3.5 Senedir fazlasıyla altcoin topladım ve artık yeterli olduğunu düşünüyorum. Son birkaç ekleme daha yapıp dokunmayacağım. Gidip ETH ve BTC toplamam lazım. Keşke daha fazla bitcoin ve eth olsaydı fakat bunu 15 seneye yayacağım artık. Yakında altın, gümüş ve paladyum gibi şeylerde toplayacak hale geleceğim uzun vadeye bitcoin yanına. RWA sepetinden kale olarak gördüğüm projenin son 400 dolar eksiği var onuda tamamlayacağım yakında. Belki yapay zeka projesine de 200 dolar daha atarım ondan sonra nadasa bırakacağım. Yatırım tavsiyesi değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 5 Haziran 2025; 21:42:45 > |
Artık Yeterince Alt Topladığımı Düşünüyorum

-
-
Uzun zamandır altcoin almıyorum önceden aldıklarım duruyor hala. BTC ralli sonrası güzel bir düşerse oradan BTC alırım sadece başka kripto yatırımı düşünmüyorum.
-
BTC'ye de aslında tamamen bel bağlamayı düşünmüyorum.
SHA2 her ne kadar kuantum saldırılarına karşı dayanıklı olsa da ilerleyen yıllarda fonksiyonel anlamda masaüstü pc olarak verilebilecek bilgisayarlar üretilirse SHA2 en fazla 10-30 yıl dayanır toplu saldırılarda.
Beni o ihtimal biraz korkutuyor. Şu an zaten ASIC minerlar ile mining ediliyor.
Aslında elimde ev ve araba olsa ve istediğim miktar para olsa mining rig kurup çok güzel bir coinde mining yaptırırdım. 1 RTX 3060 ile ortalama 128 adet kazsam ileride hypelansa güzel yerlere gelir.
Beklemek kanser ediyor ama bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 5 Haziran 2025; 21:54:6 > -
Aynen portföyün tamamını kriptoya gömmemek lazım
-
Elon piyasarın içine etti
-
Bana fırsat doğdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X