Şimdi Ara

Artık gerizekalı oldudugumu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gerizekalı oldudugumu düşünüyorum matematikten 85 sınıfın en yüksek notunu aldım geodan 15 artık kafayı yıyecegim milletin alaya konusu olduk geometri olmuyor bir türlü moral 0 şuan hiç bir derste sıkıntı yok çıldırmak üzereyim geometriyi hayatım boyunca yapamadım lanet olsun

• Matematikte belirli bir yol var yapıyorsun.Geometri öyle değil malesef.Her soru da farklı bir yol çıkabiliyor karşımıza.Matematik yapan geometriyi de yapacak diye bir kural yok ki
  • Yapamıyorum deme git güvender kolay geometri kitabını bitir. Çözebildiğini göreceksin.
  • soruyu sen hazırlıyomuşsun gibi düsün ben olsam bunda ne kıllık yapardım nereden ipucu verirdim gibisinden ayrıca çözerken oflayıp puflama yapamam ben bunu diye düşünme zamanla sende görüceksin ki aslinda geo belkide çözerken en zevk aldığın ders olucak
  • Güvender geometri aldım başladım
  • Eğer 12 . sınıf değilsen geometriyi çok rahatlıkla halledebilirsin
  •  Artık gerizekalı oldudugumu düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Eğer 12 . sınıf değilsen geometriyi çok rahatlıkla halledebilirsin

11.sınıfım
  • benimde öyle valla 11.sınıf geometri kol gibi girdi tabiri caizse.çember falan eyvallah ama kareymiş dikdörtgenmiş özelliklerini biliyorum ama soru gelince tıkanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercanss

quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Eğer 12 . sınıf değilsen geometriyi çok rahatlıkla halledebilirsin

11.sınıfım

halledersin takma kafaya
  • aynen güvender kolay geo + simetri setlerini öneririm kolay geometri ile yapabildiğini göreceksin ama maalesef pek o kadar kolay sorularla karşılaşmazsın.yanına farklı bir kaynak daha al.
  • Geometri bulmaca gibidir üstüne üstüne gideceksin sıkıştıracaksın soruyu
  • Ben de 11im. Çok iyi bi geometri hocamın tavsiyesi; Birey A ile temel atıp Birey B ile ustalasmak. Birey A'nın 3te biri bitti. Birey B'den de çözdüğüm konulardan 1 test çözdüm(uç soruları görmek için). İlk lys geometri netim; 14. Son lys geometri netim 23,75 (sınavlar aynı zorluktaydı dershane ortalaması aynı çünkü hemen hemen ikisinde de). Bence geometri pratik kazanılarak öğrenilen bi ders dediğin gibi tüm özellikleri istersen ezbere bil ama görmezsen olmuyo. Onun için bol soru çözmenin faydasını en çok gördüğümüz ders geo
  • Çalışma stilini kontrol et kesin yanlış bir nokta vardır.
  • Herkes matematik yapacak diye birşey yok, messi de matematikden 0 alıyordu belki...Kendi kulvarına gir ve yarışa başla.
  • Üçgenler ve açı kas sürekli.Geometri'nin %80i üçgenlerdir.
  • güvender kolay geometri aldım düzelmesi temennisiyle (inş.) konularda üçgenlerdeyim şimdi - Bu arada ygs kadar geometri güzelleştirebilir miyim-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercanss -- 14 Nisan 2012; 13:04:02 >
  • Aynı durumdaydık. Sene başında sadece üçgenlere çalıştım. Neredeyse tüm geometri sorularını yapabilecek düzeye gelmem 1 ay falan sürdü. 12 mi neydi geometri ortalamam okulda... Üçgenlere çalışınca diğer soruları da yapabiliyorsun zaten. Çemberde 1-2 kural bilmen lazım, bildikten sonra da uygulamak için yine üçgen bilgisi yine üçgen bilgisi
  • Böyle bir başlık açtın.Sonra 85 olan matematik notunu yazdın.Ki matematik notunu görünce biz sana hayır gerizekalı değilsin sen zekisin mattan 85 alan geo dan 15 alamaz falan tarzı konuşacaz diye bekliyorsun.Sazanlar atlamış zaten.Yani boş boş böyle ego başlıklar açmayın.Veya olmadığın halde kendine sırf ilgi çekmek için gerizekalı deme.
  •  Artık gerizekalı oldudugumu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 14 Nisan 2012; 16:03:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.