Şimdi Ara

Artık Asosyalliği Yeneceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asosyal olmamla ilgili çevremdeki diğer insanlar içten içe benimle alay ediyor.Asosyal olunca diğer insanlarla iyi diyalog kuramıyorum.Sadece kaybediyorum gelecekte de kaybedeceğim.

İleride hayatına girince ne olacak insanlarla iletişim kuracağım.Üniversiteye gidince ne olacak herkes yabancı.Daha kuzenlerimle bile konuşamıyorum.

Asosyallik>Özgüvensizlik>iğrenç bir hayat

İlk iş spora başlıyorum.Bu özgüven de verir hem
    Tek başıma gezmeye gideceğim insanlarla konuşacağım sinemaya falan giderim bugün
    Sonra ne yapacağımı ben de bilmiyorum ne yapayım bıktım artık

• 2 güne geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah uçak kazası vermesin gardaş
  • seninki asosyallik değil sosyal fobi ilk önce bir uzmana danış
  • Bol bol çay iç geçer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek yol tecavüz.korkuları yenmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Asosyal olmamla ilgili çevremdeki diğer insanlar içten içe benimle alay ediyor.Asosyal olunca diğer insanlarla iyi diyalog kuramıyorum.Sadece kaybediyorum gelecekte de kaybedeceğim.

İleride iş hayatına girince ne olacak insanlarla iletişim kuracağım.Üniversiteye gidince ne olacak herkes yabancı.Daha kuzenlerimle bile konuşamıyorum.

Tek başıma gezmeye gideceğim insanlarla konuşacağım sinemaya falan giderim bugün

spor iyi fikir
    onun dışında kuzenlerinle falan takıl
    dışarı çıktıkça zaten kendine özgüvenin gelecek
    kendine özgüvenin geldiğinde bulunduğun ortamdaki insanlarla daha iyi anlaşabileceksin tabi bütün insanlarla çok iyi anlaşmak mümkün değil herkezin kafa yapısı farklı
    eminim kendine uygun bir ortamın olacak bir süre sonra

@jeodempp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 14 Ağustos 2013; 11:51:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

seninki asosyallik değil sosyal fobi ilk önce bir uzmana danış

psikiyatri doktoruna gittim o sadece hafifledi asla tamamen geçmiyor sosyal fobi neyse azalması da iyidir.

2 güne geçmeyeceğine eminim bu durumun nitekim bu ani bir patlama değildir uzun süredir düşünüyordum bunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

seninki asosyallik değil sosyal fobi ilk önce bir uzmana danış

psikiyatri doktoruna gittim o sadece hafifledi asla tamamen geçmiyor sosyal fobi neyse azalması da iyidir.

2 güne geçmeyeceğine eminim bu durumun nitekim bu ani bir patlama değildir uzun süredir düşünüyordum bunu

deminden beri okuyorum ne demek istediğini hala anlamadım o nasıl bir cümle öyle
    bence sen biraz kitap okumaya başla en iyisi
  • 1 hafta içinde geri asosyal olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Bol bol çay iç geçer..

:D güldürdün beni
  • Spora başla. İlerlersen öz güven de beraberinde gelir.
  • quote:

Asosyal olmamla ilgili çevremdeki diğer insanlar içten içe benimle alay ediyor.Asosyal olunca diğer insanlarla iyi diyalog kuramıyorum.Sadece kaybediyorum gelecekte de kaybedeceğim.

İleride iş hayatına girince ne olacak insanlarla iletişim kuracağım.Üniversiteye gidince ne olacak herkes yabancı.Daha kuzenlerimle bile konuşamıyorum.

Sıralama yanlış. Özgüvensizlik>Asosyallik olacaktı.
  • 2 güne unutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

2 güne geçer

Harbi bazen tak eder ve dünyanı yeniden şekillendirirsin kafanda ama hep kafanda kalır yani 2-3 gün kadar sonra sıkıntılı günlere devam çünkü alıştığımız sıkıcı hayatı bile bırakamıyoruz
  • Bir yerde çalış tezgahtar vs. olarak.Ya da ask me projesine katılıp turistlere yardımcı olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.