Şimdi Ara

Artık Türkiye'de Takım Tutmuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adaletin olmadığı yerde, insanların aptal yerine konulduğu bir camiada takım tutarak kendimi de aptal yerine koymak istemiyorum artık. 3 Temmuz'dan beri savunduğum tek şey vardı. Bu olay şike değil şikeden de öte siyasi bir olaydır. Hükümetin birilerini bitirme operasyonudur diye düşündüm. Ama cidden yanılmışım şike varmış. Niye mi? Hükümet neden bitirmek istediğini kurtarsın ki değil mi? Başbakan "Kişilerle, kurumlar ayrılacak." dediğinde bunun sinyalini vermişti zaten. Demirören bir piyondur. Ha diyeceksiniz ilk defa mı şike oluyor. Hayır tabiki de. Şu ligde en ufak şikeye karışmayan takım olmadığını düşünüyorum. Bu kadar büyük paraların döndüğü bir yerde, şikenin olması acı ama gerçek bir olaydır. Ki çok kez başka ülkelerde de tanık olduk. Ama bizim tek bi farkımız var. Adalet yoksunuyuz. PFDK, en ufak bi kişiye bi kuruma dahi ceza vermese gerçekten yokmuş derdim. Ama birilerine verip olmuş diyip başkalarına vermiyorsun, göz göre göre kurtarma operasyonu yapıyorsundur. Bu GS,FB, TS veya x takım meselesi değildir. FB'nin yerine başka takım da olsa belki de aynı kararları vereceklerdi. Bir çok kişi gibi ben de bunu görmeyecek kadar aptal değilim. O yüzden şu saatten itibaren Türk futbolu zerra umurumda değil.

Not: Banane kardeşim senin kararından diyenler olacaktır, haklısınız sizi ilgilendiren birşey yok, verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim, sadece içimde kalmasın diye yazdım. Kalın sağlıcakla.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Adaletin olmadığı yerde, insanların aptal yerine konulduğu bir camiada takım tutarak kendimi de aptal yerine koymak istemiyorum artık. 3 Temmuz'dan beri savunduğum tek şey vardı. Bu olay şike değil şikeden de öte siyasi bir olaydır. Hükümetin birilerini bitirme operasyonudur diye düşündüm. Ama cidden yanılmışım şike varmış. Niye mi? Hükümet neden bitirmek istediğini kurtarsın ki değil mi? Başbakan "Kişilerle, kurumlar ayrılacak." dediğinde bunun sinyalini vermişti zaten. Demirören bir piyondur. Ha diyeceksiniz ilk defa mı şike oluyor. Hayır tabiki de. Şu ligde en ufak şikeye karışmayan takım olmadığını düşünüyorum. Bu kadar büyük paraların döndüğü bir yerde, şikenin olması acı ama gerçek bir olaydır. Ki çok kez başka ülkelerde de tanık olduk. Ama bizim tek bi farkımız var. Adalet yoksunuyuz. PFDK, en ufak bi kişiye bi kuruma dahi ceza vermese gerçekten yokmuş derdim. Ama birilerine verip olmuş diyip başkalarına vermiyorsun, göz göre göre kurtarma operasyonu yapıyorsundur. Bu GS,FB, TS veya x takım meselesi değildir. FB'nin yerine başka takım da olsa belki de aynı kararları vereceklerdi. Bir çok kişi gibi ben de bunu görmeyecek kadar aptal değilim. O yüzden şu saatten itibaren Türk futbolu zerra umurumda değil.

Not: Banane kardeşim senin kararından diyenler olacaktır, haklısınız sizi ilgilendiren birşey yok, verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim, sadece içimde kalmasın diye yazdım. Kalın sağlıcakla.

Sen bırak bu işleri gel Forza oynayalım :) kafan dağılsın biraz

• Ben takım tutmayı bırakalı çok oldu,biri şike yapar,ırkçılığı örtpas eder,öteki temizmiş gibi,kupa ister habire,son karabük maçını izledim trabzon o sezon,karabük sanki önünde enerji duvarı var gibi trabzonun toplarına dokunmuyor,zokoranın tekmesini desteklemelerini zaten ayrı bir iğrençlik görüyorum,galatasaray hep temiz futbol diyor ama ordada yarısı avrupaya gidelimde,nasılsa bunlar bu korkuyla bi daha şike yapamaz diyip,çok somut hamleler yapmıyor.Yarısının temiz futbol istediği doğru.Beşiktaşlılar eboueye yaptıkları ırkçılıktan sonra gözümde düştüler.Zaten atletico taraftarıydım,öyle olmam daha güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Ben takım tutmayı bırakalı çok oldu,biri şike yapar,ırkçılığı örtpas eder,öteki temizmiş gibi,kupa ister habire,son karabük maçını izledim trabzon o sezon,karabük sanki önünde enerji duvarı var gibi trabzonun toplarına dokunmuyor,zokoranın tekmesini desteklemelerini zaten ayrı bir iğrençlik görüyorum,galatasaray hep temiz futbol diyor ama ordada yarısı avrupaya gidelimde,nasılsa bunlar bu korkuyla bi daha şike yapamaz diyip,çok somut hamleler yapmıyor.Yarısının temiz futbol istediği doğru.Beşiktaşlılar eboueye yaptıkları ırkçılıktan sonra gözümde düştüler.Zaten atletico taraftarıydım,öyle olmam daha güzel.

Beşiktaş kısmı beni ilgilendiriyor diğerlerinde katılıyorum, Şöyle birşey var biz Eboue'ye ten renginden dolayı tepki vermedik, sahada maçı soğutmak, hakemi etkilemek ve taraftarı kışkırtmak istediğinden dolayı bir tepki verdik, ayrıca belki tekil olarak maymun denilmiştir ama toplu olarak ırkçı bi tezahurat olmadı kaldı ki Beşiktaş tribünleri senelerdir ırkçılık ile mücade içindedir.

• Hikaye dinlemekten bıkmadık mı,inkar etmekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu "takım tutmayı bırakmak" nasıl bir şey?

Önce kafada mı bitirmek gerekiyor? Bilinçli olarak 25 senedir Beşiktaş'ı tutuyorum da Ben de bırakmak istiyorum. Bir kere bırakma girişiminde bulunum ancak başaramadım.

Not : Duygu tiryakisi değilim. Hakikaten Beşiktaş'ın yokluğuna dayanamıyorum.
  • Sen olmamış birşeyi varmış gibi gösterirsen bu tabiki hikaye olur evet sana katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisini yaparsın ....
  • quote:

Hikaye dinlemekten bıkmadık mı,inkar etmekten.

Yahu zaten BJK taraftarına ırkçı diyebiliyorsan, sen tanımamışsın ki hiç ne Beşiktaş'ı ne de taraftarını. Bizim taraftara ırkçı demek, Obama'ya beyaz demek gibi bir şey yani o derece. En iyisi Atletico'yu tutmaya devam et ya da belki gs'ye dönersin gene kimbilir

Eboue yerine Sabri öyle yapmacık artistlik hareketler yapsaydı aynı tepkiyi görürdü taraftardan haklı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Yahu zaten BJK taraftarına ırkçı diyebiliyorsan, sen tanımamışsın ki hiç ne Beşiktaş'ı ne de taraftarını. Bizim taraftara ırkçı demek, Obama'ya beyaz demek gibi bir şey yani o derece. En iyisi Atletico'yu tutmaya devam et ya da belki gs'ye dönersin gene kimbilir

Eboue yerine Sabri öyle yapmacık artistlik hareketler yapsaydı aynı tepkiyi görürdü taraftardan haklı olarak.

tanıdım merak etme,çok kötü şeyler de gördüm,o ırkçılık cidden basit kalır yanında,tahminlerin için teşekkürler.

• Galatasaray kişilik gibi işler adamın içine bırakmak o kadar kolay değil belki 5 sene yeriz men 5 sene disimizi sıkarız ama vazgeçmeyiz bu sevdadan en iyisi diyenler bu hissi hiç yasamamis heyecanlarına ortak olamamışlardir
  • quote:

quote:

quote:

tanıdım merak etme,çok kötü şeyler de gördüm,o ırkçılık cidden basit kalır yanında,tahminlerin için teşekkürler.

Senin o tanıdım diyen dilini yerim ben, bırakın bu karalama ayaklarını, biraz daha konuşsak başlıyacaksın hepsi hapçı, alkolik, çapulcu demeye, ben sana birşey söyliyim mi yok öyle bi dava siz kendinizi kandırıyorsunuz bu taraftar takıma destek olmak için kıvrandığı kadar sosyal anlamda mesajlar verip toplumun nabzını tutmak içinde kıvranıyor, senin gibi 2-3 kendini bilmez kötülese bile, son sözümde tüm faşistlere gelsin, Faşizme karşı omuz omuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

quote:

quote:

Senin o tanıdım diyen dilini yerim ben, bırakın bu karalama ayaklarını, biraz daha konuşsak başlıyacaksın hepsi hapçı, alkolik, çapulcu demeye, ben sana birşey söyliyim mi yok öyle bi dava siz kendinizi kandırıyorsunuz bu taraftar takıma destek olmak için kıvrandığı kadar sosyal anlamda mesajlar verip toplumun nabzını tutmak içinde kıvranıyor, senin gibi 2-3 kendini bilmez kötülese bile, son sözümde tüm faşistlere gelsin, Faşizme karşı omuz omuza.

bir şey ifade etmiyor bence

• herkesin takımına aşkı kendisini bağlar. herkesin bağı da farklıdır tabi.

bazen o kadar isyan ediyorum ki olaylara, şansa; "yeter lan başlarım futboluna da böyle şanssız takıma da" diyor, futbolla aramı tamamen kesmeye karar veriyorum.
    karşıma, galatasaray'a haksız laf atan ya da galatasaray ile dalga geçen biri ilk çıktığında, galatasaray sevgim ilk günkü gibi oluyor.

bu, benim için bırakılabilecek bir şey değil. futbolu ne kadar pisliğe batırırlarsa batırsınlar, hep galatasaray'ı seveceğim. futboldan soğurum, galatasaray'dan soğumam. renkler, armalar benim için günün koşullarından ötededir, o yüzden bırakamam böyle.
  • En iyisini yaparsın. Ben Arena'da Fenerbahçe'ye kaybettikten sonra sinirden kilometrelerce yürüyüş yaptım. Anca stresimi atmıştım. Bu ülkede takım tutmak zor iş.
  • ok, bye
  • Olimpiyatlar varken zaten futbol ne ki?
  • seni Türkiye'nin hakkıya şampiyon olmuş tek klübü Bursaspor'a davet ediyorum. futbolun mafya ve para baronu olan 3 büyük klüp seni üzmüş. gel teselliyi bursasporda bulacaksın.
  • ne la bu 22 kişi bir topun etrafında kosuyor bir cerceveye topu sokmaya calısıolar..o kosanlar para kazanıyor sizde uzulup seviniyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

seni Türkiye'nin hakkıya şampiyon olmuş tek klübü Bursaspor'a davet ediyorum. futbolun mafya ve para baronu olan 3 büyük klüp seni üzmüş. gel teselliyi bursasporda bulacaksın.

Ah bu mesaja çok şey derdim ama neyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.