Şimdi Ara

artık lor peynirler bimden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
15.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lor da iki tercihim vardı birisi ekonomik olduğu için teksut ,diğeri protein oranı iyi olduğu için yorsan

Bimde ki lorun oranı 15 ti ,bu bana az geliyordu, bim de satılan lorun protein oranına baktım 18.6 olmuş ,yağ oranı da 1.1 ,yani fiyat performans açısından güzel olmuş .

Adamlar bize kulak mi verdi napti ,nasil olduysa oranları gayet iyi seviyeye getirmişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka-fiyat nedir ? En son baktığımda 10-12 gram protein ve bir o kadar da yağlı bir lor vardı. 3.5TL ye 500gr lık yörsan lor alıyorum. 19gr protein 2.2gr yağ. F/p oranı daha iyiyse ona geçebilirim
  • Yukarda yazmıştim markayı

Marka teksüt
    Fiyat 2.95 tl
    Protein 100 gr da 18.6 yağ 1.1 (nerdeyse yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Yukarda yazmıştim markayı

Marka teksüt
    Fiyat 2.95 tl
    Protein 100 gr da 18.6 yağ 1.1 (nerdeyse yok)

500 grammı

Evet

• Yörsan 19 gram protein,2 gram yağ.

Yani tadı ve fiyatı hangisi iyiyse o alınr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş, bim'e gittiğimde bir alıp deneyeyim bakalım.
  • Kaanlar lor vardı tam yağlı yazmasına rağmen %1 idi. anlaşmaları bitti sanırım bayadır yoklardı, teksütün gelmesi iyi olmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 Dondurulmuş Patates
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaanlar hala var bimde
    fakat karadeniz bölgesinde devam ediyor satışı
    istanbul bayramoaşa tarafında satılıyor.

ben itimattan alıyorum bu sıralar;gerçekten cok iyi ve taze.
  • Faydasini goren varmi beyler bunun ? Alalim kutu kutu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Faydasini goren varmi beyler bunun ? Alalim kutu kutu.

Güzel soru.
  • teksütten bende aldım tadı güzel
  • Şu ufak kutularda satılan ton balığında yanlis hatırlamıyorsam 22gram protein vardı lezzetliydide :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Faydasini goren varmi beyler bunun ? Alalim kutu kutu.

Güzel soru.

• Ulan gittim bu gün Bim'e, hâlâ o eski işe yaramaz lor peynirinden var. Sordum "Teksüt var mı ?, gecelek mi ? " diye. Kaanlarla karıştırmış olsa gerek; "eskiden geliyodu, artık gelmeyecek" falan dedi. Kaanlar gelmemeye başladığında sorunca da bu cevabı vermiş olduğundan Kaanlar ile karıştırdığını düşünüyorum.

Konuyu açan arkadaştan başka Bim de Teksüt Lor Peyniri'ni gören var mı ? Yanlış anlaşılmasın, arkadaşın doğruluğu konusunda şüphem olduğundan değil, bazı Bim şubelerinde olup bazılarına gelmiyor mu diye düşündüm sadece.
  • Eskiden Muratbey ya da Kaanlar geliyordu ve besin değerleri iyi olmadığı için almıyordum.

Şuan haftada 3 paket Tek Süt Lor Peyniri bitiriyorum.

Yoğurtla karıştırıp biraz nane ekliyorum.

Kaşık kaşık giden bir karışım oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ulan gittim bu gün Bim'e, hâlâ o eski işe yaramaz lor peynirinden var. Sordum "Teksüt var mı ?, gecelek mi ? " diye. Kaanlarla karıştırmış olsa gerek; "eskiden geliyodu, artık gelmeyecek" falan dedi. Kaanlar gelmemeye başladığında sorunca da bu cevabı vermiş olduğundan Kaanlar ile karıştırdığını düşünüyorum.

Konuyu açan arkadaştan başka Bim de Teksüt Lor Peyniri'ni gören var mı ? Yanlış anlaşılmasın, arkadaşın doğruluğu konusunda şüphem olduğundan değil, bazı Bim şubelerinde olup bazılarına gelmiyor mu diye düşündüm sadece.

Kardeşim konuda ki diğer mesajları okusan göreceksin baskalarininda aldığını

• Bende surekli bimden aliyorum. Hafif tuzlu ve guzel... Digerlerinden farklı,..

• Bizim burda sağlam bir yer var peynir ürünleri satan kalıp halinde alıyorum gayet güzel
  • Yörsan zamlanınca Kaanlar lor peynirini almıştım. teksüt gelmişse buraya denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ulan gittim bu gün Bim'e, hâlâ o eski işe yaramaz lor peynirinden var. Sordum "Teksüt var mı ?, gecelek mi ? " diye. Kaanlarla karıştırmış olsa gerek; "eskiden geliyodu, artık gelmeyecek" falan dedi. Kaanlar gelmemeye başladığında sorunca da bu cevabı vermiş olduğundan Kaanlar ile karıştırdığını düşünüyorum.

evet ben aldım bitirdim bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.