Şu anda yurt dışındayım. Hesabım kartlarım 2.kez güvenlik nedeniyle kapatıldı. İlkinde decathlon dan sanal kartımla alış veriş yaptım. Bana tlf geldi yut dışında olduğum için cevap vermedim zira yurt dışında olunca tlf faturaları binlerce tl oluyor. Bir keresinde bu hatayı yaptım 12000 l telefon faturası geldi Neyse ertesi gün telefon ettim belki 10 kere güvenlik birimi yaptığından sadece onlar hesabı açabiliyormuş. Halbuki telefon edince zaten bütün aşamalardan geçiyorsun. Kart numarası şifre falan. Hesabım 3 gün sonra açıldı. Dün yurt dışından gelen emekli maaşımı ve tatil parasını tl ye çevirip enparaya kendi adımı vererek kendime diye yolladım. Zira enparada hem günlük faiz alıyorsun hemde yaptığın bütün ödemeler ücretsiz. bana gelen telofonu açtım. Ziraat atm diyor. Güvenlik birimi. Sorduğu soruya bakın. Neden bu parayı yolluyorsunuz. Nerede harcayacaksınız? Bende kızdım. Size ne kendi maaşım istediğim yerde harcarım. Beyefendi bunu sizin güvenliğiniz için yapıyoruz deyince ben de kızdım. Ya dedim kim bu kara parayı kendisine yollar?Hesabıma girilse adam parayı bana mı yollayacak? dedim. Gine dedi güvenlik falan. Dedim siz bu işi abartıyorsunuz. İnsan kontrol edel para kimden kime gidiyor! Yaptığınız işmişgüzarlık dedim. Adam bana kızdı ve hesaplarımı kapattı. Ertesi gün bütün gün yurt dışından Ziraat bankası müşteri temsilcisine tlf ettim. Maalesef başaramadım. Adam benim kart şifremi de değiştirmiş. Bir türlü güvenlik sorularını bitiremedim. Yani tamam güvenlkl iy bir şey ama güvenlikte çalışan insanın biraz kafasının çalışması lazım. Bu olay hem sinirlerimi hoplattı hemde beni çok zor duruma düşürdü. Param var kullanamıyorum. Mecburen başka bankadan kredi çekip ödemelerimi yapmak için. Şikeytçiyim çok kızgınım ama nasıl olacak bilmiyorum |
ziraat bankası şikayet ediyorum

-
-
https://ebulten.bddk.org.tr/esikayet
Buraya kayıt açmalısınız.
Ayrıca VOWIFI özelliği ile yurtdısındayken de yurtiçindeymiş gibi wifi üzerinden arama yapabilir, arama alabilir ve sms alıp gönderebilirsiniz. Bu özelliği aktif edin bir sorunla karşılaşmazsınız.
-
tşkler, bugün ziraat bankası sitesinden şikayet ettim. Dediğniz yere de yazacağım. İyi ki başka banka kartlarım var yoksa Belçika da aç kalırım. Yakında kredi kartı ödemelerim var. Çok saçma ve can sıkıcı bir durum.
-
Her bankanın güvenlik prosedürü farklı olabiliyor hocam. Üstte verdiğim linkten BDDK ya iletin oradan tarafınıza daha detaylı bir yanıt gelir.
-
tmm ama insan kendine para yollayınca hesap kapanır mı? Tanımadığım birisine yollarsın anlarım. ama ben her ay maaş hesabımdan bütün paramı yollarım.
-
Emekli bankacılığı böyle oldu Halkbank ta benzer şeyleri anneme yaptı çok fazla dolandırıcılık olduğu için önüne geçmek istiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VOWifi ile arama almak ücretsiz mi hocam, birde internete sadece wifi ile bağlı olma şartı falan var mı?
-
Operatörünüzün vowifi sayfasına bakın detaylar yazar hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X