Şimdi Ara

Artık forma Gökhan Zan'ın olmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Dany ve Gökhan Zan muhteşem iki defans ikiside çok kritik çok iyi zamanda çok iyi müdaleler yapabilir lakin 90.dakikada her şeyi berbat da edebilirler

Ama şuan Gökhan Zan Dany'e göre daha önce geliyor neden derseniz son 3-4 maçtır defansta defansımız iyi işliyor.Semih ve Gökhan Semih ve Dany'den daha iyi oldu bence.Bunu Muslera da biyerde belirtmişti bunu."Gökhan gibi tecrübeli bir defansın olması işimizi rahatlattı" diye.

Gökhan Zan'ın son haftalardaki durumu bence hatasız oynadı.(Gençlerbirliği maçındaki kırmızı kart tartışılır.) Ayrıca hava toplarında şuan defansımızın EN İYİSİ.

Bir diğer husus eğer Dany oynatılırsa yabancı sınırından dolayı bir yabancı kesilecek melo cezalıydı şuan döndü ve iyi oynamaya başladı.

Artık Melo'nunda ilk 11de başlayacağını düşünürsek yabancı sınırlamasından dolayıda Gökhan Zan ilk 11'de başlamalı diyorum.

Siz neler düşünüyorsunuz ?

• Semih-Dany ikilisi schalke maçında kornerdeki hata dışında hata yaptıklarını gördünmü? Nedendir bilmiyorum ama en güzel ikili semih-dany gibi geliyor bana..
    Gökhana gelecek olursak gökhan fırtına öncesi sessizliği oynuyor Demedi demeyin
  • Gökhan Zan formayi ilk 11de hakediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

Semih-Dany ikilisi schalke maçında kornerdeki hata dışında hata yaptıklarını gördünmü? Nedendir bilmiyorum ama en güzel ikili semih-dany gibi geliyor bana..
    Gökhana gelecek olursak gökhan fırtına öncesi sessizliği oynuyor Demedi demeyin

Dany'i oynatırsan ikimi çıkarıcaksın?

arkadaşlar eğer dany'nin oynaması gerektiğini düşünen varsa kimin çıkarılması gerektiğini de yazsın sebebiyle tartışalm
  • Gökhan ve Semih yada Dany hiç fark etmez maçta sırıtmıyorsa 2 maçtır Melo iyi oynadığından ne kadar gitmesini istesemde eskisi gibi oynuyor iyi yerlerde müdahale ediyor Kayseri maçında golde katkısı var.
  • ne gökhanı yapmayın adam schalke maçında girdi oyuna az daha kendi kalesine gol atıyodu 5 dk da ayrıca bobo varken aralara ne kadar kolay sarkıyodu kayseri nasıl maç izliyosunuz
  • Ah urjfa ah :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ne tecrübesi?? Adam 2 maç oynadı üst üste sarı kart gördü, hatta ordu maçındaki hareketini hatırlayın hakem oyundan atma cesaretini gösteremedi... Bu adam saatli bomba... Sorumsuzca hareketinden dolayı kırmızı gördü takımını yalnız bıraktı... Dany semihle beraber bu takımın değişmez stoper çifti olmuştur aksini idaa eden ya g.zanın akrabasıdır ya da futboldan anlamıyordur
  • real madrid macinda kesinlikle dany oynamali. adamlarin forvet mevkinde oynayan butun oyunculari firildak gibi. ronaldoyla zanin bas basa kaldigini dusunsenize, sagindan atar etrafinda 360 derece donup gider topu geri alir adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

real madrid macinda kesinlikle dany oynamali. adamlarin forvet mevkinde oynayan butun oyunculari firildak gibi. ronaldoyla zanin bas basa kaldigini dusunsenize, sagindan atar etrafinda 360 derece donup gider topu geri alir adam

• Dany ile semih çok yol katetti. İdeal ikili 2 si.

• Gökhan iyi oynadığı için değil takım top çevirdiği top tuttuğu oyunu kontrol etmek isteyerek oynadığı için defans iyi son maçlarda. İleride top tutamıyorken orta sahada her yere bi selçukla hamit koştururken drogba ve sneijderin gelmesi melonun iyi oynamaya başlaması bişeyleri değiştirdi. Daha çok şey değiştirecek.
  • Zan mı iyi stoper ?
    Diğer defans oyuncularına göre tek artısı gerçi o da doğru değil ya hava topları,bunu sırf boyu uzun diye yazıyorum yoksa hatırlayın ESES maçını.

Tamamen skor taraftarısınız,maçlar iyi giderken herkes kral
  • danyci arkadaslar kimi kesmeyi düsünüyor ?
  • urjfa reyizin son durumunu bilen var mı ?
  • Dany-Semih ikilisinin hatasını görmedim
  • Şu takımda en çok Dany nin hakkı yeniliyor taraftarlar tarafından. Neden mi? Çok basit çünkü Dany flaş bir transfer değildi sene başında Antepten alındı Anadoludan geldi. Hayatınız marka olmuş ne diyeyim. Bugun Dany diye bir adam olmasaydi Riera kulüpten kapı dışarı edilmişti, neredeyse her mac hem stoper hem de sol bek oynuyor rieranin arkasını topluyor. Hata yapmıyor mu peki? Evet yapıyor ama takimdaki herkes kadar hatta daha az yapıyor. Bugun performansina ölüp bittigimiz muslera semih gibi oyuncularin yaptığı kadar hata yapıyor. Schalke macinda sakatligi tam gecmeden mukemmele yakin oynadi, tek elestirildigi nokta olur olmaz yerde risk alip calim atmasiydi, onu da geliştirdi schalke macinda topu taca atti o tip pozisyonlarda. Ama ne denebilirki ne bu kulupten yetisti ne de sasali bir takimdan buyuk paralara transfer edildi o yuzden yaranamaz bu taraftara. Size ördeğe kocaman pide atan cam adamla başarılar

• 3 stoper arasından tek gol atabilen Gökhan. Semih ve Dany henüz kornerlerde gol atma becerilerini geliştirememiş. Gökhanın bu özelliği bir adım öne çıkarabiliyor.
  • Gökhan Zan iyi bir yedek biraz daha fazla forma şansı bulabilir ancak ideal ikili şu an semih ve danydir. Ben gelecek sene de bu ikilinin bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Eksikleri varsa teknik kadro gidermelidir. Yıllarca birlikte oynayabilirler yaşları müsait. Bu da çok daha iyi olacaklarını vaadeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

3 stoper arasından tek gol atabilen Gökhan. Semih ve Dany henüz kornerlerde gol atma becerilerini geliştirememiş. Gökhanın bu özelliği bir adım öne çıkarabiliyor.

Avatarda Amrabat,stoper değerlendirirken kriteri kornerlerde gol atabilmeleri ...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.