Şimdi Ara

Artık Türk-Kürt-Arap ayrımı yok! Müslüman - Yahudi&Hristiyan ayrımı var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Türk-Kürt halkının savaşına şahit olduk. Evet, bende bir aralar ırkçıydım. Kürtlerin %99'unu sevmiyordum. Ama artık osmanlı zamanında bizlere yapılan arap ayaklanmaları bir kenarda kaldı. Artık geçmişi tamamen silmemiz lazım.

Evet kimse farketmiyor şuan gazze de nelerin yaşandığını 6 gün savaşında nelerin olduğunu nefret ettiğimiz arapların bile arap hükümetlerine isyanlar yağdırdığını, kimse bilmiyor!!

Çünkü medya bunları bizden gizliyor
    bazı şeyleri internetten değil de bu işlerin içinde olan adamlardan öğrenmeniz en mantıklı şey olacaktır

Yıllarca müslümanlar ezildi, hak edilen değerleri görmedi, hep yoksul/cahil kaldı, bilim alanında ilerleyemedi, doğru düzgün savaşamadı (Türkler hariç) (müslümanların ezilmesi/öldürülmesi Kuran-ı Kerim de yazıyordu, kıyamet alameti olarak)

artık türk kürt sünni alevi arap vs böyle ırkları bir kenara koymamız lazım dünya artık tamamen değişti dostlarım

size yemin ediyorum artık ırk önemli değil DİN önemli DİN !!

Hristiyanlar ve Yahudiler artık Müslümanlara ciddi bir şekilde savaş açısından katletme açısından kilitlenmiş durumdalar

İngiltere de yaşayan arap kökenli rock şarkıcısı, 2 milyon pound luk villa da oturuyor ve ertesi gün ailesinden helallik alıp ışid e moral vermek için seks yapmak için ırağa doğru yol alıyor

saddam hüseyin in kızı tüm servetini finansal olarak ışid e verdi

evet biliyoruz ki ışid israil in bir oyunudur ama şuanda savaşan tek örgüt ışid dir

arkadaşlar diyeceğim o ki müslümanlar artık savaşmak istiyor

zafer istiyor

devrim yapmak istiyor

ama biz hala ırk ayrımı yapıyoruz petrol ofisimiz var bir çok arap turistler geliyor hepsi de çok iyi insanlar evet arapları sevmem araplar pistir ama arapların %70'i temiz %30 pis insanlardır

artık ırkları bir kenara bırakıp

din açısından birleşmemiz lazım

çünkü Kuran da bile müslümanların bir gün dünyaya hükmedeceği yazıyor

belki Hz. İsa dünyadadır

belki de mehdi gelmiştir

bunu kimse bilemez

ama diyeceğim o ki

kazanan İslam olacaktır

Allah'a emanet olun.

• konu madem dinle ilgili, söylemek gerekir. böyle bir ayrım yok. aydınlanmış insan ve diğeri var. bu diğeri kendini ve kendinden başkalarını parça pinçik eder. türk-kürt-iyi kürt-arap-müslüman-sünni-şii-alevi-hristiyan-yahudi-ateist-laik-normal-eşcinsel ve daha çok parçaya böler ve daha da bölmek ister. kendisi belki bir gruba aidiyet hisseder. o grubu da kendi kafasında bölümlere ayırır. toplu bir organizasyonda hemen gaza gelir. aşırı reaksiyon gösterir. bir fikir oluşturma ve bu fikri kabul ettirme derdindedir. sonra üşenir buna. hazır bir fikri üstünkörü kabul eder, onu ateşlice savunur. herkes benim ideolojime biat etsin kafasındadır. sözümona herşeyi çözmüştür kafasında. en kötüsü de kendisini aydın addeder. halbuki aydın insan kavramının zıddını ifade eder onun varlığı.
  • Müslüman Hristiyan musevi care curt ayrımızda yok hepimiz insanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickinin hakkını veriyor ve seni iplemiyorum
  • Neyle savaşacaksın.Taşla mı?Japonya zamanında savaştı.Amerika gelmiş burnumun dibindeki petrolü çıkarıyo dedi.Canını ortaya koydu savaştı.Ama kafasına 2 tane atom bombasını yiyince teslim bayrağını çekti.Gevurun acıması yok.

Savaşacaksın ama mantıklı savaşacaksın.Peygamber islamın ilk zamanlarında kendisine inanan bir avuç insana kabe duvarında "bir gün gelecek müslümanlar rumlara galip gelecek" dediğinde herkes ona gülüp alay ettiğinde inananlar ümitsizliğe kapılmadı.Çok zaman geçmeden bütün araplar müslüman olup kudüsü ele geçirdi.Metehan devasa çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi kalan ordusuyla ümitsizliğe düşmedi.Çinin başkentini ele geçirip çin hükümdarını esir aldı.Hz Musa nın peşinden giden bir avuç köle firavunun devasa ordusundan kaçmayı başardı.Hz İsa kendisine inanan 12 tane havarisiyle ümitsizliğe kapılmadı.Onun dini dünyanın en büyük devleti olan roma imparatorluğunun her köşesini kapladı.Allah her zaman mazluma mucizeler gösterdi yardım etti.Yeter ki insanın içinde iman kuvvetli olsun ve sabrı yüksek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nécromant

konu madem dinle ilgili, söylemek gerekir. böyle bir ayrım yok. aydınlanmış insan ve diğeri var. bu diğeri kendini ve kendinden başkalarını parça pinçik eder. türk-kürt-iyi kürt-arap-müslüman-sünni-şii-alevi-hristiyan-yahudi-ateist-laik-normal-eşcinsel ve daha çok parçaya böler ve daha da bölmek ister. kendisi belki bir gruba aidiyet hisseder. o grubu da kendi kafasında bölümlere ayırır. toplu bir organizasyonda hemen gaza gelir. aşırı reaksiyon gösterir. bir fikir oluşturma ve bu fikri kabul ettirme derdindedir. sonra üşenir buna. hazır bir fikri üstünkörü kabul eder, onu ateşlice savunur. herkes benim ideolojime biat etsin kafasındadır. sözümona herşeyi çözmüştür kafasında. en kötüsü de kendisini aydın addeder. halbuki aydın insan kavramının zıddını ifade eder onun varlığı.

• Niye ayrım olmasın.Benim de yahudi ve hristiyanlarla bir sorunum yok.Ben bu insanlarla büyüdüm şimdiye kadar bir yanlışlarını görmedim.
    Elin arabı israille baş edemiyor diye benimle ne ilgisi var? Zamanında devletlerini kurmuşlar ayrılmış gitmişiz.Yani işim yoktu da araplar için savaşacak mıyım? Geç bunları bir kalem herkes kendinden sorumlu.Herkes kendi çıkarına bakar sonra din kardeşliği gelir.
    Hem hristiyanlarla nasıl savaşacaksın sen onlardan aldığın silahlarla mı? Adamlar istese seni taş devrine geri gönderir.Sadece amerika yeter diğerlerine gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Nickinin hakkını veriyor ve seni iplemiyorum

• Bu hep böyleydi ki zaten

• Ulus milliyetçiliği artık bitirilmelidir.

Ulus milliyetçileri bir türlü gözlerini açamadılar.
    Çünkü beyinleri yıkanmış, sorgulayıcı sistemden uzaklaşıp ezberci sisteme yönelmişler.

Avrupa'dan örnek verelim ;
    Bugün avrupa'da Avrupa Birliği denilen oluşumda neden " milliyetçilik " kavramı öne çıkmamaktadır ?
    Neden "mükemmeliyetçilik" çatısı altında 'birleştirici ve bütünleştirici' unsurlar öncelikli değerleri ve önem verdikleri kavramlardir ?
    Avrupa'lı sizin gibi saf değil.
    Bugün Kürtlerin hakkını savunursan pkk yandaşı,
    araplara destek olursan arapperest,
    Türkleri göklere çıkarırsan büyük Türk milliyetçisisin.

İslam devletleri ulus milliyetçiliği peşinden koşmak yerine birlik olarak hareket edip ümmet olabilseydi bugün dünyada söz sahibi olurduk.
    Bize öyle bir sistem yerleştirilmişki ;
    -Kürtler , araplar hain.
    -Türk'ün Türk'ten başka dostu yok.

Birbirinden kopuk olarak hareket eden kitle, her zaman mağlup olur.
    Şunu unutmamalıyız ki;
    ezilenin hırçınlığı karşısında milli bir tahammülsüzlük yangınını körüklemek;hiçbir özgürlükçü, demokrat, barış sever insanın tavrı olamaz.

• Irkçı olmazsak yok oluruz.

• Hristiyanlarin ve Yahudilerin bariz ustunluklerini gor,kabul et ve sonra da sokaga cikip bir soluklan.Eve geri gelince de Afganistan,Pakistan,Irak gibi islami ucuncu dunya ulkeleri degil de Turkiye'de dogduguna sukret.Yahudiyi Hristiyani nasil alt ederiz diye harcayacaginiz bosa zamani duzgun birer musluman olmaya harcayin.Iste belki o zaman 72 hurinin kollarini acmis sizi bekledigi cennete ulasabilirsiniz

• quote:

Avrupa'dan örnek verelim ;
    Bugün avrupa'da Avrupa Birliği denilen oluşumda neden " milliyetçilik " kavramı öne çıkmamaktadır ?

Avrupa bir hristiyan klübüdür günümüzde, 1940 'lardaki kendi içlerindeki ayrılık ve aşırı milliyetçilik(Nazizm vb.) sona ereli çok oldu.

Avrupa'nın birlik olmasının bir ekonomik avantajı var, sizin saf değil diye bahsettiğiniz konu onlar için bu.

Yoksa bunun dışında bir Alman hala eksi dönemlerdeki mark parasını aramaktadır.Çünkü bugün tembel Yunanlının ekonomisini finanse etmekten mutlu değil çalışkan ve üretken Almanlar.

Şu müslüman dünyası birleşmeli filan diyordunuz ya.

İşte buyrun En bariz örnek, Müslüman dünyası petrol paralarını emperyalistlerden alıp, biriktirip popo büyütmekle meşgul, ne Suriye'de ki müslüman kardeşleri ne de İsrail'in saldırdığı
    topraklarda ölen masumların onlar için pek fazla önemi yok.

Tamamen nefislerine kaptırmış vaziyette bol petrol parasıyla rahatlarını bozmaya niyetli değiller hiç..Abd yarın bir gün batıp gitmeden Müslümanların birleşmesi filan bayağı zor.

Çünkü daha müslümanlar mezhepçilik sorununu çözememişler kendi aralarında..Birbirlerinin kafasını kesip, kalp söküyorlar.Ha diyebilirsiniz ki onlar Müslüman değil doğrudur bu kadar vahşeti
    düzgün bir müslüman asla yapmaz ama ortaya çıkan şekil bugün bu..

Nerede kalmış birleşik müslüman devletleri olacak.

İşte arap şeyhi abd li emperyalistle mutlu mesut takılıyor...

Bu arada Kuran'da Allah bir gün müslüman ülkeler birleşecek dediyse doğrudur ama bugünlerde olma ihtimali çok zor görünüyor gelecekte ne zaman olur diye merak ediyorum ?

Artık Türk-Kürt-Arap ayrımı yok! Müslüman - Yahudi&Hristiyan ayrımı var!

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Müslümanlık kisvesi altında malı götürmek moda bu dönemde...Düzgün müslüman görürseniz fotoğrafını alın çünkü numuneliktir.
  • Bana kızma ama Orta çağ kafası bu.
  • Avrupa Birliği için bir hristiyan kulübüdür demenizi ilginç buldum. Eğer böyle diyorsanız, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne alınmamasındaki en büyük nedenlerden biri olarak ülke nüfusunun en az yüzde doksanının müslüman olmasını görmeniz gerekir herhalde ? Bir hristiyan kulübüne müslüman alınması da abes olurdu doğrusu . Böyle bir tespit de bulunmak yanlış olmaz sanırım.

Avrupa Birliği'nin kuruluş amacını sadece ekonomik nedenlere indirgemek yanlış olur. Avrupa Birliği'nin kurulmasındaki temel amaç, Birliğe üye olan ülkelerin aynı müreffeh bir yaşam düzeyine sahip olmak için ekonomik, politik ve sosyal alanlarda gelişmeler ve iyileştirmeler sağlamaktır. Bu iyileştirmeleri hedeflerlerken de Avrupalılık kavramında da açıklandığı gibi her ülkenin, muhtelif dillerine, gelenek ve göreneklerine, renklerine sahip çıkarlar ki, bunun nedeni Avrupa'nın çeşitliliğini ve birleştiriciligini yansıtmasıdır..

Almanya’nın yunan ekonomisini finanse etmesi ile ilgili diyeceklerim var ;

Almanya’nın cari fazlası AB’nin diğer ekonomilerinde güçlü bir deflasyon baskısı yarattı. Almanya’da iç talebin büyümeden çok daha yavaş artması, neredeyse artmaması ve üretimin ihracata olan bağımlılığı, Euro Bölgesi ülkelerinin birçoğunun üzerinde iç talebi küçültme ve ithalatı yavaşlatma baskısı varken, çelişkili bir durum yarattı. Almanya örneğin Yunanistan’a çok ağır bir kemer sıkma politikası empoze ederken, Alman ekonomisi Yunanistan’ın toparlanmasının önündeki en önemli dış engellerden biri olmuştur.

"Müslüman dünyası petrol paralarını emperyalistlerden alıp, biriktirip popo büyütmekle meşgul, ne Suriye'de ki müslüman kardeşleri ne de İsrail'in saldırdığı
    topraklarda ölen masumların onlar için pek fazla önemi yok. "

Bu kısma katılmamak elde değil zannimca.Ancak atlanmaması gereken nokta masumların öldürülmesini önemsemeyen ve oturduğu yerde para saymakla meşgul olan kesim finansör liderlerdir.arap halkı buna tepki gösterir. Finansör liderler dediğimiz " komprodorlar" ise çözümü " abd " olarak gördüklerinden sorunlara müdahil olmamayı,karışmamayı benimsemişlerdir.anlayacağınız arap halkı " direniş " derken , komprodorlar " abd " ısrarından taviz vermemektedir.

Ortadoğu'da bizzat Abd eli ile uygulanan " zoraki sekülerlestirme politikası ", ışid-el Kaide gibi terör gruplarının doğmasına neden olmuştur. Çünkü terör; baskı ve zulümden dolayı ortaya çıkmaktadır. Tarih boyunca genelde bazı istisnalar haricinde böyle olmuştur. Terörün ortaya çıkma durumu abd'nin isteği ve hedefi doğrultusunda meydana gelmiştir. Zira bu sayede abd hem bölgeyi, hem de bir kısım bölge halkını istediği gibi yönetebilecek ve yönlendirebilecektir.
    Örneğin ışid terör örgütü islamda yeri olmamasına rağmen selefilik mezhebini benimsemiştir.
    Cihatçı anlayışta olan selefiler, tıpkı hariciler gibi farklı İslâm anlayışlarında olanları kafir ilan ederek savaş açan ve şiddeti zarurî bir araç olarak kullanan bir İslâm anlayışını temsil eder. Bu durum da;bölgede birleşmeden,butunlesmeden ziyade, bilakis bölünme,şiddet, ayrımcılık gibi olguları doğurup insanları diğer islami toplumlardan nefret ettirir.

Çok bilgim yok doğrusu Kuran'da ne zaman birleşim olacağının yazdığına dair. Fakat kıyamet alematlerinden biri olan deccal'a karşı tüm müslümanların hz.mehdi'nin yolundan gideceğini biliyorum, başka da bilgim yok.

• avrupada bir algı var ve hala devam ediyor; Avrupa Hristiyanlarındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

avrupada bir algı var ve hala devam ediyor; Avrupa Hristiyanlarındır...

Tepe tepe kullansinlar ben hiç istemiyorum şahsen isterse hiç vize vermesinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane tokatı koyasım geldi sana şimdi bunasıl bir saçmalık yığını yav
  • Ben bir deistim ama müslümanlardan nefret eden, onları küçümseyen, kendince elit olan dinsiz kesimden nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.