Şimdi Ara

Artık haberleri açtığımda ağlamaktan üzülmekten bıktım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ülkede hep mi kötü, yanlış,insan dışı olaylar var ? Televizyonu sadece haberler için seyrediyordum onun içinde seyretmek istemiyorum artık.Her açtığımda yine onlarca şehit gözü yaşlı insanlar ''Vatan Sağolsun! Bir tane daha olsa yine gönderirim'' diyen babalar anneler.Sizce kolaymı Vatan sağolsun demek ? Her gördüğümde ağlamaklı oluyorum ağlıyorumda.Psikolojimi bozdu böyle haberler artık.Hiç tecavüz,cinayet,işkence haberlerine girmiyorum.Medya öyle bir kıvama getirdiki artık bizi onları normal karşılıyor olduk.Her zaman olan şeylermiş gibi.

Ne olucak bu ülkenin hali ? Bıkmadınızmı daha koyunluktan kuzuluktan ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' mantığından.Gün gelir yılan dönüp dolaşır sizi sokar bunu unutmayın.

• 100 kişi öldü
    Kimsenin umurunda değil

Atatürk görseydi size bıraktığım ülkeyi ne hale getirdiniz der

Ülke terör yuvası oldu
    Yabancı ajanların oyun alanı oldu kaç yıllık medeniyet yuvası
    Roma aydınlanmasını görmüş topraklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toprakları kanla sulayan adamlara aydın medeniyet mucidi kulpu takanlar yüzünden bu acıları yaşıyoruz. Bu kafadan dönmezlerse daha çok sa yaşanacak malesef. Gören de Roma balla filan aydınlandı sanacak. En başta Roma aydınlanma vs yaşamadı; Roma insanlığa tarihinin en büyük karartmasını yaşattı. Roma egemenlik uğruna kanı meşru kılan bir golemdi. Devamını sağolsun sanayi devrimi Avrupası getirdi. Bunlar aydınlanma yaşayamazlar. Buna inansa inansa cahiller inanır. Cehaletin olduğu yerde de sağlıklı bir düşünce, ortam olamaz. Bunlar olmayınca ise aydınlanma denen şeyin ortaya çıkması imkansız hale gelir. Millet aydınlandım diye gezinirken gerçekte olan o laf kalabalığını sarfedenin burnunun ucuna konmuş bir ateş böceğidir en fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturun, burada yazın. Başka bir halt yediğiniz yok, bende dahil.

Tüm sorun bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Toprakları kanla sulayan adamlara aydın medeniyet mucidi kulpu takanlar yüzünden bu acıları yaşıyoruz. Bu kafadan dönmezlerse daha çok sa yaşanacak malesef. Gören de Roma balla filan aydınlandı sanacak. En başta Roma aydınlanma vs yaşamadı; Roma insanlığa tarihinin en büyük karartmasını yaşattı. Roma egemenlik uğruna kanı meşru kılan bir golemdi. Devamını sağolsun sanayi devrimi Avrupası getirdi. Bunlar aydınlanma yaşayamazlar. Buna inansa inansa cahiller inanır. Cehaletin olduğu yerde de sağlıklı bir düşünce, ortam olamaz. Bunlar olmayınca ise aydınlanma denen şeyin ortaya çıkması imkansız hale gelir. Millet aydınlandım diye gezinirken gerçekte olan o laf kalabalığını sarfedenin burnunun ucuna konmuş bir ateş böceğidir en fazla.

Sanki avrupa zayıfken islam ülkelerinde gül bahçelerinde mi geziyorlardı? Fetih dediğin olaylarda kan akıtılmadı mı?
    Bu taraflı bakmayı bırakın artık. Sanki ortadoğu ve yakın doğuda eski zamanda katliamlar olmuyordu.

• Indigo I kullanıcısına yanıt
    Hayır bu arkadaşlar nasıl bir kafa yaşıyor anlamıyorum hocam
    Zannediyorlar ki bir tek osmanlı iyiydi merhametliydi
    Osmanli merhametli degildi
    Fatih yakaladigi askerleri kaziga cakmistir surların önünde

Trust arkadaşımız da aydınlanma tarihi okuması lazım

Avrupaya pis kaka diyerek hiçbir yere varılmayacağını insanların anlaması lazım

• Benim yazımda Osmanlı Selçuklu çok iyiydi, cok güzeldi, kan dökmeden ülkeleri bünyesine katıp etrafa papatya dağıttı yazmıyor dikkat ederseniz. Öyle bir iddia ya da düşüncem yok. Yönelttiğim eleştiri aydınlanma, gelişme, isinlanma vs diye Avrupanın katliamlarını görmezden gelerek aynı topraklarda yaşadığınız insanları, halkları, kültürleri hiçe saymanız beyler. İstediği kadar aydınlansın, Avrupa Güney Amerika ve Asya üzerinde yaptığı katliamlar, köle ticareti ve hırsızlıklarla aydınlanmıştır. Yahu bu adamlar kendi içlerinde olmayanı insan saymiyorlar. Daha 20. Yüzyılın başlarında Türkler hakkında söyledikleri malum, bizim insan olmadığımızı ve yok edilmemiz gerektiğini vs söylüyorlar. Aydınlanmış olarak gördüğünüz bu devlet yığınları malesef ki modern çağın işid idir ve işid denen şeyin mucidi de bunlar. Başka yerde aramaya lüzum yok. Ama bir çok unsurla birlikte batı, üzerine kendisini kamufle edecek bir perde örttü ve malesef ki tanınmıyor. 1984 romanını okursanız neyi kastettiğimi çok iyi anlayacaksınız.

Kimse masum değil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Benim yazımda Osmanlı Selçuklu çok iyiydi, cok güzeldi, kan dökmeden ülkeleri bünyesine katıp etrafa papatya dağıttı yazmıyor dikkat ederseniz. Öyle bir iddia ya da düşüncem yok. Yönelttiğim eleştiri aydınlanma, gelişme, isinlanma vs diye Avrupanın katliamlarını görmezden gelerek aynı topraklarda yaşadığınız insanları, halkları, kültürleri hiçe saymanız beyler. İstediği kadar aydınlansın, Avrupa Güney Amerika ve Asya üzerinde yaptığı katliamlar, köle ticareti ve hırsızlıklarla aydınlanmıştır. Yahu bu adamlar kendi içlerinde olmayanı insan saymiyorlar. Daha 20. Yüzyılın başlarında Türkler hakkında söyledikleri malum, bizim insan olmadığımızı ve yok edilmemiz gerektiğini vs söylüyorlar. Aydınlanmış olarak gördüğünüz bu devlet yığınları malesef ki modern çağın işid idir ve işid denen şeyin mucidi de bunlar. Başka yerde aramaya lüzum yok. Ama bir çok unsurla birlikte batı, üzerine kendisini kamufle edecek bir perde örttü ve malesef ki tanınmıyor. 1984 romanını okursanız neyi kastettiğimi çok iyi anlayacaksınız.

Kimse masum değil..

Evet kimse masum değil ama bu konularda sadece batıya laf söyleniyor.
    Dünyanın düzeni bu güçlü olanın sözü geçer. Dün sen güçlüsündür avrupa merhamet dilenir onlar güçlenince sen korkarsın bu böyle. Avrupa güçlüyken bizi yok etmedi isteseler anadoluyu almışken geri vermezlerdi dini düşmanlık yapsalar bugün 100 sene öncesinin camisini bulamazdık yapacak güçleri vardı.
    Adamlar işini biliyor sağı solu sömürmüş güçlenmişler. Kendi kültürlerini de dayatmışlar sömürgeler yük olunca palavradan bağımsızlık vermişler 50-60'lı yıllarda.
    Bunu biz yapsaydık Şimdi balkanlarda türk kültürü ve islam birinci sırada olacaktı. Belki de buradan mısıra kadar.

• Tv yok evde kafamiz rahat ogrenci evi

• Ben de artık şaşırmanıza şaşırıyorum.

Biz norveç miyiz ? İtalya mıyız ? Fransa mıyız ?

Bildigin gelismemis bir ortadogu 3.dünya ülkesiyiz. Ortadogu ülkelerinin durumu da bu işte. Irak'tan Suriye'den bir farkımız yok. Işıd'le terör'le ugrasmak bir gelenek haline geldi. Canlı bomba, ortadogu insanının hobisidir.

Liderlerimiz de asla Putin gibi olamayacak. RTE ve türevlerini görecegiz. Üretemicez, dışa bagımlı hale gelicez, aldıgımız borçları know-how, ar-ge'ye yatırmak yerine topraga yatırcaz. Sırf oy toplayabilmek için ''yerli oto, yerli uçak üretiyoruz'' yalanları atıcaz. Seçime yaklasırken cadillac bls'yi ''yerli oto'' diye yutturmaya calıscaz.

Ortadogunun siyaseti de kasveti de gelecegi de bu.

İnsanlar şaşırmıyor artık ya. Şehit haberleri geldikçe, bomba patladıkça şaşırmıyor.

Millet ileriye gitmek için çabalar, biz geriye gidiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Ben de artık şaşırmanıza şaşırıyorum.

Biz norveç miyiz ? İtalya mıyız ? Fransa mıyız ?

Bildigin gelismemis bir ortadogu 3.dünya ülkesiyiz. Ortadogu ülkelerinin durumu da bu işte. Irak'tan Suriye'den bir farkımız yok. Işıd'le terör'le ugrasmak bir gelenek haline geldi. Canlı bomba, ortadogu insanının hobisidir.

Liderlerimiz de asla Putin gibi olamayacak. RTE ve türevlerini görecegiz. Üretemicez, dışa bagımlı hale gelicez, aldıgımız borçları know-how, ar-ge'ye yatırmak yerine topraga yatırcaz. Sırf oy toplayabilmek için ''yerli oto, yerli uçak üretiyoruz'' yalanları atıcaz. Seçime yaklasırken cadillac bls'yi ''yerli oto'' diye yutturmaya calıscaz.

Ortadogunun siyaseti de kasveti de gelecegi de bu.

İnsanlar şaşırmıyor artık ya. Şehit haberleri geldikçe, bomba patladıkça şaşırmıyor.

Millet ileriye gitmek için çabalar, biz geriye gidiyoruz.

Kbv her mesajını okurum böyle uzun ve ayrıntılı yazılarını severim bazı yazılarında kendinş çok beğenmiş olsanda seni severim inanki sana bişey diyeyimmi sağlık okuyorum son sınıfım radyoloji teknisyenliği o bölümğ bile taşeronlaştırdılar ve o kadar zor yaptılarki zamanında bitirir bitirmez işin hazır denilen bölğmlere artık kpss ile 80 alsan bile yerleşemiyorsun onun üzerine eğitimimiz tamamen skandal eğitim denen olgu yok inan ben hiçbi zaman düzeleceğimizi sanmıyorum sana bişey diyeyimmi orta doğudaki bazı ülkelerden bile daha kötüyüz.

Bak sana bişey anlatacam istanbuldayım geçen dolmuşla bi yere gidiyorum dolmuş durakta durdu bi bayan indi tamammı tam inerken şöförgerçekten kötü niyetli değildi aracı çok az sürdü ve o esnada kadın afalladıyere düşer gibi oldu ama bişey olmadı belki hayal ettiğinde kötğ gibigözükebilir ama çok basit bişeydi ve kadın dolmuşa bindi adama bir sürü laf saydı şöför abla özür dilerim bişeyin varsa hastaneye gidelim dedi kadın halen devam ettietti ve sonra gitti:) böyle küçük şeylerde sinirlenen halk bu benzin fiyatına bu teröre başımızdakilerin bu kadar para yemesine nasıl göz yumuyor anlamıyorum nasıl bi ülkeyiz biliyormusun sen öldün ya bana dokunmadın hiç önemi yok seni düşünmem öyle bi ülke olduk israilden bi adamı öldür bu dünyayı adamlar yakarlar yazık ya çok yazık.

iş yok,insanlık yok,anlayış yok,gelişme düzeyimiz çok geri,torpil gırla şimdi gelde bu ülkeden gitme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moriarty44

100 kişi öldü
    Kimsenin umurunda değil

Atatürk görseydi size bıraktığım ülkeyi ne hale getirdiniz der

Ülke terör yuvası oldu
    Yabancı ajanların oyun alanı oldu kaç yıllık medeniyet yuvası
    Roma aydınlanmasını görmüş topraklar

bu yazıyı 5 kişi eksilemiş.

ne diyeyim, millet contayı yakmış...
  • Ankarada ölen teröristlere üzülen var mı?

Sivil polis ve oradan geçenlere rahmet ediliyorum

• Neo osmanlıcılar çok yükseldi bu ülkede
    Atatürk düşmanları
    Bilim düşmanları
    Dogma düşünceye o kadar bağlılar ki

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Oturun, burada yazın. Başka bir halt yediğiniz yok, bende dahil.

Tüm sorun bu.

+1 Doğru söze ne denir herkes eleştiriyor herkes mutsuz ama herkes keyfine bakıyor buna hepimiz dahiliz

• knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    2002 de akp iktidara gelmeden önce de herşey kötü,yolsuzluk sıradan olmuş,ortalık sefillikten geçilmiyordu.bak şidmide tek başına iktidar değil v eortalık berbat durumda.akpnin düzeltici bir gücü var.tabi gündemi tvlerden takip ediyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

2002 de akp iktidara gelmeden önce de herşey kötü,yolsuzluk sıradan olmuş,ortalık sefillikten geçilmiyordu.bak şidmide tek başına iktidar değil v eortalık berbat durumda.akpnin düzeltici bir gücü var.tabi gündemi tvlerden takip ediyorsan.

Sizden fazla gündemi takip ediyorum sadece haberleri seyretmek için tv yi açtığımı belirttim. AKP olayına gelince. Dış güçler dediğimiz olay geçerli. Farkettiyseniz akp iktidar olmadan önce dediğiniz gibi akp iktidar oluyor herşey bitiyor yolsuzluklar başlıyor. Arada bir terör olayları var fakat onların dış güçlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum. Geçen ki seçime kadar pek sakin olmasada bir şekilde gidiyordu ülke. Fakat bir iktidar çıkmıyor o zaman birşeyler başlıyor hdp li dahil çoğu insana saldırı düzenleniyor. Utanmadan biri çıkıp '' 400 millet vekili alsak böyle olmazdı '' diyor diyebiliyor. İnsan şüphelenmiyormu sizce?

• knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    insan tabiki şüpheleniyor ama korku imparatorluğuna doğru gittiğimizden dillendiremiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.