Şimdi Ara

Artısıyla eksisiyle enpara cepteteb vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Yurtdışında okuyan bir öğrenciyim. Biriktirdiğim parayı bir günlük faiz hedabina yerleştirmeyi düşünüyorum boş durmasın diye. Sanırım en çok kullanılan iki firma/hizmet enpara ve cepteteb. Hemen bu forumda ayrıca konusu olduğunu biliyorum ama ikisi de birçok olayını sonradan değiştirmiş kampanyalar ücretsiz hizmetler falan hiç aynı kalmamış. Şimdi şu an ki duruma göre bana hangisini önerirsiniz? Ya da ikisini de geç şu daha iyidir diyeceğiniz bir banka varsa onu da söyleyin. Kısacası artısı ve eksisiyle su iki hizmeti bir karsilastirabilir mi işi bilen forumdaslar?
    Not:yurtdışında okuduğum için tl günlük faiz hesabı dışında belki döviz hesabım da olur, tavsiyelerde bunu da dikkate alırsanız sevinirim. Yurtdışında para çekme veya döviz hesabı faizi gibi açılardan yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • cebteteb yurt dışı kullanımda rakipsiz. Bugün euro çektim yurt dışında hiç bir masrafı yok ve oran 3.29 idi. Türkiyede bugün euro alsam daha pahalıdır. Ama sadece Bnp ve filial bankalarında. Bnp avrupanın en büyük bankalarından aynı zamanda teb inde sahibi
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şimdi hem euro hem tl var elimde dediğim gibi. Komple tlye çevirip günlük faiz hesabı açmak mı daha mantıklı, gerektiğinde sizin yaptığınız gibi oradan euro da cekilebiliyor madem kolayca? Yoksa euro hesabım da olsun mu onda da faiz varsa?
    Ve son olarak bi soru daha: şu an cepteteb daha önde gözüküyor vallahi, enparanin ayın enparalisi olayı için falan da çaba harcayamam zaten. Ama enparada olmayan ve beni ilgilendirebilecek başka farklar var mı? (aldığı işlem ücretlerinde kritik bi fark vs)
    Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • euro hesabın getirisi az. Tl düştüğü zaman işe yarıyor. Enpara veya cebteteb hiç bir işletim ücreti yok. Karar senin. Zaten cevabım aynı değişmez. Para çekerken Tr deki banka saatleri içinde çekmen lazım. Yoksa gine mesela euro 3.30 sa 3.40 dan çevirirler.
    enparanın benim en sevdiğim tarafı kredi konusunda bayağı bonkörler. Cebteteb bu konuda çok cimri. Hatta hastalık derecesinde cimri veya aptalca bir sistem. Mesela maaşım cebtetebe gelir ama krediyi enpara daha kolay verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 12 Ağustos 2016; 22:27:54 >
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece birikim hesabı olarak kullanmayı düşünüyorum zaten, ceptetebi seçiyorum o halde. yardımınız için çok teşekkür ederim :)
  • Chaghatai C kullanıcısına yanıt
    Hocam vadeli hesabı ve kampanyalarındn dolayı cepteteb

    https://www.cepteteb.com.tr/kampanyalar
  • Cepteteb kredi kartının yanında normal TEB Bonus da alınabiliyor mu? İkisini birden veriyorlar mı?
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz herhalde çünkü başvurusu kısmında o da gozukiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.