Şimdi Ara

Artık bıkın şu yabanci aşkından

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç anlamıyorum yahu kupa maçında Semih oynuyor ve 90 dakika ayağına top gelmiyor herkes yuhalıyor başlıyorlar semih gitsin semih hiç birşey yapamıyor varlık gösteremiyor yok şu bu ama Sow'a aynı durum olunca hemen adama hiç top gelmiyo birazcık top atın adama hemen adamı kral ilan ediyonuz bıkın şu yabancı AŞKINDAN

• Semih çok iyi zaten o yüzden eleştiriyoruz.Arkadaş illa Semih gitsin yabancı gelsin demiyoruzki Muhammet Demir gelsin Cenk Tosun gelsin olmadı Recep niyaz'ı oynat orda çare çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

Semih çok iyi zaten o yüzden eleştiriyoruz.Arkadaş illa Semih gitsin yabancı gelsin demiyoruzki Muhammet Demir gelsin Cenk Tosun gelsin olmadı Recep niyaz'ı oynat orda çare çok

Ne yazdığımı anladınmı sen benim burda anlatmaya çalıştığım yok Semih çok iyimiş şu çok kötüymüş değil benim burda anlatmaya çalıştığım Türk oyuncuya yapılan haksızlık.
  • Semih'den başka forvet mi kalmadı dünya da ? Yedeğin de iyi olacak ki bu tarz maçlar da bişeyler yapabilsin. Semih eski Semih değil artık. Duygusal olmaya da gerek yok. Güiza bi göz yaşı döktü diye mendil alıp koştu bi ton taraftar. Ne gereği var arkadaş ? O az mı saç yoldurdu. Semih de uzun süredir saç yoldurtuyor. Şu an Semih'in yaptığı 2 yarar var. 1 güzel kafa top'u indirebiliyor. 2 türk statüsünde. Onun dışında takım'a katkısı yok.

Yönetimi hiç anlamıyorum. Selçuk - Baroni - Semih gibi bitik adamlarla neden hala kontrat yeniliyorlar. Yok kardeşim katkıları. Bunu görmemek için kör olmak gerekir. Ya da bu futbolcuların sözleşmelerinde gerçekten ağır maddeler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli124

quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

Semih çok iyi zaten o yüzden eleştiriyoruz.Arkadaş illa Semih gitsin yabancı gelsin demiyoruzki Muhammet Demir gelsin Cenk Tosun gelsin olmadı Recep niyaz'ı oynat orda çare çok

Ne yazdığımı anladınmı sen benim burda anlatmaya çalıştığım yok Semih çok iyimiş şu çok kötüymüş değil benim burda anlatmaya çalıştığım Türk oyuncuya yapılan haksızlık.

yapılan haksızlık falan yok Semih eski semih değil artık
  • Semih'in eski Semih degil artık.oyuna girdiğinde bir seyler yapmaya çalışırdı eskiden belki girerim 11 e diye.ama simdi umudu yok dolayısıyla öylesine oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlerimiz oynayacaksa ne ala. İstisnalar hariç takımda oynayabilecek türk oyuncu yok. Bir kale var bir de forvet arkası daha aklıma gelmiyor. Bekler de iyi onun dışında takım bir türlü dikiş tutturamıyor. Bu takım yürürse kendini ispatlamak zorunda hisseden genç futbolcularla yürür. Yeniden kariyer açmak isteyen türk/yabancı bu tarz oyuncularla yürümez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 milyon alıp senede 3-4 mac yapıyorsa eşekler gibi oynamasi gerek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vermithrax

Semih'den başka forvet mi kalmadı dünya da ? Yedeğin de iyi olacak ki bu tarz maçlar da bişeyler yapabilsin. Semih eski Semih değil artık. Duygusal olmaya da gerek yok. Güiza bi göz yaşı döktü diye mendil alıp koştu bi ton taraftar. Ne gereği var arkadaş ? O az mı saç yoldurdu. Semih de uzun süredir saç yoldurtuyor. Şu an Semih'in yaptığı 2 yarar var. 1 güzel kafa top'u indirebiliyor. 2 türk statüsünde. Onun dışında takım'a katkısı yok.

Yönetimi hiç anlamıyorum. Selçuk - Baroni - Semih gibi bitik adamlarla neden hala kontrat yeniliyorlar. Yok kardeşim katkıları. Bunu görmemek için kör olmak gerekir. Ya da bu futbolcuların sözleşmelerinde gerçekten ağır maddeler var.

Tek sebep Türk olmaları. Takımlar sadece Türk diye 2.lig topçularını takımda tutuyorlar yapacak birşey yok.

• ister uzaylı olsun ister yabancı , kim iyi oynuyorsa o oynar.Beni hiç ilgilendirmez isterse bütün takım yabancı olsun ben futbol izlerim ben sonuca bakarım.
  • konuyu açan arkadaş ne anlatmaya çalışmış sizler ne anlamışsınız yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.