Merhaba arkadaşlar, Güzel ülkenin güzel insanları hepinize selamlar. Bugün öyle ailecek dolaşmaya çıktık, gratis'e girelim dedik benim koltuk altı roll on bitti sayılır alayım ter kokmayayım dedim. Genelde oldspice kullanıyorum bende daha etkili oluyor ama elim boş çıkmak zorunda kaldım, 70 TL evet tam 70 TL ! Ya arkadaş deodorant ve roll on fiyatları uçmuş , vallahi almadım. Genelde internetten indirim kovaliyorum ama pes artık buraya kadar. Beddua etmeyeceğim çocuğuma döner diye ama artık Allah belalarını versin bizi bu duruma düşürenlerin. Her ay market yüzünden kk patlıyor bakalım nereye kadar dayanacagim ben ki odemelerimi hep dikkat ederim ama en son 24 milyon icra dosyasına bende eklenecegim yetmiyor artık yettiremiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 28 Ağustos 2022; 22:33:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artık Roll-On Bile Zor Alırız !

-
-
Feromonlarını sal gitsin hocam o zaman.
-
ne roll onu yemek yiyemiyoz roll on diyo
-
Onuda bahsettim kardeşim market olarak. Sonumuz hayır olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmayacak. belki 20 sene sonraki nesilin olur o zamana kalırsak tabi
-
Roll-on a hiç boşuna para vermeyin. 100-150tl ye driclor alın 6 ay gidiyor. Hergün sürmenizede gerek yok. Kokuyu bırak terleme bile olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alayım bakalım dediğin gibimi yorumlarıda iyi duruyor.
-
doktorlar o ürünü tavsiye etmiyor. ter bezlerine ve cilde cok zararı var. ter bezlerini öldürüyor resmen.15 yıl sonra cild kanseri olmuyacağının garantisi varmı? deriyi kurutuyor resmen.
-
Gelirini arttırmanın yollarini bulmalısın .
Az sabır. Kılıçdar geliyor. O zaman her şeyi kolayca alacağız.
-
Kullandığınız roll onların bu söylediklerinizi yapmama garantisi var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce maaşiniz kaç konusuna girdim herkes yazilimci veya muhendis en az 10bin maas aliyordu ortalama maas 20bindi. Burda 70 liraya alip 1 ay kullanilan urune ağliyorsunuz nasıl iş bu?
Roll on dedikleri zımbırtıda ne varsa tişörtleri mahvediyor. Üzerinde beyaz leke olmaz falan filan yazsa bile zarar veriyor.
-
Koltuk altindan cikmayan ter baska yerlerden cikiyo bu sefer
Bence normal dışarıda bir yemek yiyorsun zaten 160 tl tutuyor en az
İçtiğimiz suyun da 3 gün can çekiştirip öldürme ihtimali var hocam ama yine de su içiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Numara yapiyor herkes , asıl param yok diyenden korkcan
bu nasıl bir karşılaştırma ya? cevap vericem diye 2 dk düşünün lütfen. diğer roll on lar ter kokusuna mudahale ediyor. bu sizin söylediğiniz ürün deri altı ter bezlerine müdahale ediyor.
En Beğenilen Yanıtlar

ne roll onu yemek yiyemiyoz roll on diyo |
Benzer içerikler
- cevap vermiyor ama engellemiyor
- sabah uyanınca dil kanaması
- cem yılmaz boyu
- dilde beyaz tabaka ve koku
- ring ne demek
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X