım.

Sizce bu tüketiciyi yanıltmak değilmidir?

• kaç aylık cihaz acaba

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 30 Mart 2009; 22:08:11 >
  • Noluyo la

AS6935G-643G25MN  İstanbulbilisim 1266 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 30 Mart 2009; 22:36:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

kaç aylık cihaz acaba

edit:imla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire A315-42G Ram Eklemek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle ucuz ürünler gösterip dikkat çekmekten başka şey yapmıyolar...
  • kesin stoklarında yoktur. hem 3,4kg lık notebook mu olur yaf...
  • Fiyat süper.Teknosada kdv indirimsiz 1600ytl satılan ürün galiba...
  • ihtiyacı olan kaçırmasın bence gerçekten fiyatına göre resmen bedava
  • ürün stoklarında yok. sipariş ver butonu var. eğer stoklarında olsaydı hemen al butonu olurdu. hemen sazanlamayın. ib nin huyudur stoğunda olmayan ürüne çok düşük fiyat çekmek. eğer stoğunda olsaydı o fiyata olmazdı zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salagil

kesin stoklarında yoktur. hem 3,4kg lık notebook mu olur yaf...

aç karnına taşınmaz ayrıca wardır bunun da bir numarası .eğer stokta fln olsa ,kendi profillerinden konu açarlardı çoktan

• Almayı düşünen arkadaşlar sipariş vermeden önce istanbulbilişim'in karnesine bir göz atsınlar
  • Stokta olmayan ürünler haliyle hep ucuz
  • Sayın müşterimiz sipariş verdiğiniz ürün stoklarda kalmamış.Yerine fark almadan ASUS Eee PC göndersek olur mu?Hem daha küçük hem daha hafif.

Saygılarımızla İstanbul Bilişim Sistemleri

• adamlarda desenize arkadaşlar süper ötesi cesaret var inanamıyorum buna..pimi çekilmiş bomba diyorum ben istanbul bilişime .ipinizi çekerler söyleyim ağlamayın sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Sayın müşterimiz sipariş verdiğiniz ürün stoklarda kalmamış.Yerine fark almadan ASUS Eee PC göndersek olur mu?Hem daha küçük hem daha hafif.

bu söyledğin şaka dimi arkadaşım bu laptopun yerine Eee pc önermiş olamazlar olmamalılar bu kadarına da artık pes
  • quote:

Orjinalden alıntı: beYdeNbeY

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Sayın müşterimiz sipariş verdiğiniz ürün stoklarda kalmamış.Yerine fark almadan ASUS Eee PC göndersek olur mu?Hem daha küçük hem daha hafif.

bu söyledğin şaka dimi arkadaşım bu laptopun yerine Eee pc önermiş olamazlar olmamalılar bu kadarına da artık pes

Söz konusu İstanbulbilişim ise herşey olabilir

• bende sevinmiştim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.