Şimdi Ara

Artık Canımı Sıkmaya Başladı..HL AI Disabled Problem..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaa HL2 de A.I Disabled yüzünden artık oyun kabak tadı vermeye başladı.Tarihi geriye alma yöntemi benim öteki programlarımı etkiliyor.Bu yüzden kalıcı bir yöntemi bizimle paylaşan bir arkadaşımız varsa çok memnun olurum.Tabiiki konuyu basit bir anlatım tarzı kullanıp anlatırsa dahada memnun olurum.Başka topiclerdede baktım ama hi. bir şey anlamadım.Hatta denedim fakat başarı sağlayamadım.

Şİmdiden Teşekkürler

• Arkadaşım önce konsolu açıp ai disable 0 yazıcaksın (konsolu açmak için half-life2 nin bir kısayolunu oluştur o kısayolun hedef kısmına -console 1 ' kodunu ekle)

Konsolu açıp kodu yazdıktan sonra quick save quick load yap kısaca (F6 F7)... Sorunun kalmaz...

• DC++ da hl2fixes gibilerden bir dosya arat.12 mblık cok fazla kişide olmayan bir rar dosyası bu dosya.Bunu yukle,hicbir sorunun kalmaz.Ben onunla oynadım hl2yi.

Iriver Clix 2 8GB RedLine
  • olmadı yaa:(
  • beyler sorması ayıptır konuya fransız kaldım bu HL AI olayı nedir ? Yapay zeka ile mi ilgili ?

Bi genel açıklama yapabilirseniz sevinirim.. Bendede kabak tadı vermeye başlıyor :)
  • Önceki forumlarda arama yaparsan daha iyi bilgi edinebilirsin.
    Hl2'nin korsan Cd'lerinde AI(yapay zeka) sorunu var. Bazı yerlerde oyun çalışırken oyundaki karakterler kitlenebiliyor. SKaydet-geri yükle dersen geçiyor.
    Ama arkadaşın sorunu daha çetrefil, yapay zeka motoru devere dışı kalıyor.
    Yeni bi Half Life cdsi bul derim.
  • daha önce forumda defalarca yazılmış olduğunu tahmin ediyorum.

HL2\hl2\cfg dizinine; nedirbenimbuaidencektigim.cfg adlı bir .txt dosyasi oluştur. içine aşağıdaki 2 satırı kopyala ve uzantısını .cfg olcak şekilde kaydet ve kapat.

ai_norebuildgraph "1"
    ai_disable "0"

gene aynı dizindeki valve.rc dosyanı notepadle aç ve

// run a user script file if present
    exec autoexec.cfg

satırının hemen altına "exec nedirbenimbuaidencektigim.cfg" satırını ekle. şöyle olmalı;

// run a user script file if present
    exec autoexec.cfg
    exec nedirbenimbuaidencektigim.cfg

diyerek değişikliği kaydet. sonra oyuna hurra..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V sürekli update yapıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben hiçbişi yapmadım sorun oldugu yerde f6 f9 yeterli oluyor ki 2 yerde oldu sadece

The Soul Of BMW.
    oguzates, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
    ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB
  • çok denedim F6 F9 ama olmadı.Bu arada hangi konsola yazıyoruz ai_disable 1 oyunu çalıştırdığım zaman otomatik beraber açılan konsol değilmi bu?Kafayı sıyırıcam oyunu sildim ama save dosyalarının backupladım.
  • Bende 5 cd' lik versiyonu var yarısından fazlasını geçtim ve şu ana kadar "AI" hatası vermedi. Sendeki emporio' nun versiyonudur. 5 cd olanını al sorun falan kalmaz

Orjinalden alıntı: deepblue

hımm ozaman p2p programlarında emporio fixlerini buliim belki hallolor ozaman problem.Teşekkürler

sen bu kafayla çok ararsın, devam et hallolur belki.
    yazmışız üste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral -- 5 Ocak 2005, 23:45:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.